Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

^
hahahahhahahaha Tungi
Ali, vukao me za rukav :smeh:
barni011 napisao:Ignorises me a jedini sam ti rekao da si sladak(Dzekovski sladak!!), uopste to ne cenis a sebe nazivas 100% pederom
molim te budi dosledan sebi
Ovo je presmesno, pogotovo posle onog "spominjanja" :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
palma se u..plasio da ne bacis chini na njega. pa da postane peder. djavolja posla...
Korisnikov avatar
By lav
vi jedan drugog zasluzujete, to je taj nivo...
Promocija knjige „Vreme hemoroida“

U subotu 10. decembra, u okviru trećeg Merlinka festivala biće održana promocija knjige Predraga Azdejkovića „Vreme hemoroida“ u izdanju „Red boksa“ iz Beograda.

Promocija je zakazana za 19.30 u sali Amerikana. Na promociji će govoriti slikarka Biljana Cincarević, književnica Maša Rebić, novinarke Gordana Rakočević, Nada Grujić, gej aktivista Boban Stojanović, izdavač Miško Stevanović i autor knjige Predrag Azdejković. Na promociji će uživo svirati Ludvig van Betoven.

U knjizi su objavljeni satirični tekstovi koje je autor tokom godina objavljivao na B92 blogu, razvrstani u šest celina: Život i pederisanja, Neki to vole grubo, Veš perem na crveno slovo, Najskuplja srpska reč na rasprodaji, Srbija na poslednji pogled i Epilog. Pojedini tekstovi su šokirali srpsku javnost i često bili povod pisanja tabloida, pretećih komentara, čak i cenzure.

„Hemoroidi su veoma neprijatni čvorići koji prave probleme u vašoj guzi. Oni se najčešće pojavljuju uz osećaj svraba, ali mogu postati bolni i uzrokovati krvarenje. Ponekad hemoroidi mogu da izazovu zatvor, a priča se da su zabeleženi i smrtni slučajevi. Svako može da dobije hemoroide i sigurno ćete u svom životu sresti nekog hemoroida. Oni se razlikuju po veličini i mogu biti unutrašnji ili spoljašnji. U Srbiji su, takozvani unutrašnji hemoroidi, svuda oko nas i mahom su na vlasti ili na nekoj drugoj bitnoj društvenoj poziciji. Izuzetno ih je teško odstraniti i skloni su mutaciji. Mi živimo u vremenu hemoroida.“
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ Pedja, tako je napisano pre par stranica valjda...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!