Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
da li bi neko od forumasa udomio psa koji je spasen iz jedne odgajivace pasa za borbe...?

mala ima 2 godine, uslov je da nemate zivuljki(pse/macke) kuci, prema ljudima je pitoma i divna...ja bi je posecivala jednom u 2-3 meseca cisto da vidim jel ok u uslovima u kojima se nalazi :)

(ako je neko zainteresovan poslacu slidze, necu ovde da ih kacim...)
Korisnikov avatar
By De Vil
Joj duša :love:
Rado bih je udomio ali nemam uslove,a i moji nisu baš ljubitelji krznatih životinja (i mene jedva podnose :lol: )...
Držim ti palčeve AždaHo,da je lepo udomiš,i da joj bude fino. ^^
Korisnikov avatar
By nsc
bolje da si i slike okacila, ljudi se i vizuelno mame
Korisnikov avatar
By Azdaja
aj da ih namamim :glupan:

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Slika

Slika

Slika

Slika

(ps potpuno je zdrava, cuda po glavici su oziljci, a ne neko gljivicno oboljenje - moram ovo napomenuti i pozdraviti musha royala :D )

nije kuca za sve, ne mislim na sve kucice na svetu...eto ona zahteva posebnu paznju i uslove za zivot - ti/vi/bez zivotinja i ona... velika paznja u setnji, korpa i povodac obavezni, obezbedjeno dvoriste - sa svih strana... i mnogo ljubavi, tj ona trazi malo, ali bilo bi jako lepo kad bi joj neko pruzio mnogo ljubavi i paznje...jadna napacena dushica
Korisnikov avatar
By De Vil
Slike su uklonjene verovatno,malopre su bile tu. :)

Edit: Nisu,gore su,ja ih vidim :lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
Prelepa je! Tako bih je rado udomila, al' ne ispunjavam uslove,. Najveci problem je sto vec imam psa i sto je moja kerusha veliki seronja, pa bi je srcka strefila od ove. A i zivim u zgradi :sigh:...
Raspitacu se kod ljudi koji imaju kucu sa dvoristem, mada vecina vec ima psa.
Znaci nikako ne sme da bude u blizini drugog psa?
Korisnikov avatar
By spliff
joj
srce slatko
:love:

ja bih je rado udomio, ali vec imam dva machora...
Korisnikov avatar
By Torry
zelim da kuca nadje svoj dom :love:

nego da se osvrnem na borbu pasa, da li se radi nesto po tom pitanju da se to ukine i da se organizatori strpaju u zatvor? :flaming:
Korisnikov avatar
By Azdaja
za pocetak je podneta prijava, imamo svedoke, oduzeti su im psi...videcemo sta ce dalje biti - cenim da ce u ćuzu :D

hellas - ne mere, pokusala ja sa mojom fantasticnom cetvorkom, ne konta se ni sa jednim kucom ni mackama, cak i stence mrzi...ne vredi, tako je naucena od malena i kraj :/ odgajana je za borbe i punkt :(

mozda je udomim u sabatku, treba jedan momcic da dodje da je vidi...treba prvo da prodje kod mene :lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
A bas steta sto ne moze da se slaze sa ostatkom druzine. Zao mi je sto nece moci da se juri i igra normalno sa drugim psima, jer im nije dovoljna samo ljudska ljubav i paznja.
Jel postoji neka obuka, nesto, kako bi mogla sa svima da se druzi?
Raspitacu se u svakom slucaju, da li ima ko da je udomi. Javi molim te da li je taj momak prosao test :).
Korisnikov avatar
By Azdaja
kod bivseg gazde su nasli razne rekvizite za pripreme mladih kuca za borbe, snimke pasa od 3, samo jeb. 3 meseca koje on teraa jedne na druge da se bore- covek u rukavicama ofkors, da mu se koji zubic ne bi zabio u ruku. :F

ne postoji, probali smo sve...kazem ti da ne podnosi nista, bas nista zivo zivotinjskog porekla :P

da je nisam pokupila uspavali bi je, pokazala je naklonost prema ljudima, ali je niko nije hteo...ja bi je zadrzala kod mene, da nemam ni jednog kucu...jesu moja dvorista odvojena, jesu kucovi podeljeni, a da slucajno ostane jedna kapijica otvorena nastao bi pokolj... :(

ne podnosi ni jednog psa, bio muzjak, zenka, stene...macke eeeee - ok ne vole ni moje bebice macke, ali ona...pfff

videcemo kad dodje taj suboticanin...ima ona sad gde da bude, al je sama i obidjem je 2x dnevno - to nije dovoljno, ali pre nek bude tamo nego da je uzme neko kao bivsi gazda...
Korisnikov avatar
By Hellas
Nazalost nisam uspela da nadjem nekoga da je prihvati. Cim objasnim zasto ne sme da bude pored drugih kucova, odmah negoduju i odbijaju. Sta bi sa tim momkom?
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
popizdeh u sekundi. rado bih je uzela, ali imam psa vec...steta sto ne trpi zivotinje. sta je bilo sa tim suboticaninom?
neka me neko obraduje i kaze mi da je ova dusa mala nasla svoj kutak. prelepa je, i uopste ne deluje opasno...
a taj stari gazda... @%#$^%%@$%@^$%^@#$@... :kletva:
Korisnikov avatar
By Azdaja
momcic suboticanin ne bi bio dobar za nju, imao je momak neke VESELE zelje...ostaje kod mene napravila sam jos jedan box, kad se setamo, setamo se ili posebno bez ostale decice ili ide korpa na njusku...

ostaje kod mene, ne dam je vise. moz zatvoriti temu :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
mi smo jutros slusale bili holidej...ja se skenjala, a bebica dodje i gura glavu u moje krilo...ako je u kuci, a ja slucajno zadremam, na svaki moj okret ona se budi i kada idem do kupatila ona me prati i ceka ispred vrata od kupatila, a pitici JEL nisu k9 - cuvari :lol:

ali, nece ti/vam niko dati srce i komplet zivot, kao ovi kucici...srecni su kada ste VI srecni...:/

bebanka ostaje kod mene, kraj :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!