Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
ja licno mislim da je sebicno zeleti iskljucivo svoju decu, kada je planeta vec prenaseljena i ima toliko nesrecne dece koja nemaju roditelje.

..

i da je sebicno uslovljavati dete - potomcima. etc.

al ok.
Korisnikov avatar
By *deni*
Davno sam ja još rekao da je, zbog preovlađujućeg mentaliteta čiji je dzukela reprezent, najbolje da se što manje dece rađa u ovoj našoj zemlji.
Tradicionalni, primitivni običaji, posesivnost i nasilno ukalupljivanje pojedinca u postejeće šablone života sa unapred podeljenim ulogama, uz stalne pretnje imovinskim razbaštinjenjem ako se ne ispune očekivanja - doveli su do ovih primitivnih odnosa u kojima se pojedinac stavlja iza zajednice, a produženje vrste se, kao kod životinja, diže na pijedestal osnovnog životnog cilja i smisla.
Kao da je bitno da produžiš svoju vrstu, ako je ona šugava, nevredna življenja i okovana u zabrane, primitivne predrasude i torturu nad pravom izbora i slobodom.
Nije ni čudo što rezultati popisa pokazuju da je sve manje i manje ljudi ovde.
I ne treba da se rađaju. Varvarska društva su davno izumrla, pa je red već jednom da izumre i to srbijansko, patrijarhalno varvarsko društvo. Ono ima sve preduslove da izumre, kao i onaj glavni uslov - materijalno je sve siromašnije.
Korisnikov avatar
By DEXI70
svako vaspitanje se zasniva na nagradi i kazni i ne postoji na ovom svetu dete koje je po drugom principu vaspitano

najbanalniji primer je onaj necu kod doktoraaaaaaaaaaaaaaaaaa , cika doktor ce te samo pregledati pa posle idemo u prodavnicu da kupimo kurac palac sta vec dete voli.

koliko vas je trazilo neku stvar ili mozda putovanje i roditelji su vam rekli u redu je ako postignes uspeh u skoli dobices ili putovaces . to je to uslovljavanje kojeg se grozite.

recimo meni su moji roditelji nametnuli rukomet u zivotu iz razloga doktor preporucio zbog zdravstvenih problema a roditelji profi rukometashi pa gde ce mene nego na rukomet danas sam im jako zahvalan na tom nametanju .

a totalno opravdavam i ucenjivanje ako roditelj uvidi da je dete krenulo u nesto lose , bolje uceniti dete nego ga leciti kasnije od narkomanije.

tako da svaki postupak koji ce doneti nesto dobro detetu opravdavam u potpunosti.
Korisnikov avatar
By svejedno
a usovljavanje potomcima je dobro iz kog tacno razloga?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2331937#p2331937]dzukela napisao:[/url]
3. da li gay nekako može osećati uzbuđenje kada vidi lepu devojčicu/devojku kao i prema muškarcu(pretpostavljam da onda nije bay, nego bi ???), i da li bi takvu situaciju, uz porodične savete pa čak i prisilu, mogli korigovati i "preobratiti" ga ?
Da ne bude da sam ja prva pomenula PRISILJAVANJE druge osobe, u ovom slucaju jos uvek nerazvijenog deteta, da bude ocekivane seksualne orijentacije.
Da, gora sam od svih nabrojanih, hajde sad, idi skaci sa sestog sprata or smthng.
Korisnikov avatar
By DEXI70
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340063#p2340063]svejedno napisao:[/url]a usovljavanje potomcima je dobro iz kog tacno razloga?
ja sam pricao o deci a deca se po pravilu ne jebu i ne razmnozavaju ..... znas ono podvodjenje deteta na sexualni cin je krivicno delo ......

uslovljavanje deteta je nesto drugo od uslovljavanja odraslog coveka znas kada neko ima 18 godina onda niko na ovom svetu nemoze da mu kaze ti moras da napravis meni unuce.

