Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By TauCeti
Ja imam pozitivna iskustva, doduše svoju "mračnu tajnu" još nisam sa porodicom podelio, samo sa prijateljima.

Ono, navučeš se na to autovanje posle par puta. Postaje sve lakše i lakše, pogotovo kad shvatiš da ljudi tu vest primaju generalno mnogo lakše nego što si očekivao. Tipa moj najbolji drug. Odgovor je bio "Pa šta?"
By inflicts
ukratko: jedna prijateljica je pokusala da mi se autuje (ili kako vec..),ne uspesno.
kasnije sam shvatio sta je ustvari pokusala i krivo mi je sto nije jer smo bas bliski i znaci mi,a mislim da joj je to potrebno i malo se brinem za njeno psihicko stanje.
posle toga sam pokusao da je navedem na tu pricu,ali nista.
dajte savet kako da je navedem na to da mi kaze,jer mislim da joj je to bas potrebno ? :shrug:
By Glasnik
Daj nam još neke inpute.
Tipa, koliko imate godina? Da li ste najbolji prijatelji? Koliko si ti siguran da je ona zapravo pokušala da ti se autuje, a ne nešto drugo?

Generalno, nemoj siliti nikoga na autovanje. To je loša taktika u startu. :shrug:
By Kragi
@inflicts:

sibni njenu fotku ovde
- ako izlazi po gay klubovima neko ce je prepoznati
- ako je lepa, javice se dobbrovoljke da to ispitaju umesto tebe

:hvala:
By inflicts
nisam mislio da je forsiram.
Ali s obzirom da ima 29 godina,ne izlazi,depresivna je(blago receno) i td mislim da bi joj dobro doslo i da bi joj bilo lakse.
inace dugo se znamo ,vise od 10 godina i gotovo sam siguran da je lez ili bi ( u krajbnjem slucaju ).
obicno nemam problema u komunikaciji sa ljudima,cak naprotiv ,ali ova tema je malo skakljiva...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pocni pricu o lgbt osobama sa stavom kako nas apsolutno podrzavas i saosecas se sa nasim problemima sa drustvom i drzavom, tad ce joj svakako biti lakse da ti kaze. (ako si i ti gej reci joj to, pomoci ce joj dosta)
Korisnikov avatar
By Srklet
29 godina? :shok:
to je skroz druga stvar onda. vrsi pritisak. ^^
By Glasnik
Ako znaš engleski, a već ti je tema ''škakljiva'', čisto da sebe opustiš, pročitaj ovo: http://www.hrc.org/files/documents/Stra ... r-2010.pdf" target="_blank
Imaš tu dosta korisnih informacija.

A što se tiče toga da želiš da ti se otvori, prvo što mi pada napamet jeste da u razgovoru s njom, kao potpuno btw, spomeneš nešto vezano za gej temu, ali u pozitivnom svetlu. Ako treba, izmisli situaciju.

Tipa, da je neko od poznanika ispričao neki vic koji je bio homofobičan i da si ti morao da reaguješ jer smatraš da je to neprihvatljivo u tvom prisustvu.
Ili da je neko stalno ponavljao ''to je tako gej'' u najnegativnijoj mogućoj konotaciji, pa da si ti s tom osobom ušao u raspravu.

Budi kreativan jer je poenta da joj posredno staviš doznanja da si ti ok s tematikom (sve i da nisi!), kako bi se ona osetila slobodnom da ti se otvori.

;)

Edit: Anhe i ja u istom pravcu razmišljamo. :)
Korisnikov avatar
By deran
a čemu ta predstava?

ako ste bliski i ako ti znači,mislim da je najbolje otvoreno pitati...
Korisnikov avatar
By Srklet
deserter's songs / mercury rev (upravo završava)
a grand don't come for free / the streets (upravo počinje)

edit: očito je da sam pogriješio topic ^^
Korisnikov avatar
By Hys.
^jbt dva put klikcem temu i 'ocu da postujem aretu kad vidim post iznad a onda se pitam di je tea o autovanju na kojoj vidim da si piso' :retard:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2339719#p2339719]inflicts napisao:[/url]nisam mislio da je forsiram.
Ali s obzirom da ima 29 godina,ne izlazi,depresivna je(blago receno) i td mislim da bi joj dobro doslo i da bi joj bilo lakse.
inace dugo se znamo ,vise od 10 godina i gotovo sam siguran da je lez ili bi ( u krajbnjem slucaju ).
obicno nemam problema u komunikaciji sa ljudima,cak naprotiv ,ali ova tema je malo skakljiva...

ti si divan drug. blago njoj.
By inflicts
hvala Torry :B

(glasnik i anhe..)nisan gej(mada verovatno ispustam neke gej vibracije s obzirom koliko me je do sada likova startovalo )i poprilicno sam liberalan i ona to zna.

