Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ok, spot je skroz gotivan i kuzim da cu zbog njega zavoleti pesmu. Na pocetku me tako podseca na Britney :love:
Korisnikov avatar
By antibiotic
hm meni se spot svidja somehow :) ... bas zbog toga sto se cini kao da je napravljen navrat-nanos, cak malo nespretno i polu-profesionalno za neke standarde.
Spot su, inace, radili MegaForce iz pariza koji su rezirali seriju sjajnih spotova poput ovog: http://youtu.be/QwrbyVaC6EU" target="_blank :)

Svidja mi se to sto M sve vise kolabira sa alternativnijim ljudima koji su blizi nekoj varholovskoj viziji pop kulture nego vecina ostalih koji danas vladaju show biznisom.

and yes, nemam utisak da ova pesma reprezentira novi album, vec da je to vise zbog superball-a.

jedino ne kontam sto je opet pocela da nosi ove krstacine oko vrata?
jel' se to mozda vratila katolicanstvu? :shrug:
Korisnikov avatar
By ray_of_light
Spot ok, pesma mi se ne svidja! U sustini, pesma je skoro ista kao i demo verzija koja se pojavila pre 2 meseca. Nadao sam se da je ta demo verzija lazna, al' kao sto vidim, nije! Pesma mi vise lici na neku decju pesmicu i nije mi cak ni pevljiva. Ne verujem da ce se ovo odrzati na svetskim top listama dugo. Verovatno ce imati dobru prodaju u pocetku, ali ne i kasnije. Samo se nadam da ova pesma ne reprezentuje citav album koji ce imati preko 15 novih pesama! :)
By Sixto
Spot kao ikebana svega i svacega. Crno izdanje s krstom najbolje, ostali momenti i ljudi oko nje slabo pamtljivi. Nista spec.

Pesma tralala, aj da napisemo nesto za djuskanje navijacica sa picicima na izvolte muskarcima na tribinama.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Kad je u pitanju M novi album, očekujem mešavinu albuma "Ray Of Light" i "Confessions On A Dance Floor".

Da je pesma je tra-la-la, to stoji, naprevljena je ujedno i za "Super Bowl". Povrh toga sadrži dozu ironije, koja se može osetiti.
Ne, ovo ne kažu samo fanovi, već i ljudi koji nisu.
Da je krenula sa pesmom koju je producirao William Orbit, ne bi bilo zanimljivo. Igra na sigurnu kartu, izbaciću tra-la-la pesmu za mlađe generacija,
a kasnije pesme za malo starije generacije.

Što se tiče spota,
zanimljiv, interesantan, prepoznatljiva Madonna.
No, nedovršen, ali je kul...

Kad je u pitanju pozicija na Chart listama, pesma ima potencijala da bude #1.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
MDNA (Deluxe Edition)

Tracklist:

1. Girls Gone Wild
2. Gang Bang
3. I’m Addicted
4. Some Girls
5. I Don't Give A
6. Turn Up The Radio
7. Give Me All Your Luvin' (Feat. Nicki Minaj & M.I.A)
8. B-day Song
9. Superstar
10. I'm A Sinner
11. Masterpiece
12. Falling Free
13. Love Spent
14. I F****d Up
15. Beautiful Killer
16. Track 16 (Bonus Track)
17. Track 17 (Bonus Track)
18. Give Me All Your Luvin’ (LMFAO Remix) [Feat. Nicki Minaj & LMFAO] [Pre-order Only]
Korisnikov avatar
By Heartkiller
New Madonna's album "MDNA" is #1 in 51 countries.

#1 in Argentina, Austria, Belgium, Bolivia, Bulgaria, Brazil, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Dominican Republic, El Salvador, Ecuador, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Guatemala, Honduras, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Mexico, Netherlands, New Zealand, Nicaragua, Norway, Panama, Paraguay, Peru, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, UK, US, Venezuela

#2 in Japan
#3 in Australia

New Madonna's video "Give Me All Your Luvin" is #1 on iTunes Music Videos.
Korisnikov avatar
By now_pictured
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352333#p2352333]Heartkiller napisao:[/url]Kad je u pitanju M novi album, očekujem mešavinu albuma "Ray Of Light" i "Confessions On A Dance Floor".

Da je pesma je tra-la-la, to stoji, naprevljena je ujedno i za "Super Bowl". Povrh toga sadrži dozu ironije, koja se može osetiti.
Ne, ovo ne kažu samo fanovi, već i ljudi koji nisu.
Da je krenula sa pesmom koju je producirao William Orbit, ne bi bilo zanimljivo. Igra na sigurnu kartu, izbaciću tra-la-la pesmu za mlađe generacija,
a kasnije pesme za malo starije generacije.

Što se tiče spota,
zanimljiv, interesantan, prepoznatljiva Madonna.
No, nedovršen, ali je kul...

Kad je u pitanju pozicija na Chart listama, pesma ima potencijala da bude #1.
Da, mislim da će album biti dobar overall ali ovu pesmu ne možemo da opravdamo. Prvo ko prvo mi se iskreno čini, da je pesma skoro isključivo za gej ljude i žene, ne mogu da zamislim bilo koga, ko je strejt da sluša ovo (za razliku od npr. 4 Minutes).

Ironiju u pesmi svi čujemo ali ona nema prava da peva "every song sounds the same, come into my world" u pesmi koja ima Nicki Minaj, neki basic dubstep breakdown i beat koji je rip off pesme Hello. Mislim u jednoj pesmi je uspela da skupi sve stvari koje su postale skroz genericne a jos pored toga da fura neku ironiju... E pa ne može baš sve.

Inače spot je super i sladak. Madonna izgleda odlično, posebno mi se dopada u onoj beloj haljini, odliiično izgleda.
Korisnikov avatar
By now_pictured
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352354#p2352354]Stanwik napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352351#p2352351]now_pictured napisao:[/url]

Ironiju u pesmi svi čujemo ali ona nema prava da peva "every song sounds the same, come into my world" u pesmi koja ima Nicki Minaj, neki basic dubstep breakdown i beat koji je rip off pesme Hello.
:up:

Ne bih želeo da su GMAYL, GGB i TUTR reprezenti novog albuma...
Da, ni ja. Iako su mi ove druge dve možda simaptičnije od GMAYL. Ipak jedva čekam na album i na sledeći singl! :)
Korisnikov avatar
By HalfJack
Popeye napisao:ne mogu ozbiljno shvatiti zenu od pedesetinesto godina koja u pjesmi sebe naziva 'girl'. :shrug:
Baš sam se na to smijao kada sam gledao spot. Erm... zašto nije pozvala Gagu na snimanje spota i onda u spotu da po njoj gazi or something like that? :D To bi bilo zabavno. Ovako ima bezvezni spot i osrednju plesnu pjesmu. She can do better. Jel nju to konačno pregazilo vrijeme? :giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
Ao, ljudi..meni pesma zvuči kao da sam je ja napravio tapkajući na mom telefonu neku aplikaciju...
Korisnikov avatar
By antibiotic
ali
juce dok sam gledao spot bilo je oko 300 pregleda,
danas ustajem i
odjednom 2.640.663 pregleda! :shocked:
Korisnikov avatar
By spliff
siguran sam da bi pjesma koju bi mars otipkao na mobilnom imala barem 3.640.000 hiljada pregleda do sada
a tek kada bi popeye napisao text....
Korisnikov avatar
By Mars
Naravno da ne bi.

Mars nije Madona.

Ali da je dam njoj da otpeva - mnogo bi vam se i ona dopala.
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!