svako od nas ima pravo da nesto trazi ali da li ce dobiti to sto trazi

mogao bi ja da trazim od pola foruma da se naguzi ali je pitanje da li ce se naguziti ili nece to ostaje na njima da odluce, svesni ljudi imaju pravo na izbor pa ako izbor bude da budu materijalisti neka pljunu u sake i naprave potomstvo.
By dzukela
[url=http://gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2340029#p2340029]svejedno napisao:[/url]
ja licno mislim da je sebicno zeleti iskljucivo svoju decu, kada je planeta vec prenaseljena i ima toliko nesrecne dece koja nemaju roditelje.
ovako, planeta je prenaseljena, ali zamisli gde? na teritorijama gde su šerijatske države. ako ne znaš, tamo ti je pravilo: moram da imam 10-oro dece.

ovde to nije slučaj, i glupo je ovde smanjivati priraštaj zati što porodica u teheranu ima 17-oro dece.

o smanjivanju populacije neka brinu šerijatske zemlje, na identičan način kako je kina to uradila. ali naravno neće, jer je ogromna razlika između islama i budizma.
[url=http://gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2340029#p2340029]svejedno napisao:[/url]
i da je sebicno uslovljavati dete - potomcima. etc.
nema uslovljavanja.

jesi li gaj, dobro, nije tvoja/moja krivica, evo ti jedan stan. drugi kome je potreban u bližij porodici.

imaš decu, ok, evo ti oba, treba ti.

nisi gej, nećeš decu, ima kome više trebaju. neću da moje stanove posle tebe nasledi neko kome verovatno ne trebaju, neko koga možda ne zna(š/mo), neka bagra, a naslediće jer nemaš naslednika.
[url=http://gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2340037#p2340037]*deni* napisao:[/url]
Davno sam ja još rekao da je, zbog preovlađujućeg mentaliteta čiji je dzukela reprezent, najbolje da se što manje dece rađa u ovoj našoj zemlji.
Kao da je bitno da produžiš svoju vrstu, ako je ona šugava, nevredna življenja i okovana u zabrane, primitivne predrasude i torturu nad pravom izbora i slobodom.
Tradicionalni, primitivni običaji, posesivnost i nasilno ukalupljivanje pojedinca u postejeće šablone života sa unapred podeljenim ulogama, uz stalne pretnje imovinskim razbaštinjenjem ako se ne ispune očekivanja - doveli su do ovih primitivnih odnosa u kojima se pojedinac stavlja iza zajednice, a produženje vrste se, kao kod životinja, diže na pijedestal osnovnog životnog cilja i smisla.
I ne treba da se rađaju. Varvarska društva su davno izumrla, pa je red već jednom da izumre i to srbijansko, patrijarhalno varvarsko društvo. Ono ima sve preduslove da izumre, kao i onaj glavni uslov - materijalno je sve siromašnije.
totalno grešiš.

rađanje dece je važno jer imaš mogućnost da od detea napraviš nešto još bolje nego što si ti, daješ nekome mogućnost da napravi nešto više nego što si ti uspeo, i da se raduješ tom uspehu.

ja smatram da sam dosta toga uspeo u životu, i to pošteno, da nikoga nisam zajebao. moje dete ću da učim da uspe još više od mene, da svaki moj uspeh minimum duplira.

to će da doprinese napretku društva.

sa druge strane, tvojom željom o izumiranju srbije kao varvarskog društa ništa nećeš postići, jer će doći još gore varvarsko šerijatko društvo - albanci. i ništa se nije promenilo, naprotiv, samo je ova tačka na planeti postala još gore mesto za život.

zapamti, za napredak, bilo kakav, bilo gde, se boriš životom, a ne sa smrću. smrt nikada nije bila dobar saveznik. pošto verovatno nemaš decu, pomozi nekom detetu rodbini da postane bolji čovek. samim tim ovo drušvo će biti bolje.
[url=http://gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2340074#p2340074]Wilhelmina napisao:[/url]
Da ne bude da sam ja prva pomenula PRISILJAVANJE druge osobe, u ovom slucaju jos uvek nerazvijenog deteta, da bude ocekivane seksualne orijentacije.
Da, gora sam od svih nabrojanih, hajde sad, idi skaci sa sestog sprata or smthng.
ko stenica si. (ne znam šta tačno stenica radi, ali mi se mnogo sviđa izraz.)