Pricali smo vise pute na tu temu,i komentarisemo ribe (ona ima i svoj tip devojke(Sanja bez ljutnje ali mislim da nisi njen tip tako da nista od ispipavanja :) ))i taj jedini put kad je izgleda pokusala da mi kaze ,ja sve sjebem :srba:

hvala svima na savetima,mislim da cu primeniti neke i javicu ako uspe...
By inflicts
jel ima tema o biseksualnosti, nisam je nasao.
dosta me zanima u poslednje vreme :)
Korisnikov avatar
By Alyssa
Što se tiče pojma i teorije o biseksualnosti, sve možeš pročitati na vikipediji, a ako bi da čuješ iskustva... Ja, lično, mislim da bi ti teme, koje se već nalaze na ovom, da kažem, podforumu, bile dovoljno jer coming out je coming out kako za homoseksualce tako i za biseksualce. ;)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:sigh: rekao je da nisam njen tip :sigh:

sada su i drugovi riba poceli da me ispaljuju :drama:

koja sam ja jadara boUze :placko:
Korisnikov avatar
By sapa09
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327498#p2327498]TauCeti napisao:[/url]Ja imam pozitivna iskustva, doduše svoju "mračnu tajnu" još nisam sa porodicom podelio, samo sa prijateljima.

Ono, navučeš se na to autovanje posle par puta. Postaje sve lakše i lakše, pogotovo kad shvatiš da ljudi tu vest primaju generalno mnogo lakše nego što si očekivao. Tipa moj najbolji drug. Odgovor je bio "Pa šta?"
I kod mene je ista situacija...Mucila sam se s tim kako da kazem drugu, razmisljala i kada sam mu rekla, on je meni odgovorio - Reci mi nesto novo, sto ne znam..
Iste veceri mi je pustio par sms-a gde mi je ponovio kako nema nista protiv toga, kako me podrzava i sve, sutradan je bilo da on mene pita da li se vazi dogovor da se vidimo te veceri...I toliko mi je puta ponavljao kako mu je drago sto sam mu rekla, kako me voli kao sestru i ogromnu podrsku mi je pruzao..U jednom trenutku sam se zapitala da li sam se ja njemu autovala ili on meni... :D

U svakom slucaju, znaci veoma kada se nekom autujes i mozes posle s njim/njom da razgovaras o svemu.. :)
Korisnikov avatar
By Alyssa
Ono, navučeš se na to autovanje posle par puta.
Potpuno tačno. Ja imam osećaj kao da bih se sad svima autovala.
Najlakše mi je bilo da se autujem najboljem drugu. Bila sam 100% sigurna da će to normalno prihvatiti i nisam se uopšte prevarila. Posle toga sam se autovala jednoj od veoma bliskih drugarica i plašila sam se njene reakcije više nego bilo čije, ali se sve lepo završilo. Čak mi je na dan kad sam joj se autovala poslala sms u kome je napisala: "Mislim da sam shvatila šta kriješ od mene. Ako je to u pitanju, znači nemoj da brineš niti da se plašiš. Ti si i dalje moja bavlju. <333". Poslednja osoba kojoj sam se autovala je jedna drugarica sa kojom nisam previše bliska, ali je dosta gotivim. Prvo mi nije verovala, mislila da se zezam da bi na kraju rekla: "Recimo da se ne zezaš... Pa šta? Meni je to baš kul.". :smilegrin:
Korisnikov avatar
By vila
Bilo bi zanimljivo napraviti istraživanje stepena zadovoljstva životom kod osoba koje su se autovale i onih koji nisu. Hm, hm, možda to i uradim.
Korisnikov avatar
By vila
To je negde i moja hipoteza ali bi mogle da se ukrste razne varijable npr. kome se sve osoba autovala, pa neke osobine ličnosti...bla,bla...
By Kragi
neoutovana osoba ne moze znati koliko bi bila (ne)zadovoljna ako nije out, a anketa bi se odnosila na taj segment zivota.
Kontam da neko moze da ti napise 'nisam out i zadovoljan/na sam' sto je skroz ok do momenta dok se ne zapita kako je biti out i koje zadovoljstvo ta cinjenica pruza.
I onda anketa nije bas na mestu :D
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!