Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

ta generacija pedera je iz doba rata,kada je posao u policiji bio "sigurna budućnost",pa su matene na silu upisivani u tu školu...

e,znam i jednog koji je bio u kosovkinom obezbeđenju... :cvet:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340307#p2340307]deran napisao:[/url]ta generacija pedera je iz doba rata,kada je posao u policiji bio "sigurna budućnost",pa su matene na silu upisivani u tu školu...
ti pises kao da mi ih opravdas, a sve vise ih ukopavas. :lol: jebes ljude koji dozvoljavaju da ih se bilo gdje na silu upisuje zbog bilo kakve sigurne buducnosti. :pljuje:
tako su mnogi postali i nacisti, zbog uvjerenja da si time stvaraju sigurnu buducnost.
Sad me ova vaša rasprava o poslu i sigurnoj budućnosti podsetila na tv intervju sa Sekom Sablić u kojem je otkrila da ju je majka u mladosti nagovarala da postane daktilografkinja, zato što je to siguran posao sa stabilnom platicom.
:sekasablic:
@deran: pa meni da su roditelji dosli kad sam imao 14 godina i rekli da cu ici u policijsku skolu... ok, moji roditelji to nikad ne bi napravili... ali da jesu, pa nema sanse da bih ja njih poslusao... no fucking way.

uostalom, to nema nikakve veze s njihovim sadasnjim, odnosno trajnim kukaviclukom. neki su se, eto, popeli i na vise pozicije, pa su i dalje kukavice. sto samo dokazuje da je velika laz ona prica o ljudima koji su oportunisti jer kao zele doci na poziciju moci da cine dobro. well, kad si oportunist, onda ces vrlo brzo doci do toga da samo sebi cinis dobro.

basically, pravu promjenu u policiji ce uciniti neki pederko koji sad ima, recimo, 10 godina i jako se fura na to da bude policajac, a ujedno ce biti i emancipiran klinac koji ce biti spreman da se suoci s predrasudama jer zeli tu karijeru. a da ce i njemu o glavi raditi ormaruse iz polcije, pa u to nema sumnje. postojanje aut policajca je njima doslovno hracak u facu i dokaz njihovog pizdunstva.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340267#p2340267]Popeye napisao:[/url]mozda i zato jer pederi nemaju muda tuziti? :D onda bi se, jel, saznalo da su pederi. :drama:
Да, у правној земљи каква је Србија тужбе се обично показују као право решење. И за много веће ствари послодавци нису били кажњавани (ево сведоци смо да се у 21. веку запосленима на ТВ Авала већ неколико месеци не исплаћују плате).
Није страх од аутовања кроз тужбу страх тих људи већ јавна осуда и, што је најгоре, потпуно неизвестан исход.
Код нас се не кажњавају ни људи који физички насрћу на хомосексуалце а камоли послодавци који дискриминишу!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!