Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
UUuu mos misliti :)

I to u novinama posle koliko vremena?
Ako sam dobro procitala, kada je jos uhapsena pre mesec dna i vise, a mi smo u februaru :)
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Zašto je korišćenju narkotika uopšte potrebno opravdanje?
pazite što pišete.
šteta koju ovaj forum nanosi srbijanskoj gej populaciji je ogromna, pa ne mora biti još veća s materijalom za kurirove naslove 'gejevi podržavaju drogiranje srbljanovićke' ili 'gejevi ne vide ništa crno u bijelom'. :ozbiljan:
@ barni

1. Ne tiče te se da li ja nešto opravdavam ili ne.

2. I neki kirurzi, ma koliko ti to očito bilo nezamislivo, se povremeno drogiraju. Daaa.

3. Sam si spomenuo i narkotike i alkohol, a kako svi možemo zamijetiti i tebi dragi svećenici su često nalizani preko svake mjere. Ne? Kako njih očistiti od alkohola i pohlepe, te eventualne pedofilije? Smiluj nam se Kriste. :ozbiljan:
Ja nisam svestenik alexadermagic-e ...niti je to potrebno da budes da bi porucio jasnu poruku.
Alkoholizam i narkomanija ubijaju coveka i unistavaju zivote najblizih.
Narkotici ne umiruju coveka vec prave od njega zver
Barni, kao posvećen kršćanin, moraš prihvatiti i drugačije egzistencije od svoje, žao mi je. Nema selektivnosti, ako se osjećaš pravim vjernikom.

I molit ćeš se skrušeno za njihovo dobro i sve ćeš pitati treba li još. :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357794#p2357794]barni011 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357784#p2357784]alexandermagic napisao:[/url]Pa moj barni, u tom slučaju mi se čini da nitko ne bi ostao. Biti konstantno pod lupom javnosti je stresno. To svakako. :ozbiljan:
Pojavili bi se novi ljudi, cisti...
Jel ti to pokusavas da pravdas koriscenje narkotika zbog stresnog zanimanja?
Ja mislim da je biti hirurg isto stresno
zato se i leshe alkoholom i narkoticima,ili u najboljem slucaju sexom po klinikama.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357803#p2357803]alexandermagic napisao:[/url]Barni, kao posvećen kršćanin, moraš prihvatiti i drugačije egzistencije od svoje, žao mi je. Nema selektivnosti, ako se osjećaš pravim vjernikom.

I molit ćeš se skrušeno za njihovo dobro i sve ćeš pitati treba li još. :D
Hriscanski i ljudski i kako hoces je pomoci nekome a to svakko neces uraditi ako ga prihvatis kao narkomana ili alkoholicara.Nije on drugaciji od tebe vpa da ga pihvatis, on se ubija.
Pogledaj jos jednom Rekvijem za snove
Kad neko skace sa mosta u reku onda mu pridjes sa namerom da ga odvratis, a ne kazes u sebi, "to je njegova stvar, sigurno postoji neki razlog zasto skace, bitniji od njegovog zivota"
Ne verujem o cemu pisemo ovde...

@Deni

Skupi su i tartufi pa ako vec imas zelju za necim skupim usmrkavaj njih, kazu i da se bolje dize patka od njih, pa eto i konkretne koristi
Bice interesantno kako ce zvucati njena istupanja u Pescaniku i na B92 posle svega ovoga.

Nadam se da se nece prosrati kao za Ejmi u fazonu 'pred nasim ocima gledamo kako se ta zvezda gasi'! :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357813#p2357813]alexandermagic napisao:[/url]^
^
Pogledao sam dovoljan broj puta taj film. Ne razumEmo se, pa bog. Sreća tvoja što si mi simpa.

Nego, otkud ti ideja da *deni*-ju ne funcionira patak, pardon patka, te da treba stimulans u te svrhe?
A sta bi mi to radio da ti nisam simpa? :pervert:
p.s. ja sam promenio misljenje o tebi posle mog prvog bana na mesec, napisao si tada nesto sto mi se nikako nije dopalo a odnosilo se na mene.

Cenim da bi Deni samnom bio uni, bar iz znatizelje ili da se pohvali da je kresnuo Barnija :dance:
Korisnikov avatar
By mirth
Klasican lov na vestice. :roll: NARAVNO :barf:
Meni je uvek interesantno kako Demokratska stranka odluči da pusti neku vest u tabloide (koje sve od reda kontroliše). Zašto ova vest nije objavljena ranije, s obzirom da se kupovina odigrala pre gotovo tri meseca, da je napravljen policijski zapisnik, da je saslušanje kod istražnog sudije bilo pre dve nedelje i slično?

No, dobro, bolje da se priča o Biki i kokainu nego o pljačkaškoj privatizaciji koja je uništila srpska preduzeća i koja je ostavila stotine hiljada ljudi bez radnih mesta, a na čelu Agencije za privatizaciju je sedeo Mirko Cvetković koga je onda Boris Tadić unapredio i postavio za premijera.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357860#p2357860]Simor napisao:[/url]Meni je uvek interesantno kako Demokratska stranka odluči da pusti neku vest u tabloide (koje sve od reda kontroliše). Zašto ova vest nije objavljena ranije, s obzirom da se kupovina odigrala pre gotovo tri meseca, da je napravljen policijski zapisnik, da je saslušanje kod istražnog sudije bilo pre dve nedelje i slično?

No, dobro, bolje da se priča o Biki i kokainu nego o pljačkaškoj privatizaciji koja je uništila srpska preduzeća i koja je ostavila stotine hiljada ljudi bez radnih mesta, a na čelu Agencije za privatizaciju je sedeo Mirko Cvetković koga je onda Boris Tadić unapredio i postavio za premijera.
A cekaj, nevezano za Biki belo belese: mislis da bi bez fabrikovanja ovakvih dogadjaja to nekad postale teme kod nas? Da bi se nekad, za pocetak, promislilo o tome (ako ne i popricalo) - a ne moze se zbog ovakvih stvari?
By Simor
Ovakve stvari se stavljaju u prvi plan upravo da se ne bi pričalo zašto živimo stvarnost kakvu živimo i ko je odgovoran što je stvarnost takva kakva jeste.

Primera radi, bavimo se Kosovom na svim naslovnim stranama, pa nam to više politički ne odgovara, onda se bavimo tobožnjim atentatom na predsednika u Srpskoj, pa pošto DB nije dobro osmislila priču onda iščeprkamo Nikolaidisa, shvatimo da su Crnogorci teroristi, a najgori među njima je upravnik Narodne biblioteke Srbije. Onda Đilasovi tabloidi to razvlače i svi se zabavljamo, a baš tog dana još jedna fabrika je uništena i još neki ljudi su ostali bez izvora egzistencije.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da to sasvim lepo odrade i tv serije, kako domace produkcije tako i one kupljene.

Nema tu price o razlozima zasto zivimo tako kako zivimo, sa ili bez Biki, Nikolaidisa, i svih Natasi Bekvalac i Goci Trzan.
Korisnikov avatar
By Sunce
zamislite, a ja na ulici kupujem kestenje.

Mislim, krisom, da ne vide jer zubi postaju ogavni. Garavi. Divan ugljenik.

Strasno.

Strasno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!