Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

@ulix: jesam li to konacno naletio na jos jednog obozavatelja johna saylesa? :shok:
ponekad zna biti previse didaktičan, ali filmovi kao sto su 'limbo', 'passion fish, 'lianna' su mi predivni. 'lone star' je vjerojatno njegov najbolji, no meni je 'passion fish' najdrazi.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350321#p2350321]Popeye napisao:[/url]@ulix: jesam li to konacno naletio na jos jednog obozavatelja johna saylesa? :shok:
ponekad zna biti previse didaktičan, ali filmovi kao sto su 'limbo', 'passion fish, 'lianna' su mi predivni. 'lone star' je vjerojatno njegov najbolji, no meni je 'passion fish' najdrazi.
Aha, on mi je relativno nova ljubav i otkrio mi ga je - od svih ljudi na ovom svetu - tata. :drama:

Naterao me je da gledam City of Hope, pa sam ja posle našao na netu neke njegove filmove i sad ih povremeno gledam. Limbo mi je super, Lianna mi se verovatno najviše dopala ... Lone Star me je baš udario u osetljivu žicu jer sam jedno vreme živeo u sličnom gradiću u Americi. :drama:

Sledeći su mi Honeydripper i Amigo (čija me tema ali ni malo ne interesuje, tako da mislim da ga skoro neću pogledati).

:hyper:
By Ulix
mulholland falls 7/10

zabavan iako malo razvučen neo-noir. sviđa mi se što je snimljen sa svešću o tome da je kliše, ima nekoliko scena koje sam doživeo kao jasno auto-ironične, a tako su svoje likove koncipirali i nolte i palminteri.
By Ulix
io sono l'amore 8/10

tilda swinton je boginja. uspela je da nauči da govori italijanski sa ruskim akcentom. stvorila je tako zanimljiv i uverljiv lik. film naravno ima momente nesnosne melodrame kakvu samo italijani mogu napraviti, ali je uprkos tome vrlo dobar sa lepom scenografijom, kostimima, kadrovima. jedino što mi se izrazito nije dopalo, to je muzika.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350667#p2350667]Hellas napisao:[/url]Auditon (1999) by Takashi Miike
Veoma zanimljiv film, svidja mi se.
Ona je tako slatka, a tako fatalna. Sa slatkim glasicem kaze "deeper, deeper" dok ga bocka iglom :sweet:
Bas mi se dja film :shmi:
Sad cu i njegov "Imprint" (2006) da gledam.
:up:

Ot - Tilva ros.

Lepo odradjen film, ali mi je tema totalni off :/
By Ulix
a dangerous method 6/10

ni dobar ni loš. keira knightley je dosta loša, ona sabinu spielrein glumi kao neku vrlo promenljivu divljakušu sa tikovima. smešna je na trenutke. ništa od sabinine genijalnosti se u filmu ne vidi. fassbender je dobar, kao i mortensen. zajedničke scene junga i frojda su vrlo zanimljive. frojd je prikazan kao narcis i karijerista, a jung kao nedokazni adolescent. priceless. :giggle:

scenario obiluje neprijatno providnim scenama poput one gde sabina u pet reči jungu objasni koncept anime i animusa. :lol: :katemoss:
the descendants 8,5/10

george clooney ipak zaslužuje oscara ove godine. :love: savršena uloga glumca koji nema beskrajne glumačke sposobnosti, ali zato one koje ima zna beskrajno dobro upotrijebiti. nema loše uloge u cijelom filmu, nema lažne rečenice, samo mnogo života - nefokusiranog, smiješnog, tužnog, iracionalnog, bolnog, lijepog kakav jest. najveća zamjerak jest što mi je nekad bilo previše muzike.

Goodbye my love, my friend, my pain, my joy. :placko:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Underworld: Awakening - nedostaje mi Scott Speedman ali i pored toga film je mnoooogo dobar.
Korisnikov avatar
By Blady
Lesbian kopija Lola rennt, bzvze totalno

Slika
Korisnikov avatar
By mOwbid
Wolfman - samo zbog Anthonyja gledala... SRANJE
Water for Elephants - sladak neki film. onako... mozes nesto drugo usput da radis.
Korisnikov avatar
By Galadriel
the girl with the dragon tattoo i midnight in paris
sranje i sranje
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350849#p2350849]Popeye napisao:[/url]the descendants 8,5/10

george clooney ipak zaslužuje oscara ove godine. :love: savršena uloga glumca koji nema beskrajne glumačke sposobnosti, ali zato one koje ima zna beskrajno dobro upotrijebiti. nema loše uloge u cijelom filmu, nema lažne rečenice, samo mnogo života - nefokusiranog, smiješnog, tužnog, iracionalnog, bolnog, lijepog kakav jest. najveća zamjerak jest što mi je nekad bilo previše muzike.

Goodbye my love, my friend, my pain, my joy. :placko:
i meni se baš dopao film. složila bih se sa popeyevim opisom
Korisnikov avatar
By zachary85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348667#p2348667]Ulix napisao:[/url]weekend 7/10

definitivno jedan od najboljih gej filmova koje sam gledao u poslednje vreme. odlično snimljen, vrlo dirljivo odglumljen. tako se lako saoseća sa junacima filma. ovo je nekako priča koju smo svi doživeli i razgovori koje smo svi vodili. :drama:
Tako jednostavan, a tako lep, svako od nas je nešto slično doživeo, navede te na neku uspomenu, DIVAN FILM!!! :)

P.S. Hvala za link :)
Korisnikov avatar
By constantine
gledao sma sinoc neki film sa andzom na PRVOJ glup u startu sam znao da je on ubica
  • 1
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!