Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By TauCeti
@dzukela

Jedno me zanima još.
Da si dobio ćerku, da li bi bio ovde i postavljao ista ova pitanja i postove?
By dzukela
nisam imao vremena da navratim, pročitam i odgovorim posle moje (sada pred)zadnje posete, ubi me posao, učiniću to ovih dana, nadam se.
izgleda da je ima dosta zanimljivog metrijala za diskusiju, barem na 2 minuta brzog pregleda zadnje 2-3 stranice.

čisto jedno kratko zanimljivo pitanje, odgovoriću odmah.
[url=http://gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2342913#p2342913]TauCeti napisao:[/url]@dzukela

Jedno me zanima još.
ne.
iz iskustva sam video 2 lezbejke (btw, jel i to uvredljivo kao i reč peder, meni se čini da nije) koje su se udale i rodile decu.
ne znam ni jednu 4life lezbejku.
a i čitao sam da devojke obavezno prolaze kroz tu fazu, čak mi je i moja žena priznala da je jako želela da bude sa devojkom u jednom trenutku.

možda čak i postoje prave lezbejke, ali mi se čini da je "materinski gen" (deca, zajednica, "donosač hrane u kuću"...) mnogo jači kada "proradi". a verujem da jako često proradi i nadjača sve ostale želje. čak sam ja to na svojoj koži doživeo :)
Korisnikov avatar
By Blady
^ Al bar da je potrefio :beer:

:smeh:

Otvori, tasha bi prva ostavila post :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
:lol:

Hocu da Daltonista nadje i meni nekog direktora :smeh:
Korisnikov avatar
By TauCeti
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346783#p2346783]dzukela napisao:[/url]

čisto jedno kratko zanimljivo pitanje, odgovoriću odmah.
[url=http://gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2342913#p2342913]TauCeti napisao:[/url]@dzukela

Jedno me zanima još.
ne.
iz iskustva sam video 2 lezbejke (btw, jel i to uvredljivo kao i reč peder, meni se čini da nije) koje su se udale i rodile decu.
ne znam ni jednu 4life lezbejku.
a i čitao sam da devojke obavezno prolaze kroz tu fazu, čak mi je i moja žena priznala da je jako želela da bude sa devojkom u jednom trenutku.

možda čak i postoje prave lezbejke, ali mi se čini da je "materinski gen" (deca, zajednica, "donosač hrane u kuću"...) mnogo jači kada "proradi". a verujem da jako često proradi i nadjača sve ostale želje. čak sam ja to na svojoj koži doživeo :)
Nemoj da se uvrediš (mada, i uvredi se ako hoćeš), ali ti si prepun, ali prepun pogrešnih i zadrtih svatanja i predrasuda. Tvoj dolazak ovde ničemu nije služio. Došao si da čuješ da je moguće da od svog potencijalno gej sina napraviš str8 čoveka, nisi to čuo, i sad se duriš, vređaš i prosipaš "činjenice i zapažanja" o gej ljudima koje si stekao "iz svog iskustva" (kao da bi se neki gej iskreno otvorio tako homofobnoj osobi...).

A što se tiče "4life" lzebejki, one i te kako postoje, ali u ovoj zemlji kriju svoju seksualnost kao i većina drugih homoseksualnih ljudi. To što su se možda udale i rodile decu, ne znači da su prestale da budu to što jesu. Ali opet, ti bi i time bio zadovoljan: da ti je sin gej, ti bi bio srećan da se samo ponaša kao da je strejt, dok god to u tebi ne izaziva "tugu i žaljenje" zbog njega. A to što će on da sažaljeva svoj bedni, lažni život, tebi nije bitno. Ja se iskreno nadam da će tvoj sin biti str8, jer ako slučajno bude gej, str9, str10 ili nešto treće, očekuje ga period jako teških odnosa sa ocem koji pod maskom "zabrinutosti za njega" krije veliku homofobiju i žaljenje što nije proizveo rasnog proizvođača semena i dece.

Kako će ti poseta tokom koje ćeš čitati ovaj post biti poslednja (kako ti sam kažeš), želim ti sreću i neka te homofobija ne izjeda dok sina ne vidiš sa prvom devojkom ;)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!