- 17 Feb 2011, 14:52
Pa stvarno!
A inače, dobar je i Vilhelminin komentar za 'olinjalu narkomanku'.
ont:
Pratim 'Utisak' već dosta dugo i kako je Herr Dante napisao, to mi zaista i dođe kao dobar nedeljni pregled, dobra injekcija događaja u Srbistanu i radujem se nedelji kada sam free da pogledam.
Ono što je užasavajuće jeste Oljino ponašanje prema gledaocima. Imao sam neki čudan poriv da se jednom uključim u emisiju i kažem joj neke stvari ali tako da misli da ću nešto da palamudim. Dok ona shvati, ja bih se već sam 'amputirao'.
Ipak, ima raznih slučajeva ljudi koji se javljaju pa im ona ljubazno kaže 'Laku noooć'.
Originally posted by Glasnik88
Hit mi bio jedan tvit koji je išao otprilike ovako:
''Zvao me drugar i kaže: ''Hajde da se igramo Olje Bećković!'', ja rekao: ''Hajde!'' i on mi spustio slušalicu.''
![]()

Pa stvarno!
A inače, dobar je i Vilhelminin komentar za 'olinjalu narkomanku'.

ont:
Pratim 'Utisak' već dosta dugo i kako je Herr Dante napisao, to mi zaista i dođe kao dobar nedeljni pregled, dobra injekcija događaja u Srbistanu i radujem se nedelji kada sam free da pogledam.
Ono što je užasavajuće jeste Oljino ponašanje prema gledaocima. Imao sam neki čudan poriv da se jednom uključim u emisiju i kažem joj neke stvari ali tako da misli da ću nešto da palamudim. Dok ona shvati, ja bih se već sam 'amputirao'.