Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by avalona tvoja draga katalina?Originally posted by Art DeCoCKPa hoda kao gejsa
i renee ne zna da nosi to sto nosi!?!
pliz bre!I sve se nesto snebiva....i sva mi je tako...fuj
![]()
Originally posted by Art DeCoCKOriginally posted by avalona tvoja draga katalina?Originally posted by Art DeCoCKPa hoda kao gejsa
i renee ne zna da nosi to sto nosi!?!
pliz bre!I sve se nesto snebiva....i sva mi je tako...fuj
![]()
nismo je ni vidli na tepihu!
a tvoja draga hali?
vrpuljila se ko siparica!
Originally posted by avalonto tako nije istina!!!Originally posted by bojandjo
ono mek dauel aljin?e (cirka 93/4) zeleno a od krljušti a bez leða-do razdeljka na derriere e to je haljina bez leða a ne ova svonk...![]()
Meni Swankova kao da je nosila radnicki kombinezon.....![]()
Originally posted by Marsslazem se! mnogo fina prilika!!!
Pored onakvog "muza" haljina joj i nije toliko bitna...
Na Hilari SvEnk, mislim...
Originally posted by pazzaz
Koliko se da primetiti pa i niste neke izdvojili jer izostavili ste najbolje
Maggie Gyllenhaal definitno treba da bude na prvom mestu
Vanessa Paradis na drugom sta cu kad je Chanel moja slabost
Cate Blanchett hm Valentino i nije najbolja odluka (jer JPG za zlatni globus je bio woow) ali opet ona sjajno izgleda
pored toga sto nisam njen fan ali Gisele Bundchen je super izgledala u Dior-u
naravno Natalie Portman u Lanvin
za ostatak onako srednje zalosno
ali defintino najgora kombinacija je Renee Zellweger UZAS
Originally posted by avalonKao sto i sam rece americki modni kriticari pa zar mislis da njih treba slusati,
Pa ti si pravo sunce....Vanessa, Gisele i Natalie nasle su se na listi najvecih promasaja na dodeli Oscara. Americkim modnim kriticarima se nije dopalo sta su one (i kako) nosile.
Za Vanessu su izjavili da se obukla kao srednjovecna francuska gospodja koja prezire sve oko sebe, Gisele je izgledala kao da ima trudnicku haljinu, a Natalie kao da je navukla haljinu koja joj je 2-3 broja veca. Ali to su americki modni kriticari![]()
Originally posted by BloNd^BOY
Imelda Staunton - Ova je uzasna...... Trebalo bi da promeni i stilistu i frizera!!!!! Katastrofa
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!