Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ne.
Ranijih godina sam ih i dobijao, ali niti na jednu nikad nisam odgovorio, zato ih više i ne dobijam.
Koliko često briješ buljić ?
By Kragi
Ne brijem generalno nista. Pre neki dan sam se trimovao ukljucujuci i intimnu zonu. Podesim na keca i skinem sve.

a ti de vile? :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Intimnu zonu ? Aha, to znači da imaš velik kurac.
Čuo sam da postoji pravilo da likovi sa malim kurcem imaju stidnu zonu, a likovi sa reprezentativnim kurcem - intimnu.
^^
By Kragi
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha

ako ti tako kazes :lol:
By Kragi
To uglavnom ima veze sa osecanjima, ne i sa pitanjima vezanim za higijenu i estetiku.
Niceg indiskretnog nema u tome pitati muskarca koliko se cesto depilira. :duh:
Korisnikov avatar
By De Vil
Ajd ja da postavim pitanje.

Ajd da kažemo da Bog ne postoji,i da je to stvarno tako,u tom slučaju šta ti misliš zbog čega je nastalo Hrišćanstvo kao religija?Da li misliš da tu postoji neki viši cilj ili je svrha Hrišćanstva stavljanje moći u ruke nekog pojedinca ili više njih?I ako ne veruješ u postojanje Boga,šta po tebi predstavlja Lucifer iliti Satana?Da li takođe veruješ da On ne postoji? :novinar:
By Kragi
Ne verujem u postojanje bilo cega tog tipa, osim sto su se neki od tih 'pojmova' uvukli u danasnji vokabular pa ih neretko koristim.
Nereligiozan sam, s'toga ne verujem ni u boga ali ni u djavola.
Sto se tice nastanka hriscansrva, mislim da je kao i svaka religija, nastalo iz zelje za manipulacijOm i kontrolu mase.
To ti je onako najsire receno, a detaljnije mozemo pricati i o pripadnosti, identifikaciji i sl stvarima.
(dakle, potreba da se masa na jos neki nacin identifikuje ili oseti pripadnost necemu)

kako i cime perete svoj polni organ? sto detaljnije molim :pop:
Korisnikov avatar
By De Vil
Pa ne moraš biti religiozan da bi verovao u višu silu,već spiritualan. :P

Jao...daj se pojebi već jednom,a i rano je za takva pitanja,ček da ja odem da spavam pa onda pitaj šta god hoćeš. :lol:

Šta ti misliš da će se desiti 2012. godine,mislim na apokalipsu,a značenje reči "apokalipsa" znači otkrovenje,pa šta ti misliš o tome? :novinar:
By Kragi
ok, odo da se pojebem a ti do tad da si leg'o. ok? :smeh:
Korisnikov avatar
By De Vil
Pa ako ćeš da se jebeš do ponoći onda može. :lol:

I nisi odgovorio na pitanje. :ozbiljan:
By Kragi
Jbt, omanuo sam za sat :smeh:

elem, ni ti nisi odgovorio na moje pitanje pa nikom nista. Tema je takva da ako ne zelis onda preskocis, ne i eskiviras a postavis pitanje. :D
I moje raspolozenje nikada nije zavisilo od eventualne sexualne apstinencije, posto kontam da svako moze sa ima sex. Nije to neka privilegija.
Ja sam uvek ovako raspolozen kad mi je lepo i pucam od samopouzdanja. Drugacije bih bio mnogo smireniji i ne bih flertovao random.
a to sto se ti pravis fin i sto te danas nesto mrzi a sutra kacis sexy momke :drkanje: , to je druga prica :D

ont: ne verujem da ce se ista bitno desiti da bi moglo da se nazove tako.

q: sta da jedem, ili sta bi pre pojeo: kivi, krusku ili mandarinu?
Korisnikov avatar
By De Vil
A time želiš da kažeš da moje raspoloženje zavisi od apstinencije?Zanimljiva teorija,ali potpuno netačna,ja sam po prirodi takav,i jako često menjam raspoloženje nezavisno od apstinencije,a što se apstinencije tiče veoma dobro umem da usmeravam energiju na druge stvari pa mi pomenuta apstinencija ne pada teško. :smug:
A razlog zbog čega se još uvek nisam pojeb'o ni sa kim,niti ću u skorije vreme,čuvam za sebe. :sudija:
A što se tvog pitanja tiče napisao sam Deniju i tebi da ste indiskretni,što je značilo da ne želim da odgovorim na pitanje,a ti nigde nisi napisao da ne želiš da odgovoriš na moje pitanje pa sam te zbog toga podsetio.

