Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
^ Jelenah Badu :awesome:

OnT: Ne znam, ja sam lezbejak :kragi:
By inflicts
eee nadjoh ovu temu :yay:
zanima me u poslednje vreme,ali mi se ne svidja taj stav da ako probas nesto sa muskarcem prelazis sigurno u gej :shok2:
jel imao neko takvu (bi-avanturu)a da posle nije postao bas gej? :smirk:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne pronalazim se u tim domenima jer sam 95% gej :D ali koliko znam o ljudskim seksualnostima s akcentom na mushkarce, kategorishem ih ovako:

1. iskljuchivi heteroseksualci
2. heteroseksualci po praksi i razumevanju (heteroseksualno razumevanje se objashnjava time da je on, i u relativnim retkim ili povremenim homoseksualnim izletima, u aktivnoj ulozi tj. jebach a jebe transrodne, interseksualne osobe te u seksu pokorne, submisivne gej dechke, mladice, mushkarce koji su pozeljno manje-vishe feminizirani i/ili ginandroidni)
3. povremeno biseksualno orijentisani heteroseksualci po praksi i razumevanju (shto znachi, kada je relativno retko ili povremeno sa transrodnim/interseksualnim osobama ili sa gej dechkim, mladicima, mushkarcima, on moze biti u bilo kojoj ulozi u seksu, ali preovladava heteroseksualno razumevanje kao shto je objashnjeno u predhodnom sluchaju)
4. biseksualno orijentisani (jednaka seks. orijentisanost prema oba pola, uklj. sve mogucnosti medju, izmedju..... rodnih izrazaja kao i uloga u seksu)
5. pretezno gej ali s i dalje jakom biseks. orijentisanoshcu tj. hetero-potencijalom (tu najcheshce spadaju biseks. orijentisani koji su prevagnuli na homoseks. orijentisanost, no, ponekad i u odredjenim prilikama odrzavaju i/ili mogu da odrzavaju seksualno-ljubavne veze i sa zenskim polom)
6. skoro potpuno tj. iskljuchivo gej, ali, samo i jedino u svrhu prokreacije tj. razmnozavanja, se mogu ako zele potruditi da izvrshe odredjene seks. kontakte (bilo telesne ili vantelesne) s zenskim polom, nishta narochito vishe s zenskim polom
7. iskljuchivi gej

e, sad, inflicts, ja mislim da su razni spektri biseksualne orijentacije koje sam izneo ono shto bi tebe zanimalo. :)
By inflicts
mislim da odetle dolazi ona teorija " bi ne postoji ,to je prelazna faza "
Korisnikov avatar
By kurac
biseksualne žene su najpromiskuitetnija bića na ovom planetu. mnogo sam zahvalan nebesima što postoje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja ipak mislim da su to bisex muškarci :opacupa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zašto je to loše, da bi bilo ko morao da stane u odbranu čednosti?
By Paris
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356357#p2356357]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356294#p2356294]Paris napisao:[/url]Lose je zato sto je banalizovana generalizacija.
ma da...?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352883#p2352883]Paris napisao:[/url]Gay ljudi su uvek bili ljubomorni na bi ljude jer su uvek imali i vise izbora i more fun ;)
Pa? vise izbora ne znaci i vise partnera.
Korisnikov avatar
By Dirrty
To što je kvantitativno veći izbor, ne mora da podrazumeva i kvalitativnu dimenziju, uz to, ostaje na nivou potencijalnog, ne nužno ostvarenog broja partnera.

Zašto bih bio ljubomoran na tuđ sexualni život, ako sam potpuno zadovoljan svojim?
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Ja samo znam da oko žene mogu da letam kao muva i da je držim kao kap vode na dlanu... Sa muškarcima mi se to ne da i ne mogu to...
Ali zato, sa muškarcima se manje svađam i više tražim kompromisa, dok sa ženama nemam strpljenja...

Ma, kod mene nema mnogo pravila, sve je to čudno i svaki slučaj važi samo za sebe :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!