jel sam lepo pitao, došao sam u neznanju, i dobio sam znanje iz nekih pametnih odgovora (ne tvojih, naravno).
lepo pričam da se u srbiji najgore PITATI, odmah se okome na tebe. varvarsko društvo. u bilo kojim grupacijama. al ja se protiv toga borim.
By dzukela
[url=http://gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2340097#p2340097]vila napisao:[/url]
Decu posebno raduje kad moraju da dupliraju uspeh roditelja.
decu mnoge stvari (ne)raduju.

zato ih moraš prisiliti, naterati, da bi ona posle rekla: hvala ti, mrzeo sam te zbog toga, ali sada znam da je to bilo za moje dobro.

jesam li u pravu?

i ne mora 200%, i sa (1)20% bih bio zadovoljan :)
ali 200% je idealno :)
Korisnikov avatar
By IriS
ja se nadam da će sva deca, u budućnosti, koja budu MORALA da rastu uz roditelje koji ih koječime uslovljavaju, kad za to dovoljno stasaju, iste oteraju u KURAC, da im se zahvale što su ih na svet doneli, i da krenu svojim putem. tako će manje trauma imati kojih će morati da se otresaju kasnije. jer, roditelje, nažalost, ne možemo da biramo. na moju sreću, moji roditelji nisu bili takvi i hvala im na tome!

jebali vas vaši stanovi, automobili i ostale materijalne gluposti kojima uslovljavate svoju decu. lečite svoje frustracije na neki drugi način, a ne praveći od dece neuspele kopije vaših klonova. FUJ!

:astral2:
By dzukela
[url=http://gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2340102#p2340102]IriS napisao:[/url]
jebali vas vaši stanovi, automobili i ostale materijalne gluposti kojima uslovljavate svoju decu. lečite svoje frustracije na neki drugi način, a ne praveći od dece neuspele kopije vaših klonova. FUJ!
ko uslovljava stanovima, gde si ti to pročitala.

nego, vidim, smeta ti da pravim od svog deteta klon uspeha???
verovatno bi trebao da pravim klon neuspeha, propasti, i stranputice. da bude član naši, snmp1391? narkoman, obućar ili slično?

sva sreća da nemaš dete, nadam se da će tako i ostati.
[url=http://gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2340102#p2340102]IriS napisao:[/url]ja se nadam da će sva deca, u budućnosti, koja budu MORALA da rastu uz roditelje koji ih koječime uslovljavaju, kad za to dovoljno stasaju, iste oteraju u KURAC, da im se zahvale što su ih na svet doneli, i da krenu svojim putem.
a jel znaš čemu se ja nadam? nadam se da će se deca rađati sa potpunom pameću, svešću i znanjem, tako da ništa ne moram da radim.
ono, da dete od 6 meseci štreba kvantnu fiziku.

nemaš pojma da sam juče izgubio sat vremena pokušavajući da razumem zašto dete neće da jede. sve okreće glavu kada mu kašičicu stavim ispred usta. samo plače i okreće glavu. posle sat vremena od muke, iz očaja, smalaksao, donosim mu jednu igračkicu iz druge sobe. i on počinje da jede!!! plakao sam od sreće.

nemaš pojma kakva je obaveza biti roditelj.

e vidiš, pošto ne znaš, zamisli, deca se rađaju bez ikakvog znanja. moj posao je da te male vijugice napravim velikom pametnom sivom masom.
obrazovanom, kulturnom, sposobnom, bogatom, svestranom osobom.
uzor modernog društva.

i sve ću od sebe dati da to uradim, po bilo koju cenu.

