Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

:lol:
a ja navikao na tvoj RTSovski/Politika način manipuliranja :yes:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343413#p2343413]Sheytan napisao:[/url]
Centar "Simon Vizental" osudio održavanje mise za ustaškog vođu Antu Pavelića, ističući da je to teška uvreda za njegove brojne žrtve....
Klikni na link u postu pa ćeš "ugledati svoj post, koji je od 15.01.2012., nekoliko dana prije nego si ponovno prekopirao u drugi thread.

:kiss:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2345747#p2345747]Stripi napisao:[/url]
Klikni na link u postu pa ćeš "ugledati svoj post, koji je od 15.01.2012., nekoliko dana prije nego si ponovno prekopirao u drugi thread.
Mislim da si pobrkao stvari. Ono što je objavljeno u temi o ustaškoj praksi u sadašnjoj Hrvatskoj je agencijska vest o tome da je Centar "Simon Vizental" osudio održavanje mise za ustaškog vođu Antu Pavelića, ističući da je to teška uvreda za njegove brojne žrtve u kojoj se takodje citira lovac na naciste Efraim Zurof za koga je neshvatljivo da se misa za Pavelića održava u zemlji koja bi uskoro trebalo da postane članica Evropske unije.

Drugi tekst, koji si bacio u DYR, je zapravo reagovanje srpskog novinara na tu vest. On je obavio širi razgovor sa direktorom Centra "Simon Vizental" u kome se ne dotiču samo mise za Pavelića, koje Zurof poistovećuje sa svećicama za Hitlerov rodjendan, već razgovaraju o širem uporištu ustašva u Hrvatskoj, preko koncerata Tompsona i drugih drastičnih primera... Intervjuu se završava odgovorom Zurofa na pitanje zašto Izrael nije reagovao na održavanje misa za Pavelića u Splitu i Zagrebu, tako da ta dva teksta imaju samo isti povod, ali ne sadržinu i značaj.

Uostalom, registrovani učesnici diskusija na GS forumu mogu posetiti oba foldera i uveriti se u činjenice koje sam izneo. Gosti foruma, medjutim, nemaju pristup smećari gde si upravo bacio taj širi, značajniji, tekst.
dobro, ali morash priznati jednu "sitnicu" sheki, a ta "sitnica" bi bila da je srpski novinar zaboravio da upita Zuroff-a shta misli o npr. dodikovom saveznishtvu s upravo tim od hrvata koji nastupaju sa ili shtite thompsonom/a te shtite paveliceve simpatizere...... :zongler:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346136#p2346136]Sheytan napisao:
Drugi tekst, koji si bacio u DYR, je zapravo reagovanje srpskog novinara na tu vest. On je obavio širi razgovor sa direktorom Centra "Simon Vizental" u kome se ne dotiču samo mise za Pavelića, koje Zurof poistovećuje sa svećicama za Hitlerov rodjendan, već razgovaraju o širem uporištu ustašva u Hrvatskoj, preko koncerata Tompsona i drugih drastičnih primera... Intervjuu se završava odgovorom Zurofa na pitanje zašto Izrael nije reagovao na održavanje misa za Pavelića u Splitu i Zagrebu, tako da ta dva teksta imaju samo isti povod, ali ne sadržinu i značaj.
Imaš pravo!
Totalno sam pobrkao i evo sad sam ispravio.
Ali je svejedno otišla u ustašku praksu.
Pinoče slao oružje Hrvatskoj?

Santjago - Vrhovni sud Čilea osudio je dvojicu penzionisanih generala i još sedam vojnih lica za nelegalnu prodaju oružja Hrvatskoj, uz kršenje embarga Ujedinjenih nacija.

Ektor Leteljer Skiner i Visente Rodrigez Bustos kažnjeni su sa po tri godine lišavanja slobode, s tim što im je sud dozvolio da kaznu služe u kućnom pritvoru, javlja BBC.

Tovar sa 36 sanduka oružja i municije pod maskom humantarne pomoći, presretnut je u Mađarskoj 1991. godine, tokom rata u bivšoj SFRJ, podseća britanska mreža.

Kazne za isporuke oružja jednoj od učesnica rata u bivšoj Jugoslaviji izrečene su u petak i za još sedam bivših čileanskih vojnih lica, navodi Bi-Bi-Si, ne precizirajući kolike su izrečene kazne.

Asošijeted pres, pak, izveštava da je kažnjeno još osam osoba, a da je svima dopušteno da kazne služe kod kuće.

Ispostavilo se da je u operaciju isporuke oružja bio upleten i nekadašnji čileanski diktator, general Augusto Pinoče.

Pinoče, koji je bio u kućnom pritvoru pred suđenje za oružje i kršenje ljudskih prava, umro je 2006. godine.

BBC, takođe, podseća da je sa ovim slučajem bio povezan i čileanski pukovnik Gerardo Uber koji je bio ubijen 1992. godine, pošto je svedočio pred vojnim sudom u istrazi o švercovanju oružja.

Njegova smrt najpre je tretirana kao samoubistvo, ali su prošle godine četvorica oficira uhapšena zbog njegovog ubistva, navodi britanska mreža.

AP navodi da je Ubera neko upucao pre nego što je bačen sa jednog mosta i da njegovo ubistvo nikada nije bilo razrešeno.

Američka novinska agencija ističe da nije utvrđena odgovornost Uberovog nadređenog, generala Karlosa Kruma u slučaju sa oružjem.

Krum je svedočio da je ilegalnu prodaju oružja odgobravao lično Pinoče.

Prošle godine je bivši predsednik Argentine Karlos Menem oslobođen navoda za umešanost u ilegalnu prodaju oružja Hrvatskoj, dodaje BBC.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346366#p2346366]Stripi napisao:[/url]
Totalno sam pobrkao i evo sad sam ispravio.
OK. :)
Korisnikov avatar
By Sylar
Mene živo interesira kakve veze gornji post ima sa čestitkama HR i samom temom općenito.
Za mene je to samo mlačenje prazne slame :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Stripi
pa ustaška praksa, jebote.
Ostani malo i naviknut ćeš se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!