Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gaylove
U jednoj sam velikoj dilemi. Naime moj drug mi je "skinuo" decka. Sta da radim, da li da ostanem u dobrim odnosima s.njim, jer nije on samo kriv za to ili da se ne druzim vise sa njim. Bas sam u dilemi.
Korisnikov avatar
By bigirl
Skinula sam drugarici de?ka... I dalje se družimo, a on je prošlost ve? dugo.

Nijedan de?ko nije vredan gubljenja prijateljstva. (Ako se to ponovi sa nekim drugim de?kom, e onda je ve? druga pri?a.)
Korisnikov avatar
By Dina
To je jedna od situacija koja je meni bila potpuno jasna (sto je retkost s obzirom da ja jasna osecanja imam veoma retko). Nisam imala situaciju da mi prijateljica "preotme" decka vec je samo pokusala... Za mene je tog trenutka prijateljstvo bilo zavrseno, nek bude srecna sto je nisam :boxer:

Ne mogu da kazem kako bi ti trebalo ti da postupis... Za mene je moj postupak i danas potpuno ispravan, kajem se samo sto sam se pre druzila sa njom a ne i za prekid. Mada je sve neko zivotno iskustvo...
By Ammon
Originally posted by gaylove
U jednoj sam velikoj dilemi. Naime moj drug mi je "skinuo" decka. Sta da radim, da li da ostanem u dobrim odnosima s.njim, jer nije on samo kriv za to ili da se ne druzim vise sa njim. Bas sam u dilemi.
nije on samo kriv?! just :sekirica:
By Tea
da, skini ti njih obojicu....:grin:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Neka te zapamte.
Takve stvari se ne rade po meni.
Korisnikov avatar
By avalon
Drug kažeš? ?udan ti je taj drug :evil: A šta sada da radiš? Kombinuj savete Tee i Francka....prvo ih skini, a onda :machevi:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by gaylove
Hajde nam daj vise informacija...

Mislim da bih preziveo kada bi me lepo posadili na stolicu i rekli "vidis, stvari stoje tako i tako..."
Korisnikov avatar
By spark
bolje da ne uzimam ucesce u ovoj temi... jeste da mi je forum postao dosadnjikav, ali nije red da pravimo skandale
:tornado: :zid: :zacepi: :pokemon:

inace, sve najbolje gaylove...
Korisnikov avatar
By gaylove
Pa nisam drugu nista rekao, cekam ga da me pozove. Medjutim, on ne zove, verovatno je svestan cele situacije. Takodje ne zovem ni ex decka. Ako mi se neko javi, porazgovaracu sa tom osobom, ko god da je. Mislim da su oboica svesni cinjenice da je situacija malo glupa, ali dobro. Mislim da mi nece vise biti tako dobar drug kao pre, zakopacu ratnu sekiru i cekati. Kad tad neko ce se javiti, a onda ce proraditi ona Lavovska sujeta, znam. Tako da ne verujem da cemo ikada biti vise drugovi, ipak nije fer.
By spf 3000
drug ti je skinuo decka..
ne znam sta ti vise u zivotu treba, takav drug ili takav decko.
batali ti to.
neko gore rece prijateljstvo je vaznije od tamo nekog decka (ili vec devojke). i to je sasvim istinito. samo da je to neki pravi prijatelj ne bi ti nikad to uradio. mislim desi se, ali ako ti tog decka volis i tvoj 'prijatelj' to zna pobrinuo bi se da mu se to nikad ne desi.
By Бреее!!!
neprijatna situacija ... sve zavisi od okolnosti, ali ja to nikada ne bih uradio drugu, prijatelju ! :yes:

:zastava: :zastava: :zastava:
By Çâðê_DUP
Bljak.
Slazem se sa bigirl da nijedan decko nije vredan gubljenja prijateljstva, ali iskljucivo u smislu da nikad ne bih petljala bilo sta sa nekim ko je u vezi sa mojom drugaricom/drugom. Da sam na tvom mestu, samo bih ga oterala you know where...
Korisnikov avatar
By KiWi
slažem se sa electrom od re?i do re?i ..
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Kiwi
slažem se sa electrom od re?i do re?i ..

:yes: Ali selfcontrol je ipak odlika visih organizama....sto ovde nije slucaj.... :sw:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ne bi se sa takvim vise druzila, to je tabu sto je uradio!
nije drug ako ti skida decka, bez obzira ko je koga, jel bio pijan ili ne...sve izgovori...a jos ako nije smrtno zaljubljen u tvog decka, onda nema opravdanja!
ja bi njega "kiknula", ma obojicu...
By Ultranate
To ti definitivno nije prijatelj, jer da jeste ne bi mu tako nesto palo na pamet.