e to ti ne znaš, i zato ovako lupaš.
Korisnikov avatar
By IriS
a odakle ti znaš da ja nemam dete? zato što si pretpostavio da sam gay, jer pišem na ovom forumu?

dragi, wannabe savršeni roditelju, idi posveti se tom detetu i razvijanju njegovih vijuga. napravi od njega klon svog uspeha. upropasti ga slobodno time što mu nećeš dozvoljavati da bude onakav kakav on želi da bude, a deca to vrlo dobro znaju i kad su mala.

umesto što sediš ovde i laprdaš oko toga da li će i šta biti ako ti je dete gay, pročitaj neku knjigu o roditeljstvu i poštovanju deteta kao JEDINSTVENOG bića.

ili bolje nemoj. ne možeš ti to da skontaš pa da ti neko sedi preko puta tebe i sriče iz knjige slovo po slovo.

ja iskreno želim sreću tvom detetu, i da bude dovoljno jak da bude ono što on želi, a ne produkt tvojih želja, ma koliko ti mislio da je to dobronamerno.

baj baj
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340037#p2340037]*deni* napisao:[/url]Davno sam ja još rekao da je, zbog preovlađujućeg mentaliteta čiji je dzukela reprezent, najbolje da se što manje dece rađa u ovoj našoj zemlji.
:odlicno:
By dzukela
[url=http://gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2340121#p2340121]IriS napisao:[/url]
a odakle ti znaš da ja nemam dete? zato što si pretpostavio da sam gay, jer pišem na ovom forumu?

dragi, wannabe savršeni roditelju, idi posveti se tom detetu i razvijanju njegovih vijuga. napravi od njega klon svog uspeha. upropasti ga slobodno time što mu nećeš dozvoljavati da bude onakav kakav on želi da bude, a deca to vrlo dobro znaju i kad su mala.

umesto što sediš ovde i laprdaš oko toga da li će i šta biti ako ti je dete gay, pročitaj neku knjigu o roditeljstvu i poštovanju deteta kao JEDINSTVENOG bića.

ili bolje nemoj. ne možeš ti to da skontaš pa da ti neko sedi preko puta tebe i sriče iz knjige slovo po slovo.

ja iskreno želim sreću tvom detetu, i da bude dovoljno jak da bude ono što on želi, a ne produkt tvojih želja, ma koliko ti mislio da je to dobronamerno.

baj baj
da, pretpostavio sam da nemaš dete. ne misliš valjda da neko ko prvi put ovde dođe možda pretpostavlja da većina ima?

a sad, obavio sam mali test na thread-u "petarde". zamisli šoka, ovi što pišu da detetu treba dozvoliti sve, su za zabranu petardi deci. licemeri jedni bedni, na svakoj temi pišu drugačije. ljudi bez mozga, sva je sreća da nemaju decu.

nego da se vratim na tvoje gluposti, prvo, knjiga o roditeljstvu :)
pročitao 3, sve su kontradiktorne. posle 3 knjige ti tek ništa nije jasno.
a i mućni malo glavom, skoro svako uzme tu knjigu, pa opet većina bude loš roditelj, mućni malo šta tu nije u redu.

drugo, proseravanje da ćeš dozvoliti detetu sve što želi. ako kojim slučajem stvarno tako misliš, a ne verujem, deluješ kao razumna, bolje ga daj na usvajanje odmah, praviš debila u stratu, to ti čak i u knjigama piše.

cmokić
Korisnikov avatar
By vila
Deni, pa to je kao kad dođeš prvi put nekom u kuću pa se stidiš kad te domaćin ponudi kolačima a kad se opustiš posle par poseta nije ti frka ni da prdneš.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340121#p2340121]IriS napisao:[/url]a odakle ti znaš da ja nemam dete? zato što si pretpostavio da sam gay, jer pišem na ovom forumu?

