Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mislim da svoje polako dresiram sto se tice situacije.. kad sam poslednji put bila kuci pricalo se kako moram da se "preobratim".. skoro pa dva meseca im se nisam javljala na fon i sada dosla kuci zato sto me sestra zamolila.
vec 5. dan sam kuci i namerno sam juce dok sam pricala sa drugom fonom na pitanje keve sa kim pricam rekla "sa devojkom koja mi se svidja"
ona me pitala dal smo zajedno, a ja ponovila da mi se svidja.
nije bilo dodatnih pitanja, ali nije bilo ni histerisanja, suza, niti komentara, tako da se nadam da ce biti bolje i bolje
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341822#p2341822]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]mislim da svoje polako dresiram sto se tice situacije.. kad sam poslednji put bila kuci pricalo se kako moram da se "preobratim".. skoro pa dva meseca im se nisam javljala na fon i sada dosla kuci zato sto me sestra zamolila.
vec 5. dan sam kuci i namerno sam juce dok sam pricala sa drugom fonom na pitanje keve sa kim pricam rekla "sa devojkom koja mi se svidja"
nije bilo dodatnih pitanja, ali nije bilo ni histerisanja, suza, niti komentara, tako da se nadam da ce biti bolje i bolje

sanja samo ostro :bic: :bic: :bic: :bic: :bic:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341824#p2341824]Galateja napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341822#p2341822]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
:lol:
Ovo pravi Alo, Alo odgovor. Dobro nisi rekla da pričaš sa ženom suprotnog pola. :P
:krezavi: a bilo je spontano. ne volim da zapadam u lazi i kazem joj sa devojkom, pa me sledeci put pita nesto vezano za to, a ja "kakva bre devojka?!" :retard:

kada lazem, lazem polovicno :pilence:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341822#p2341822]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]mislim da svoje polako dresiram sto se tice situacije.. kad sam poslednji put bila kuci pricalo se kako moram da se "preobratim".. skoro pa dva meseca im se nisam javljala na fon i sada dosla kuci zato sto me sestra zamolila.
qte dresiranje. :yes: I :love: that - kad vec strepish mama da nije sluchajno partnerka lezbejka na telefonskoj vezi bila, iako nije bila, e bash namerno cu reci da jeste, pa, pukni :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341871#p2341871]constantine napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341822#p2341822]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]mislim da svoje polako dresiram sto se tice situacije.. kad sam poslednji put bila kuci pricalo se kako moram da se "preobratim".. skoro pa dva meseca im se nisam javljala na fon i sada dosla kuci zato sto me sestra zamolila.

sanja samo ostro :bic: :bic: :bic: :bic: :bic:
constantine govori iz iskustva :lol:
Korisnikov avatar
By Sylar
bio sam ormaruša i prisilno izveden na streljanje. definitivno nešto što bi volio zaboraviti. ljudi znaju ponekad biti stvarno stoka...
Korisnikov avatar
By Sylar
baš tražim dal ima netko da je prisilno out-ovan...pa ne nađem.
sviđaju mi se neki postovi...pogotovo oni sa hepi endom :)
@popeye
kakva je reakcija tvojih bila? tj. jel bilo "očekivano" ili šok? unaprijed se ispričavam ako zalazim previše.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2345527#p2345527]Popeye napisao:[/url]pisao sam vec o tome, bilo je vriske ali nikad nista doista opasno ^^
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2100452#p2100452]Popeye napisao:[/url]kod mene je otac isto bolje reagirao. pustio (vrlo dramaticno) jednu suzu niz obraz i nakon toga sve pet. mama je imala sapunica-ispade jedno sest mjeseci. doslovno u stilu 'mi hijo mi hijo!!!!'. :D
Moja mama ima ispade, evo već šest-sedam godina i ne stišava se još uvek, još uvek mi je vrlo grozno kad odem kod njih. Tako da ne biva uvek bolje, ali to ne treba da obeshrabri, ljudi autujte se.
da i ja dodam, moja me redovito razuvjeri u svoju potpunu emancipaciju kad, nakon hrpe super izjava, izvali nevjerojatno homofobnu glupost koje cesto uopce nije ni svjesna.

