- 14 Jan 2012, 10:17

kod mene je bas obrnuto
kada sam sa femm devojkom, onda nekako automatski me vuce da budem "butchastija", a kada sam sa andro ili butch, onda se malo propicim (ali to se jako retko desava)
ali svakako u poslednjih par meseci, ja mislim da me niko nije video bez sminke. evo, ovih dana sam kuci kod svojih, znam da me niko nece "snimati" pa mi je obavezno sminkanje (totalno sam se navukla na smokey eyes i ne odustajem)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2298452#p2298452]Synesthesia napisao:[/url]
Lesbiana Vulagis Androida
Ova podvrsta je zapravo evolutivni miks prethodno opisane dve podvrste. U zavisnosti od sitacije i okruženja, mogu se naći varijetetne jedinke priklonjene Maculini ili Feminozi. Po pitanju ulepšavanja, stoga, postoje primerci koji dosta polažu na ovu aktivnost, kao i oni koji je zanemaruju, ali zajedničko za sve Androide jeste izuzetna pažnja posvećena intimnoj higijeni. Ukoliko se Androida ulepšava, gotovo je sigurno da ćete je naći u blizini neke jedinke Feminoza, ili pak ako primetite malo zapušteni izgled Androide, videćete ubzo i Masculinu u blizini. Ova podvrdsta se i dalje detaljno proučava, kako bi se prikupilo što više podataka koji bi nam dali potpuniju sliku same podvrste, ali je ceo proces otežan jer su primerci Androide veoma retki.

kod mene je bas obrnuto

kada sam sa femm devojkom, onda nekako automatski me vuce da budem "butchastija", a kada sam sa andro ili butch, onda se malo propicim (ali to se jako retko desava)
ali svakako u poslednjih par meseci, ja mislim da me niko nije video bez sminke. evo, ovih dana sam kuci kod svojih, znam da me niko nece "snimati" pa mi je obavezno sminkanje (totalno sam se navukla na smokey eyes i ne odustajem)