baj baj
Potpisujem ovo.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340333#p2340333]vila napisao:[/url]Deni, pa to je kao kad dođeš prvi put nekom u kuću pa se stidiš kad te domaćin ponudi kolačima a kad se opustiš posle par poseta nije ti frka ni da prdneš.
A posle ti nije neprijatno ni da i dalje sediš u gostima, iako su domaćini pred tobom već legli u postelju.
Ljudski bezobrazluk je zaista nešto što se može uporediti sa kvasnim testom.
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340343#p2340343]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340331#p2340331]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340310#p2340310]dzukela napisao:[/url]

cmokić
A izbijaju i čisto kvir momenti.
:lepeza:
:lol:

ma nije dzukela hans!? svjestan sam da hansu zarulja ne sjaji vise od 100 w, ali ovo mi nekako nije njegov stil. :serlok:
Pa ne znam... Više puta je spomenut na onoj drugoj temi kao glavnoosumnjičeni za podmetanje lažnog karaktera zabrinutog oca pod nickom dzukela.
Korisnikov avatar
By lana-bg
1. u kom trenutku (godini života) će shvatiti da je gay?

Nema pravila, ja sam to znala oduvek, neki shvate u ranom detinjstvu, a neki mnogo kasnije. Nikad neces biti miran sto se toga tice, a ako budes otvoreno pokazivao netrpeljivost prema gay populaciji, mozes lako doci u situaciju da nikada ne saznas da ti je sin gay.

2. da li gay osoba može biti "malo" gay, "srednje" gay, ili samo "potpuno" gay?

Ili jesi ili nisi...

3. da li gay nekako može osećati uzbuđenje kada vidi lepu devojčicu/devojku kao i prema muškarcu(pretpostavljam da onda nije bay, nego bi ???), i da li bi takvu situaciju, uz porodične savete pa čak i prisilu, mogli korigovati i "preobratiti" ga ?

Mozda bi trebalo sebe da preobratis i ostavis dete na miru. Tako ces ga samo oterati od sebe, sto u krajnjoj liniji mozda moze biti i dobro za njega.

4. da li bi ikako, na neki način, preferabilno uz potpunu pozitivnu stimulaciju, bez ikakvog pritiska, da ne kažem prinude/nasilja, mogli "preobratiti" sina, tako da, ne mora da voli, ali da pristane da bude sa ženom i da ima porodicu?

A da li je tebe neko mogao preobratiti da budes sa muskarcem?

Nego, sta bi ti uradio kada bi ti dete priznalo da je gay?

Btw cak i ako tvoj sin ne bude gay, to nije garancija da ce imati decu... Zasto se ti ne opustis malo, napravis mu batu ili seku...
Korisnikov avatar
By lana-bg
Pitam se sta je pisac hteo da kaze...
By tasa
mene samo zanima kako bi dzukela prihvatio sebe i svoju odgovornost odnosno krivicu za to sto mu je sin peder a ne buduci balkanski rasplodni muzjak
deca nemaju nikakvu mogucnost da biraju i nisu deca ta koja stvaraju sami sebe nego si ih ti brate napravio pa ako si napravio pedera to je samo tvoj poraz i budjavo ti je seme u tom slucaju :P
pa eto moje pitanje je - kako bi sebe prihvatio ili “popravio” i da li bi odustao od razmnozavanja na koje te lana nagovara :P jer bi u tom slucaju opet napravio pedera ili lezbejku :)

kada smo vec kod ovakve teme nervira me termin seksualno opredeljenje
opredeliti se mozemo za muzicki pravac za stil oblacenja za filmski zanr i sl stvari a seksualnost je urodjena karakteristika koje postajemo svesni na isti nacin i u istim godinama kao i heteroseksualna deca
mislim da bi korekcija nekih sluzbenih termina bila od goleme koristi
i ma koliko ova tema bila necija zajebancija, provokacija ili mozda istinsko interesovanje na nama vise ili manje glup nacin upravo ovakvi termini dovode neupucene ljude u zabludu a onima koji ne zele da budu upuceni OPREDELJENJE je tek jedna u nizu otrovnih strelica koje koriste za opravdavanje svoje homofobije
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!