Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
Trenutno gledam Angels & Demons. Dvadeset minuta pred kraj, pauzirano, ja na 9gag-u već pola sata. :nokti:
Korisnikov avatar
By mOwbid
abduction - :facepalm:
moneyball - okej
chatroom - odlican.
By Ulix
weekend 7/10

definitivno jedan od najboljih gej filmova koje sam gledao u poslednje vreme. odlično snimljen, vrlo dirljivo odglumljen. tako se lako saoseća sa junacima filma. ovo je nekako priča koju smo svi doživeli i razgovori koje smo svi vodili. :drama:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348612#p2348612]Popeye napisao:[/url]l'homme que j'aime 6/10
http://www.imdb.com/title/tt0173906/" target="_blank

simpa francuski tv film gej tematike. preporucujem. nije kao standardno gay interest sranje.
džizs upravo sam izvalio da sam taj film gledao pre četiri godine na nemačkom.
sad pogledah francusku verziju, kako su im čudni glasovi... :drama:
tinker tailor soldier spy 8/10

pomalo razvučen, ali po mom ukusu - volim te složene, spore filmove gde se stalno čeka da se nešto desi ili se nešto traži, ali se ne nalazi i gde su dobra gluma i dobra atmosfera najvažnije stvari. :)

gary oldman je fenomenalan, pomalo me podseća na chris coopera (breach). oskara! oskara! :drama:

irrelevant trivia: lokacija gde je snimljena prva scena u budimpešti je mesto gde je dečka i mene neka babetina videla kako se ljubimo i sa krajnje, skoro komično prezrivim izrazom lica, prokomentarisala "szégyen!" (recimo), prekrstila se i demonstrativno otišla. :lol:
By Ulix
contagion 6/10

zabavno.
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

D'umreš koliko je dosadno.

O ličnom razočarenju tek neću da govorim.
By Ulix
José and Pilar

Ne mogu da ga ocenim jer ja toliko volim Saramaga da bih mu svakako dao deset, iako tu ocenu verovatno ne zaslužuje. :love:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
moze neko da mi nadje free download link za Giant iz 1956. ?

mnogo sam glupa, vec sat vremena trazim :sigh:
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Hmmmmm... Kako sam prvo, kao i većina, pogledao švedsku verziju, bio sam jako skeptičan po pitanju remake-a. I da, ono čega sam se plašio se i obistinilo-Fincher je napravio dosta copy/paste scena, ali je uneo i dovoljno originalnosti u svoju verziju filma da kupi i ljubitelje švedskog filma. Zapravo fotografija i muzika su mnogo bolji nego u originalnoj verziji, a Rooney Mara je zaista "ukrala" svaku scenu u kojoj se pojavila. Čini se da je rađeno više na psihološkom produbljivanju njenog lika, nego što su to učinili sa Noomi Rapace, iako mi je ona takođe bila odlična. Sve u svemu, dobar remake, dobar film.

7.5/10

Slika

Prvi deo je dosadan i razvučen. Tek od kraja drugog pa do kraja, film dobija na snazi i zanimljivosti. Prvo sam gledao film sa Joan Crawford, koji mi je i dalje mnogo bolji, ali recimo da su Winslet, Pierce i Rachel Wood dobro izneli svoje uloge, te ovaj petodelni film duguje svoj uspeh upravo njima. Takođe, fotografija, scenografija i kostimi su za svaku pohvali. Loša strana filma je što je previše razvučen.

6,5/10
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2349539#p2349539]Viktor Vilotijević napisao:[/url]

Prvi deo je dosadan i razvučen. Tek od kraja drugog pa do kraja, film dobija na snazi i zanimljivosti. Prvo sam gledao film sa Joan Crawford, koji mi je i dalje mnogo bolji, ali recimo da su Winslet, Pierce i Rachel Wood dobro izneli svoje uloge, te ovaj petodelni film duguje svoj uspeh upravo njima. Takođe, fotografija, scenografija i kostimi su za svaku pohvali. Loša strana filma je što je previše razvučen.

6,5/10
Ma, film sa Džoan Kraford je remek delo. Uh podsetio si me koliko volim taj film.
A ova glupost sa Evan Rejčel Vud i Kejt Vinslent je...ne mogu da verujem da si me poredio sa Kejt Vinslent onomad.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Poslednja dva dana sam pod opsadom Shirley MacLaine, pa sam se pored kojekakvih limunadica u kojima Shirley igra super-baku prisetila (i odgledala) i ova dva :love: :

Slika
...koji je bio Michaelova ulaznica u Hollywood. Shirley je po ugorovoru mogla da izabere partnera za svoj naredni film pa se odlučila za tada (skoro pa) potpuno nepoznatog MCa posle gledanja The Ipcress File.

Woman Times Seven, omnibus Vittoria De Sicae iz 1969.
Shirley igra u svih 7 priča, svaki put sa različitim partnerom.
Omiljena mi je, dakako, sedma (opet) sa Michael Caineom :love:.

Jeanne/Snow (ukupno traje 15ak minuta, i ima cela na tjubu)
Part1:

Part2:
By Ulix
final analysis (1992) 5/10

nije baš prepun dobre glume, ali svejedno, trashy fun :cheer:

lone star (1996) 8/10

vrlo dobro. i gluma i priča. i likovi, o naročito likovi. :drama:
  • 1
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!