Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Interesuju me vaša eventualna iskustva sa dvorenjem starih osoba.
Da li ste dvorili neku staru osobu po ugovoru o doživotnom izdržavanju, ili bez takvog ugovora ?
Da li ste možda po tom osnovu već nešto nasledili ?
:deda:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341261#p2341261]alexandermagic napisao:[/url]Smrt jeste uvijek siguran "posao", u svakom obliku, no ne zanemarujmo ni trgovinu narkoticima, zatim zlato i drago kamenje, donekle i nekretnine. :D
i prostitucija :ogledalo:

ont
moja sestra od tetke je to uradila. "cuvala" neku babu koja se posvadjala sa decom, i dobila nakon njene smrti kucu. a zena je bila tako prljava, bezobrazna, tretirala ju je kao slugu i maksimalno cedila..

nikad to ne bih mogla..
Korisnikov avatar
By antibiotic
to mu skoro dodje kao neka urbana legenda; mladic pazio i mazio dedu, a ovaj mu ostavio kucu i milione.
By str00ja
Dobro nije baš milione, ali fakat je da ima manji broj starijih ljudi koji nemaju nikoga ili su u lošim odnosima sa decom i familijom, i koji bi opušteno ostavili stan tako nekome da ih čuva. Čuo sam za par takvih slučajeva u mojoj okolini, i u svima je izgleda bilo karakteristično da ti stariji ljudi zaista pravno regulišu taj dogovor i dogodi se dobijanje stana na kraju, ali se dok ne umru iživljavaju i bahate, i bivaju esktremno zahtevni, bezobrazni i robovlasnički nastrojeni.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa to je zato sto znaju da pazitelj samo ceka i moli da oni umru, a izivljavanje im produzava zivot.
By str00ja
Jasno, ja to apsolutno i razumem (nego samo htedoh da ukazem).
Pa ja prvi da sam mator i bolestan i da nadjem tako nekoga da me cuva dok ne dobije stan, taj bi odustao pre nego sto ja odapnem, zapomagao bih i urnisao bih ga 24/7 :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
znam momka koji je u tome uspeo. potpisao je ugovor sa nekim dedom iz beograda i na kraju nasledio njegov stan. cuvao ga je oko 5 godina. bili su dobrim odnosima, skroz i on je bio vrlo zadovoljan.

ja sam brinula najduze o svom dedi sa tatine strane.

nije mi predstavljalo napor jer sam ga obozavala i do nedelju dana pred smrt je bio mnogo "pametniji" i svezijeg uma nego svi mi.

moj deda je bio genije. on, njegova majka i njegov otac, naspram nas su klasican primer kako kvalitet ume da odumre u generacijama koje dolaze. nismo im ni do kolena
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!