- 01 Feb 2012, 18:20
Namenjen je kao priručno sredstvo, ljudima koji su u pokretu i koji neće dok su na kafi u gradu ili nekom sastanku da torentuju Van Helsing...
ili ljudima koji nemaju uslova za neki drugi net (nema ADSL ili cable infrastrukture), pa je onda bolje išta nego ništa.
Od 1.000.000 korisnika njihovog neta, naravno da ih znaš "mnogo" koji su bili tako oštećeni.. I moj prijatelj se vratio iz rominga sa Bljakberijem i računom od 200.000rsd, a jedan prijatelj sa android telefonom se probudio ujutru, proverio trenutno stanje, i video da mu potrošnja iznosi 75.000 preko pretplate. A nije se makao sa Banovog brda
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351448#p2351448]ray_of_light napisao:[/url]Ja sam do pre godinu dana koristio MTS-ov 3G Internet (modem Huawei E220 USB 3G/GSM). Koristio sam neki studentski paket, tarifa Brucos (ugovor sklopljen na godinu dana uz mesecnu pretplatu od oko 600 kinti) gde sam mesecno mogao da potrosim 3GB. S obzirom da sam malo udaljen od grada, retko sam imao 3G (HSDPA) signal. Uglavnom je hvatao neku EDGE mrezu gde se protok krece svega oko 60-80 KB/s u proseku. I sa tom brzinom u decembru 2010. mi je stigao racun za net oko 6.300 din, dakle 10 puta veci.Mobilni bežični intenet i nije osmišljen da služi kao home net. Niti je za upoređivanje sa ADSL netom, kablovskim netom i sl. tehnologijama.Njihov odgovor na sve to je bio da sam prekoracio dozvoljenih 3 GB. Sa takvom brzinom, nisam mogao da prekoracim tih 3 GB nikako. Druga stvar, strogo sam vodio racuna o potrosenim MB-ima i dan danas tvrdim da to nije moguce. Zalio se, vadio listing, pisao zalbe, nista! Na kraju sam bio prinudjen da platim, jer su mi poslali tuzbu!
Poznajem puno ljudi koje je MTS ovako prevario. Neki ljudi su dobijali vrlo visoke racune od preko 20.000 din.Svima preporucujem da uzmu nesto povoljnije tipa ADSl. Sada postoje vrlo povoljni paketi kod razlicitih provajdera sa extra protokom!
Namenjen je kao priručno sredstvo, ljudima koji su u pokretu i koji neće dok su na kafi u gradu ili nekom sastanku da torentuju Van Helsing...
ili ljudima koji nemaju uslova za neki drugi net (nema ADSL ili cable infrastrukture), pa je onda bolje išta nego ništa.
Od 1.000.000 korisnika njihovog neta, naravno da ih znaš "mnogo" koji su bili tako oštećeni.. I moj prijatelj se vratio iz rominga sa Bljakberijem i računom od 200.000rsd, a jedan prijatelj sa android telefonom se probudio ujutru, proverio trenutno stanje, i video da mu potrošnja iznosi 75.000 preko pretplate. A nije se makao sa Banovog brda