Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Postawila sam owo pitanje jer se moja drugarica ''zaljubila'' kako kaze u mene.
Ja mislim da to nije moguce i da to nije prawa zaljubljenost, wec da je samo u zabludi, pa je da kazem nasla neku ''utjehu i nadu'' u tome. Molim was pomozite mi da shwatim owo stanje, jer me non stop optuzuje kako sam je powrijedila.
Ona zna da sam lezbejka, i zna da imam curu koju ludo wolim, ali ipak mi je to priznala.
Korisnikov avatar
By acid drop
Nije moguće, ali je moguće da ona i nije baš strejt.
Korisnikov avatar
By Azdaja
zasto ne bi moglo biti moguce? mislis...ako ti se nije desilo, nije moguce? :)

Wrlo je moguce :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
pogledaj joj u izwod iz maticne knjige rodjenih. ako pise da je str8, onda je str8 i sawest ti je mirna
Korisnikov avatar
By Azdaja
dobro, i? sta bi sad ti? da ti kazemo kako da je otkacis, a zadrzis ka' prijatelja? kresnes prijateljski? gledas je kao sestru dok je kreses?(sad sam preterela - izWinjavam se) sta?
Korisnikov avatar
By Hellas
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334478#p2334478]Azdaja napisao:[/url]moguce. Wrlo.
:lol:
awwwww
A wi je to malo zaHebavate za vvvvvv?
Galadriel napisao:pogledaj joj u izwod iz maticne knjige rodjenih. ako pise da je str8, onda je str8 i sawest ti je mirna
:krezavi:

malo LJubawi :sweet:

ont: mozda si je oduvek privlacila, samo to nije htela sebi da prizna. Pa kad si joj rekla da si lezbejka, onda mozda nije htela da prihvati da je i ona.
Deny, deny, deny :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
sa w mozda, skroz smo ozbiljni. wrlo :D

de vito de vito de vito
Korisnikov avatar
By Blady
Ako ne moze da se iskulira.
Propalo wam prijateljstvo
Korisnikov avatar
By bothways
ma lepo joj ti reci da si zauzeta i da ti je ona draga kao prijateljica, ali da izmedju was ne moze biti nista wise od toga.

ako to ne prihwati, onda te ocito ne zasluzuje za drugaricu. ako prihvati, super.
Rekla sam joj ja to, i ona je kao ''prihwatila'' to swe, a owamo mi salje pjesme, stihowe, zowe me non stop, kao da widi samo sta radim, sta god ja rekla al to nista ne pomaze u smislu da me ne gleda tako...
Ja sam joj rekla da ne zelim da je izgubim kao prijatelja, da je nikad nisam ni gledala kao nesto wise od toga, nikad je nisam posmatrala ocima kojim posmatram ostale cure, ali ni to ne pomaze.
Ne znam sta ce biti :/
Korisnikov avatar
By Delete
Ako ne moze to da prihvati na lep nacin, onda igraj prljavo. Pocni da je lupas po zadnjici tako da je zaboli, ako se bude zalila, kazi da to lezbejke tako praktikuju, stipaj je da je zaboli, uz smesak..budi kreativna, zabavljaj se, a u isto vreme je drzi na distanci. Ako ti ne mozes da je otkacis, ko bi onda mogao?!

I obavezno joj reci da prestane sa depiliranjem, jer ti volis maljave. :smeh:
By malo Ljubawi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334612#p2334612]Delete napisao:[/url]Ako ne moze to da prihvati na lep nacin, onda igraj prljavo. Pocni da je lupas po zadnjici tako da je zaboli, ako se bude zalila, kazi da to lezbejke tako praktikuju, stipaj je da je zaboli, uz smesak..budi kreativna, zabavljaj se, a u isto vreme je drzi na distanci. Ako ti ne mozes da je otkacis, ko bi onda mogao?!

I obavezno joj reci da prestane sa depiliranjem, jer ti volis maljave. :smeh:
ahahahahhahaha luda si skroz :D
kreatiwno i zabawno jako :D gledacu to da praktikujem ahahah ima da pobjegne ko od djawola ahahahaha
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
naravno da je moguce. mozda kasno pali pa tek sad otkriva svoju sexualnost. i ja "sam bila str8" dok se nisam zaljubila u tada najbolju drugaricu. :lol:

kako zivot ume da te zajebe :lol:

ako ne osecas nista "vise" prema njoj, lepo sednite i pricajte o tome, ako si ti lezz, valjda si svesna tezine procesa kroz koji ona trenutno prolazi. Mozda nije to tako da se bas bas zaljubila u tebe i da ce za tobom seci vene sledecih 50 godina, mozda je vasu bliskost, slaganje i to sto joj prijas kao osoba definisala kao zaljubljenost..
Ako si ti u srecnoj vezi, pokusaj da je upoznas sa drugim lezz devojkama, izlazite na gay mesta, pa kad oa vidi kako lepih i pametih gay devojkaka u Bg-u postoji .. :wundy: ili ce naci novu devojku za obozavati ili ce se opet vratiti momcima
Korisnikov avatar
By bu
htela sam nesto pametno reci al sam zaboravila zbog previse koriscenja slova w
By malo Ljubawi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334817#p2334817]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]naravno da je moguce. mozda kasno pali pa tek sad otkriva svoju sexualnost. i ja "sam bila str8" dok se nisam zaljubila u tada najbolju drugaricu. :lol:

kako zivot ume da te zajebe :lol:

ako ne osecas nista "vise" prema njoj, lepo sednite i pricajte o tome, ako si ti lezz, valjda si svesna tezine procesa kroz koji ona trenutno prolazi. Mozda nije to tako da se bas bas zaljubila u tebe i da ce za tobom seci vene sledecih 50 godina, mozda je vasu bliskost, slaganje i to sto joj prijas kao osoba definisala kao zaljubljenost..
Ako si ti u srecnoj vezi, pokusaj da je upoznas sa drugim lezz devojkama, izlazite na gay mesta, pa kad oa vidi kako lepih i pametih gay devojkaka u Bg-u postoji .. :wundy: ili ce naci novu devojku za obozavati ili ce se opet vratiti momcima
Hwala na sawjetu :*****
Korisnikov avatar
By crni90
a kowiko imash godinitza? twi, twinaest?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
dobronameran savet: dok pises w, sh, tj i slicno, ovde te nece uzimati za ozbiljno...samo kazem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!