Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
PROGNANA I NEIZGUBLJENA
Mira Marković za Press: Vratila bih se odmah u Srbiju
Odmah bih se vratila u Srbiju, izjavila je juče u razgovoru za Press Mirjana Marković, supruga nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića, dan pošto je ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Konuzin saopštio da se Mira Marković legalno preselila u Rusiju.
Dakle, planirate da se vratite?
- Vratila bih se doveče u Srbiju. Eventualno ujutro, ukoliko ne bih stigla odmah da se spakujem. Ali, to ne zavisi od mene.

Od koga zavisi? Od srpskih vlasti i ukidanja optužnice?
- Ne znam.

Može li to da se tumači i kao vaš strah od eventualnog hapšenja u Beogradu?
- Ne. Ne plašim se, ali moja odluka o povratku sigurno ne zavisi od mene.
Jeste li u kontaktu sa porodicom?
- Jesam.

Šta kaže vaš sin Marko Milošević, razmišlja li možda on o povratku u Srbiju?
- To biste morali njega da pitate. Nisam njegov portparol.

Da li vam je laknulo posle poruke ambasadora Konuzina, koji je obelodanio da legalno boravite u Rusiji?
- Ne bih to da komentarišem.

Kako se trenutno osećate, pošto ste u predgovoru vaše nove knjige napisali da se nalazite u izgnanstvu?
- Dobro. Trenutno sam zaokupljena i oduševljena svojom novom knjigom - rekla nam je Mira Marković, s kojom smo kratko razgovarali zahvaljujući ministru za infrastrukturu Milutinu Mrkonjiću, koji se, dok smo dogovarali intervju, čuo sa suprugom Slobodana Miloševića.

Srećna sam zbog nove knjige

Miri Marković je upravo izašla iz štampe nova knjiga „Destierrada e imperdida II" (Prognana i neizgubljena). U njoj se nalaze tekstovi koje je pisala na portalu Udruženja „Sloboda", koje je formirano nakon odlaska Slobodana Miloševića u Haški tribunal, ali, kako navodi Markovićeva, i danas afirmiše njegovu politiku i njegovu borbu za tu politiku dok je bio u zatvoru.
- Srećna sam i očarana zbog nove knjige. Sviđa mi se njeno ime, a posebno sam oduševljena slikom na naslovnoj strani. Ako niste primetili ja sam na slici. I ja sam to sama slikala.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... rbiju.html" target="_blank

Baš je slatka, k'o neko autistično dete.
By Kragi
u filmovima se, na kraju, uvek ispostavi da se iza tih tihih, autisticnih, slatkih i mirnih krije serijski ubica :neznam:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jasno je to, Kragi, svima, pa i njoj, reč je o jednoj pokvarenoj, samoljubivoj, zloj i do zla boga ciničnoj ženi, zlotvoru kakav se jednom u 50 godina rađa.
:yes:
Korisnikov avatar
By nsc
bogme u 20. veku nakotilo se - Eva Peron, Elena Causesku, ...
Korisnikov avatar
By Mars
"Srećna sam i očarana zbog nove knjige. Sviđa mi se njeno ime, a posebno sam oduševljena slikom na naslovnoj strani. Ako niste primetili ja sam na slici. I ja sam to sama slikala."

Kakva. Bolesna. Žena.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja i dalje mislim da je ona samo bezobrazna i beskrajno zla žena, koja ne voli nikog, osim sebe i svoje uže porodice. Prezire ostale ljude i voli da im se ruga, kad god joj se za to ukaže prilika.
:yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa sociopatija sa sadizmom. I to je bolest.

Ja sam bio protiv da im se pripisuju dijagnoze, sve dok je bilo sanse da im se sudi. Da se slucajno ne pozovu na neke neuracunljivosti i tome slicno.

Sad kako je to pusti san: LUDACA LUDA!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!