a zena je fakin lijecnica. :roll:
shta je to s tim mamama, dam'it?? weren't females supposed to be more understanding, meeker, softer, more open minded? :shrug:

kad prochitam ovoliko o mamama, moja je stvarno andjeo, iako je jadna pod snaznim pritiskom jebenog okruzenja. meni moja mama, iako je energichna i not meek, not soft zena, ali veoma zenstvena na pravi nachin, kaze- sine, samo da si ti meni srecan, nishta drugo nije vazno. Hvala ti dragi Boze shto imam mamu koju imam!
Korisnikov avatar
By Sylar
Svaka čast ženi! nezamislivo mi da to netko može reći :) pored toliko drugih postova...
hvala, istina to je vishe otkako sam napustio zemlje ex-Yu, no i prije toga moja mama je bila svjesna zena koliko u svijetu tj. okruzenju, komshiluku, rodbini, "prijateljima" ima licemjerja i niskih sranja, tipa "'ajde da trachamo druge a sebe i svoje cemo uljepshavati i kriti...." , stoga nikad nije puno dozvolila da joj okruzenje, svijet... diktiraju kako da se prema meni tj. svom sinu i inache nashoj porodici postavi. isprva jeste bilo neshto teze joj oduprijeti se diktatu okruzenja, ali otkad je vidjela da napushtam zemlje ex-Yu te da se mozda necemo (vishe, ili bar chesto) vidjeti, vidjati, mislim da je bar potajno bila svjesna da je jedan od najvecih razloga mog odlaska jebeno okruzenje (chast rijetkim izuzecima), stoga, znala je da ih treba shto vishe odjebati ili bar kontakte i uticaje svesti na najmanju mogucu mjeru. :)
Sinoc sam se autirala kevi (otac ne zna) i je mislila da je to samo faza i rekla mi je da cu upoznati pravog decka da me preobrati ali nije kenjala o tome da se moram preobratiti rekla mi je da sam ipak njena kcer i da me prihvata ali je zabrinuta jer nema puno gay ljudi u svet i sta cu ja. Mislila sam da ce imati neke teze reakcije al sve je proslo super, normalno je na ovih prostora roditelj da misle kako je to samo faza, ali ja mislam da ce privikne sa vremenom.
By macedonianlesbian
Pa moja mama za sad sve to ignorira i rekla mi je da ce moj zivot biti goriji od strejt ljudi jer opstestvo je veoma homophobicno (a zivim u malo mesto i ako se sazna to ce biti veliki hit) i jedva cekam da se preselim u Skopje (vetena zemja). Samo kaze da za sad je vazno da izlazim s drustvo u visoki potpeticima da ne govori ljudi da sam ja gej i to mi je jedini problem zelim je ubediti da ja MORAM biti svoja i ako ne budem ona sta sam da ne mogu upoznati ljudi poput mene. Tvrdoglava je svadzali smo se za moj stil ali ne mogu popustiti treba mi vas savjet sta da radim.
@macedonianlesbian
Mame uglavnom strahuju za sigurnost svog deteta, tu se vidim tvoja mama ne izdvaja, sto je ok :)
Moji odavno znaju, tata ume ponekad da se nasali, dobaci nesto u stilu "moja cerka je jeb*c, ima Boga" :doh:
Mama je povucena, ne komentarise, ali je vremenom prihvatila, odustala od pohoda da od svoje cerke napravi pravu malu damu i shvatila da koliko god mi bude tesko u nekim situacijama, na njoj je da me podrzi i bude roditelj koji ne uskracuje svoju ljubav.

Htedoh reci da se ne trebas kriti od sebe pred njom, ne trebas ni insistirati, uvek ce ona misliti da zna sta je za tebe najbolje, ali ako je to zbog brige, izdrzi malo, pokazi joj da si to ti, da volis sebe pre svega, vremenom sve to predje u podrsku. :)
Imam ja jedno pitanje sto se tice autovanja roditeljima..

