Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Kad i MOntevideo dobije Oskara...

Mada, ako im je sada TO karta na koju će da idu...za ono...

Auuu...
Korisnikov avatar
By Mars
"Ukoliko Jeremić bude izabran, to bi bila značajna potvrda ugleda Srbije u svetu i prodornosti i vidljivosti naše spoljne politike."

A ako ne dobije? Nikom ništa ILI će ljudi tamo, ipak, malko da se nasmeju a potvrda ugleda Srbije u svetu - izostane?!

E majko mila...
Korisnikov avatar
By Mars
Posebno je smešna analiza sa kraja teksta, oko potencijalnih glasača za njega.

Pomislio sam da je i B92 puko načisto, kad vidim gore da je preuzeto iz Novosti.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
B92 i jeste pukao. Meni je jedan pogled na one njihove fenomenalne rubrike Život, Seks, Stil, šta god, dovoljan.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Što bih volela da ga neko lažno proglasi kao Ćosića za Nobelovu da vidim kako će svi reagovati. :roflmao: :evil:
Korisnikov avatar
By Tungi
JEREMIĆ PLAKAO ZBOG KOSOVA

'Ambasador Volf je rekao emotivnom Jeremiću: Stigli smo do kraja puta, nezavisnost Kosova je neizbežna! Srbija treba da se suoči sa ovom realnošću i prestane da se samopovređuje. Ako odlučite drugačije, to će biti samo na štetu Srbije“, rekao je Volf Jeremiću.'

:smeh:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347950#p2347950]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347928#p2347928]Dzelajza Rouz napisao:[/url]B92 i jeste pukao. Meni je jedan pogled na one njihove fenomenalne rubrike Život, Seks, Stil, šta god, dovoljan.
To jeste. Primetno.
Ali kad procitam Kurir, meni IQ padne drasticno.
Kad citam Blic, sve mi je to tra-la-la.
Vecernje Novosti i Press su mi fuj.
Sta onda?
Korisnikov avatar
By Mars
Politika :sweet:

Pa mora sve da se pročita.

I meni Blic nije tralala...barem ono što po definiciji nije tralala (Život, Ljubav, Stil...sekcije)
Korisnikov avatar
By Galadriel
nije bilo pitanje, već naznaka popaju, čini mi se da se istripovao da je vest verodostojna
Korisnikov avatar
By Galadriel
kurir je žuta štampa sa ozbiljnim akterima. tipa pisali su da tadić ima lepru, da mu je supruga otišla zbog njega u manastir itd.

rekla bih NIN, ali se pretvorio u slikovnicu pa nem dovoljno inspiracije da ih spomenem u poz. kontekstu
Voleli ga ili ne, ne samo na ovom forumu, već i u Regionu i širom sveta, jasno je da je Jeremić odličan diplomata i ministar spoljnih poslova Srbije.

On je neumoran i najviše doprinosi mirnom, diplomatskom, rešenju problema oko Kosova.

Jeremić je samo juče, u ponedeljak, na marginama sastanka Ministarskog saveta Evropske unije imao bilateralne susrete sa šefovima diplomatija - Nemačke, Švedske, Česke, Slovačke i Rumunije.

Jeremić je nakon sastanka sa nemačkim kolegom Gvidom Vesterveleom izjavio da sada postoji bolje razumevanje između Srbije i Nemačke, dok je Vestervele istakao da Srbija treba da dobije status kandidata krajem februara ukoliko do tada ispuni uslove koje je postavio Savet.

Takav ministar spoljnih poslova, mlad, obrazovan i odlučan u odbrani nacionaolnih i državnih interesa, zasigurno zaslužuje da bude jedan mandat od godinu dana i predsednik GS UN. Takve diplomate cene i oni koji se uvek ne slažu sa njim, ali da li će i biti izabran zavisi od dosta drugih činilaca...

U svakom slučaju, navijam za Jeremića i Srbiju!
By Ulix
Od svega toga što si napisao, tačno je samo jedno - neumoran je. :)
Korisnikov avatar
By Sheytan
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348205#p2348205]Ulix napisao:[/url]Od svega toga što si napisao, tačno je samo jedno - neumoran je. :)
Normalno je da postoje različita mišljenja, ali ne sumnjam da nije ni malo lako biti neumoran u diplomatskoj aktivnosti, posebno u datim okolnostima koje ni najmanje nisu bile naklonjene Srbiji i našoj državnoj politici.

Optimista sam, kako u pogledu daljeg napretka Srbije u evrointegracijama, tako i u stalnom napretku u rešavanju kosovskog pitanja na osnovama koje će utirati put dugoročnijoj stabilnosti na ovim prostorima. Naravno, to ni malo neće ići lako ni bezbolno, što se da videti i u dosadašnjim dogadjanjima...
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347992#p2347992]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347988#p2347988]Popeye napisao:[/url]Jeremić prekrio lice dlanovima i dugo ih držao tako kad mu je rečeno da je nezavisnost Kosova neizbežna
Mora da je i on, kao i sva deca iz viđenijih porodica, bio u dramskoj grupi Bate Miladinovića...
ne znam, nisam ga vidjao na vezbama :krezavi:

doduse ja nisam iz vidjenijih porodica, ali par poznatih glumaca je izaslo iz moje grupe

a mozda zato sto on nije ista generacija :eureka:
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348208#p2348208]Sheytan napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348205#p2348205]Ulix napisao:[/url]Od svega toga što si napisao, tačno je samo jedno - neumoran je. :)
Normalno je da postoje različita mišljenja, ali ne sumnjam da nije ni malo lako biti neumoran u diplomatskoj aktivnosti, posebno u datim okolnostima koje ni najmanje nisu bile naklonjene Srbiji i našoj državnoj politici.

Optimista sam, kako u pogledu daljeg napretka Srbije u evrointegracijama, tako i u stalnom napretku u rešavanju kosovskog pitanja na osnovama koje će utirati put dugoročnijoj stabilnosti na ovim prostorima. Naravno, to ni malo neće ići lako ni bezbolno, što se da videti i u dosadašnjim dogadjanjima...
Ne samo što okolnosti nisu naklonjenje fiks-ideji da je Kosovo u Srbiji, već ni realnost nije.
On je neumoran jedino u potpuno nekritičnom uslovljavanju EU i Amerike, što deluje smešno i to rezultira samo time da usporava Srbiju na putu ka EU i kada bi Srbija imala nekakav ugled, on bi ga prilično srozao, ali na svu (ne)sreću, o tome ne moramo da brinemo.

Meni je jasno da je Jeremić samo jedan eksponent tog političkog projekta, ali je prilično odvratan i štetan eksponent, te je potrebno rešiti ga se, ali ne tako što će biti kandidat za položaj u kom još više može da kompromituje Srbiju, nego tako što će biti lišen svih funkcija i poslat u neku srednju školu da predaje fiziku, jer za bolje nije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!