Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Manon
da se vratim u Juznu Ameriku. Iz brazila smo otisle u Paragvaj, pa u Argentinu. U Buenos Ajresu ne mogu da se setim kako je doslo do toga, ali mi smo kontaktirale nasu Ambasadu i tadasnji ambasador G. Seratlic nas je pozvao da dodjemo. Ne mogu opisati odusevljenje nasih ljudi u ambasadi kada su nas videli. Oni nisu imali nikakav kontakt sa nasima u raspadajucoj Jugi. Pricali su nam kako su culi da je bila otimacina ambasada, po sistemu ko se gde zatekao i da diplomatska posta ne funkcionise. Posto smo izasle i na veceru sa amasadorom on nas je zamolio da po nama posalje neku valjda za drzavu vaznu dokumentaciju, jer se plasio kako ce stvari da se odvijaju. I tako smo mi eto, osim sto smo plesale sa gaucosima, prenosile i diplomatku postu
Korisnikov avatar
By Manon
malo sam se zanela, a onda procitah:
Meni ovo deluje nestvarno, al` dobro...verovacemo ti :)

Posle ove recenice razmisljam da li treba da uradim isto sto i Anga.
Besmisleno je da provodim vreme medju ljudima koji me ovako dozivljavaju

ipak, vraticu se sutra da procitam ponovo. Mozda sam pogresno shvatila da me je delete nazvala lazovom
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Manon

Posle ove recenice razmisljam da li treba da uradim isto sto i Anga.
Besmisleno je da provodim vreme medju ljudima koji me ovako dozivljavaju

ipak, vraticu se sutra da procitam ponovo. Mozda sam pogresno shvatila da me je delete nazvala lazovom
A, ne moze to tako...ne smes da preskaces stepenice :) Pre odlaska treba da se zalis moderatorima ili adminima.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by hlaefdige
velika mi je zelja da odem u brazil
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zašto još uvek nije ratifikovan sporazum potpisan između Brazila i Srbije, o međusobnom ukidanju viza, još od juna prošle godine... političari vidim imaju pametnija posla?!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!