Koliko je dobro ili ne reci prvo samo jednom roditelju?
Ako se uzme u obzir da je situacija kao kod mene - otac mi je zbog posla samo vikendom kuci, sa majkom provodim vise zajednicko vreme i njoj bih se autovala iako mislim da bi ona burnije reagovala nego otac, barem po dosadasnjim komentarima koje sam cula od nje o gej populaciji..
By Glasnik
Sve ti je to od slučaja do slučaja.
Znam nekoliko gej momaka koji su aut samo majkama, a autovanje očevima nije ni u planu iz raznoraznih razloga.
Opet, i ja sam planirao da kažem samo jednom od njih prvo, ali se na kraju ispostavilo da sam im se autovao u istom danu. :)
Korisnikov avatar
By Steevy
znaju. ali se prave da ne znaju.
@sapa
I ja bih, po dosadašnjim komentarima, mogla reći da bi moja majka mnogo burno reagovala, ali kad malo bolje razmislim i setim se svega kroz šta je ona prošla u mladosti zato što je moja baba bila protiv braka između mojih roditelja, sigurna sam da ona želi da ispravi grešku svoje majke i da bi nekako i prihvatila činjenicu da sam gej. Jedino me muči to što bi se najverovatnije razočarala.
Videćemo šta će vreme da pokaže. Za sad mi skoro svaki dan govori: "Meni možeš sve da kažeš. Nemoj ničeg da se plašiš." tako da mislim da pretpostavlja, ali nemam ništa od toga dok joj ja to ne kažem.
Alyssa napisao:"Meni možeš sve da kažeš. Nemoj ničeg da se plašiš." tako da mislim da pretpostavlja, ali nemam ništa od toga dok joj ja to ne kažem.
Tako nesto i meni majka prica..Jer primecuje i da je drzim na "odstojanju" sto se nekih stvari tice..I znam koliko bi ona zelela da smo jos vise bliske, ali dok joj se ne autujem, to je nemoguce..
I, opet, mislim da bi me prihvatila, kad tad, jer znam kakva je sto se podrske npr. tice. (u nekim trenucima je ona vise verovala u mene da cu negde da uspem, nego licno ja)
A uz to kad dodam njene komentare (kada gleda neke emisije) da majka mora i treba da voli svoje dete, bez obzira kakvo je ono..

Onda stvarno pozelim da joj kazem, istog trenutka.. :sigh:
Ljudi a sad mi je potrebna pomoc sa moje majke. Kad sam joj rekla da sam ja lezbejka rekla je da me voli i da nece odustati od meni ali situacija sad nije takva. Stalno kad se svadjamo ona kaze kako sam ja sebicna i sve sto radim radim da ona pati jer ja to zelim, da sam osoba bez emocije i mislim samo na meni i jer sam potrazila da posjetim psiholog jer mi stanje vrlo loso, 3 godini sam glumila straight pre svima (i sad to radim) ali posledice su gadni psiha mi je losa zato sto zadnjih 6-7 meseca ja imam napade nervoze ona kad ti trpne cjelo telo mislis da ce ti srce crkne i ne mozes podignuti ni penkalo nemas energije bukvalno i samo lezis, to sam imala 3 godine ali onako povremeno a sad je to svaki dan minimum 8 sati i se vise ne trpi.. na to je rekla da se ja filmam kao i uvek i da nemam pricina o tome da je ona "prekrasan" roditelj i ne zasluzuje takvo nest. Ma rekla sam da i ja ne zelim to stanje i zelim da mi je bolje i da ne radim to namerno ali ona nikako da sfati.. tera po svoje a meni psiha nije dobra imam puno suicidnih misli i se jedva drzim tu..
well, ako se potpuno autaš, riješit ćeš se svih tih pritisaka i laži koji te sada izludjuju. naravno, pojavit ce se onda neki drugi problemi, al se s njima mozda budes lakse mogla nositi.

samoubistvo definitivno nije pravi odgovor.
By macedonianlesbian
Ma znam da nije ja se ne zelim ubiti samo sam rekla da zbog te laze sam ovakva i imam posledice. I ondak ti neko kaze da se filmas i da nisi gay.. to tako boli jer me devojke tako privlace a muskarci su mi odbivni (u taj pogled, ne da ih imam kako prijatelje) i sada ne znam sta da radim s mami..
By Glasnik
Ovakve stvari su uvek teške, ali moraš da istraješ u ovome. :shrug:
Ne znam da li ti majka govori engleski? Teško da na makedonskom postoje neki materijali da joj daš da čita vezani za LGBT tematiku.
Ovo oko toga da li je zaslužila i kakav je roditelj bila ti je tipična faza reakcije na tvoje autovanje. Ona sama sa sobom mora da raščisti neke stvari.
Da li živiš u Skoplju ili negde u unutrašnjosti Makedonije?
Urbana sredina je uvek plus za ovakve stvari... :shrug:
By macedonianlesbian
Pa zivim u malo mesto i to je probljem jer ljudi su close-minded. A i moja mama menja raspolozenje, pre 2 sata me zagrlila i rekla da se moram skoncentrishem na skola (a ja imam uzasni problem koncentracije, poseticu psiholog jer ne znam kako da popravim to) a nekad zna bude zla, i ja vise je ne mogu provaliti..
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!