Da sam na tvom mestu, ne bih ostao u kontaktu sa njim, jer to ne zasluzuje...

:sekirica: :zvezdice: :obesen: :boxer: :tuc: :burner:
Korisnikov avatar
By gaylove
Evo vec me nedeju dana "drug" ne zove, od kada su napravili glupost. Cekacu ga da mi se javi, a onda, pa mislim da ce mi recnik biti na nivou neandertalca. Samo ga cekam.:spank:
By Ultranate
Hm... vidi ovako.

Razumem tvoj bes i sigurno bih i ja tako razmisljao. Bes je prilicno jaka stvar, ako shvatas sta hocu da kazem, i bes je osecanje koje je jako destruktivno, jer te tera da uradis i da pomislis na neke stvari koje ti inace ne dopiru do mozga.

Nisam bas siguran da ce ti se javiti, a ako to uradi, onda ce se praviti blesav, tj. kao da se nista nije dogodilo. E onda ga sacekaj :zvezdice:

Mada, verovatno ce se javiti kada ga taj tvoj nesudjeni decko sutne u skorije vreme, zeleci da nadje utehu kod tebe, pokusavajuci da te pridobije.
I onda ga sacakaj :zvezdice:

U svakom slucaju ne bi trebao da ides nazad ... Ako je to jednom uradio uradice opet ... pederi uglavnom razmisljaju kurcem ...
Korisnikov avatar
By gaylove
U svakom slucaju ne bi trebao da ides nazad ... Ako je to jednom uradio uradice opet ... pederi uglavnom razmisljaju kurcem ...

U pravu si. Uzas.
Korisnikov avatar
By Mars
Zbogom i jednom i drugom.

:snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Mars
I opet: zbogom i jednom i drugom!!!

Nista se ne da uporediti sa tim osecajem ZALUPITI vrata za sobom i ici dalje. Jedan nov stepenik u sazrevanju, u odrastanju, u nemoci drugih da nas povrede!

Stvar je tvoje dobre volje kakav ces stav da zausmes kada mace dodju na vratanca, sto zbog prijateljstva sto zbog seksa. Mislim - koji tip ignorisanja ces da odaberes, na to mislim.

A uvek dodju.

:snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Dina
Gaylove,

Sta je bilo na kraju, da li ti se javio neko od njih dvojice? Meni se ona bivsa prijateljica nikada nije izvinila... To je mislim jos gore od samog dogadjaja... bar meni znak da je sve sto sam ikad ulozila u to prijateljstvo bilo pogresno :(
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl
Zaboravila sam da napomenem da njih dvoje nisu bili u vezi. Ona je njega "samo" jurila. A ja sam ga sjurila.
Korisnikov avatar
By Bole
Teska situacija.
U potpunosti bi se slozio sa Electrom.
Samo moze da ti bude teze ako se jave jer ces se samo iznervirati i neces moci da se kontrolise.
Zato guraj dalje i preboli ih!
Korisnikov avatar
By Dina
Zaboravila sam da napomenem da njih dvoje nisu bili u vezi. Ona je njega "samo" jurila. A ja sam ga sjurila.
Pa to je onda druga situacija, bar kako ja gledam. Ja sam u teen godinama cak na neki nacin volela da sa prijateljicama imam iste simpatije - pa ko ih osvoji (ako ih uopste iko osvoji, ali nam je to zajednicko osvajanje bilo interesantno;) ).
Korisnikov avatar
By Nederlander
umesto cuvene recenice "mozemo ostati prijatelji" ti im reci "pa mozemo biti partneri za trojku" to je moj najiskreniji predlog :astral2: :kokice: :saint2:
Korisnikov avatar
By gaylove
Evo posle nemam pojma koliko vremena, poslao mi je poruku u kojoj me pita sta radim. Mislim moj bivsi decko. Nisam mu nista odgovorio. U medjuvremenu sam nasao nekog decka, ali jos je to sveze da bih rekao bilo sta o novoj vezi u koju cu mozda uci. Drug mi se inace uopste ne javlja, niti salje poruke. Ostavio sam ih obojicu u kanti za odpadke, tako da ne zelim da rovarim po smecu, a mozda su vec i na deponiji :) ))))
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!