Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
well, nakon sto nakuckam dvije-tri kartice o breiviku, idem se konacno detaljnije ocitovati o 'paradi'. moj najdrazi prijatelj-dogmat me optuzuje da sam previse dobrohotan u stavovima prema dragojevicevom filmu, pa mi treba malo frustracije poput breivika prije pisanja o 'paradi'. ^^

ipak, najdublje sam zahvalan na inspiraciji koju sinoc dobih u rushu, zagrebackom klubu za ormarushe. nije mi bilo jasno tko su ti homoseksualci koje film poput 'parade' moze dirnuti, pa cak i rasplakati, no sinoc sam shvatio. :krezavi:
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2339848#p2339848]Popeye napisao:[/url]well, nakon sto nakuckam dvije-tri kartice o breiviku, idem se konacno detaljnije ocitovati o 'paradi'. moj najdrazi prijatelj-dogmat me optuzuje da sam previse dobrohotan u stavovima prema dragojevicevom filmu, pa mi treba malo frustracije poput breivika prije pisanja o 'paradi'. ^^

ipak, najdublje sam zahvalan na inspiraciji koju sinoc dobih u rushu, zagrebackom klubu za ormarushe. nije mi bilo jasno tko su ti homoseksualci koje film poput 'parade' moze dirnuti, pa cak i rasplakati, no sinoc sam shvatio. :krezavi:
Ako tekst bude negde na netu, baci mi link, baš me zanima šta ćeš napisati. :hekla:
Korisnikov avatar
By _liplock
Gledam talentovane ljude na yt kako igraju, jedem mimozu i pijem borovnicu.
:calista:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sad se probudila, mislim da je ovo prvi put u poslednjih 7 godina da sam u svojoj kuci lepo spavala vezano 10 sati :)
pijem sad nes, pa posto vidim da skandinavce boli dupe sto je vikend (za bozic dakako) uzecu da prevedem tih 15tak mail-ova
Korisnikov avatar
By unic0rn
lezim u krevetu, nit spavam nit sam budna xD
Korisnikov avatar
By mOwbid
:facepalm:ujem jao mO... jao..
Korisnikov avatar
By Mia123
Slusam tridesetominutnu tiradu o smanjenom stepenu bezbednosti zivotarenja u nasoj prestonici jednog prastarog clana, fosilnog ostatka moje sire familije cija bi upravo izvedena konkluzija glasila: "Kada nam neko pozvoni, dakle, obavezno pogledamo kroz spijunku i nepoznatima ne otvaramo ni pod razno, a kad izlazimo napolje moramo se posebno cuvati drogista, lezbejki i homoseksualaca jer su to nakaradni ljudi bez morala i skrupula." :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
podnosim zahtev mejlom za titulu u 65kg, osecam se kao zena od par miliiiijuuuna dolara :D :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Pizdim što nisam uspela da pronađem nešto što bih gledala večeras, pa sam unela najistrajniju od šest mačaka koje su danas vršile invaziju na moj životni prostor. Koji komad životinje, sunce ti poljubim.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:iskolacen: ladno sam nervozna zato sto nemam mailova za prevodjenje.. imam sada vremena da ucim, ali ne uci mi se, ocu da radim :iskolacen:

odoh da se tusiram da ne zaplacem
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!