ont: Mandarinu,ali sa sve korom. :lol:

Tri osobine koje najviše ceniš kod prijatelja?
By Kragi
hahahahahahahahahahahaha
pazi, kora kivija je zajebanija. :smeh:

btw, ne, ja sam samo konstatovao da se raspolozenje menja, ne i dao razlog zbog cega. Zaista.

ont: lojalnost, iskrenost i nesebicnost.

jel se ljutis? :smeh:
Korisnikov avatar
By De Vil
Ne ljutim se,a i zašto bih se ljutio? :)

Šta te najlakše očara a šta razočara kod nekoga?
By Kragi
Ne znam, razocarenje je uvek posledica ocekivanja koja imamo od nekoga. Tako da razocarenje zavisi od toga sta i koliko ocekujem i ne moze tako da se definise.
Odusevi me finoca, pristojnost, lepi maniri. Volim romantiku, direktnost. :)

ko je tvoj tip sa foruma?
(Znaci bez obzira sto nisi zaljubljen u njega i tako to)
Korisnikov avatar
By De Vil
Uh,teško pitanje. :roflmao:

Nemam određeni tip jer mi se kod različitih ljudi sviđaju različite stvari,ali mogu da ti kažem ko sa foruma mi je zanimljiv po tom pitanju,i koga bih vrlo rado lično upoznao.To su Sunce,Laerem,Tebra&Anhe u paketu i ti. :lol:

Isto pitanje :lukavi:
By Kragi
Isto tako, ima dosta zanimljivih ljudi.
Generalno mi je Glasnik najbolji frayer, a na stranu svo moje lupetanje, mi smo negde 'drugari' (posto se jos nismo ofišl upoznali jer su ga ovi iz gsa poslali u zagreb, no bice prilike 2012) imamo mnogo zajednickih tema.
Prosto imam potrebu da kazem da nisam zaljubljen, nego je eto zaista momak na mestu. :D Zato ga i cackam, a to radim sa ljudima koji su mi dragi.
Armand takodje i bukvalno ista prica. :D

sta ne tolerises u svom okruzenju?
Korisnikov avatar
By De Vil
Ne tolerišem homofobiju,zlostavljanje životinja,verski fanatizam,onaj ekstremni patriotizam (takve ljude uvek zezam i pomeram im dupe dok ne popizde.) i ajd neka bude hvalisanje.

Šta misliš,da li je sve uistinu relativno,pa tako i sreća ili tuga,ili dobre i loše stvari u životu,itd.?

off: Laku noć! :bye:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
nista, ali nista nije relativno...

pitanje pitanje.... aaaam...najgluplje i najcesce pitanje koje ti postavljaju?
Korisnikov avatar
By disddaster
Da li se ikad češljaš?

Pitanje: Koji web-browser koristiš?
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
operu i g.hrom...

najveca popijena kolicina kafe ili enegretskog pica u jednom danu?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
5 kafa i lebdela sam. :lol:
Energetska pica samo uz alkohol. :)

Gde ces za novu? :lol: Mrzim ovo pitanje, ali volim da maltretiram druge.:lol:
Korisnikov avatar
By De Vil
Verovatno ćem biti u Nišu,sa kompanijom. :smokin:

A ti,đe ćeš bona? :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sa mamom i sestrom i picemo vodku i medovachu. :love:

Kojoj hrani se radujes najvise u doba praznika? :njam:
Korisnikov avatar
By Mia123
Ruskoj salati. :mljac:

Da li se radujes Pinkovom novogodisnjem programu? :lol:
Korisnikov avatar
By mirth
Kako ne, kako ne :smug:

Omiljena TV emisija?
Korisnikov avatar
By Waldorf
Vrtim po memoriji i kontam da nisam ni jednu TV emisiju pratila sigurno 2-3 godine. Mislim da našu ni jednu ne volim (nikad nisam). Od stranjskih, mi nekako iskače The Daily Show.

Jel možeš obično da se uspavaš samostalno ili ti treba neko pomagalo (knjiga/tv/radio)?
Korisnikov avatar
By mirth
Ja se uspavam cim tresnem glavom o jastuk, dakle nema pomagala.

Kako se budis (na prvo zvono, cupaju te iz kreveta,...)?
Korisnikov avatar
By Waldorf
Četvornoške i onda još 2 sata sedim i ćutim. Lakše mi je da ustanem u 5 da bih iz kuće izašla u 7, nego da duže spavam pa da krenem u akciju odmah. :gmaz:

Koliko često ideš u bioskop?
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!