Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
THE BUBBLE: Fina, formulaična romantična drama, ali ništa specijalno. Kraj je nategnut, što se motivacije tiče, a čak ne bih ni rekao da mu je plus što je uopšte na takav način do kraja sproveo tu simboliku koja je ipak pomalo cheesy i na prvu loptu. Palestinsko-izraelske hubba-hubba morfologije tu najviše... khm... vade, ovaj, stvar. Čini mi se da je bolji od YOSSI & JAGGER, ali morao bih ovaj drugi ponovo da pogledam, što gotovo sigurno neću uraditi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

7,5/10.

Ništa spektakularno, pristojan film sa dosta psovki :awesome:

Ryan Reynolds nešto manje jebozovan nego obično, ali zato je Jason Bateman vrlo simpatičan.
Korisnikov avatar
By now_pictured
Slika
10/10

jedan od omiljenih filmova ove godine sigurno. odlican je.

a stvarno (za final destination)? meni je bio bas bas dobar, mislim mnooogo bolji od proslog, onako zabavan film. :P
Korisnikov avatar
By Partybreaker
LOS OJOS DE JULIA / Julia's Eyes

10-ka. Fenomenalan film kome je uspelo ono što mnogim filmovima ne uspe - otići u krajnost, a zadržati onaj isti utisak koji se ostavlja u prvom delu - polovini - filma. Sjajni glumci, odlična produkcija i priča kakva je meni lični favorit.

Preporuka za sve.
Korisnikov avatar
By Misfit
THE TREE OF LIFE

Za mene previše hrišćanska i benevolentna, pretenciozna izdrkotina koja će možda delovati 'groundbreaking' i 'profound' onima koji se hrane isključivo holivudskim smećem, ali što se mene tiče: čist arty-farty isprdak. Malik i ja nikako da se potrefimo. Izgleda da nam nije bilo suđeno. Bolje da nisam poverovao hajpu, sada bih imao 2 sata života više. O istom trošku ću da zaobiđem i Life in a Day, ili barem dok se ne oporavim od ovolike količine pekmezavosti.
By polarlicht4.1
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330230#p2330230]Misfit napisao:[/url]THE TREE OF LIFE

Za mene previše hrišćanska i benevolentna, pretenciozna izdrkotina koja će možda delovati 'groundbreaking' i 'profound' onima koji se hrane isključivo holivudskim smećem, ali što se mene tiče: čist arty-farty isprdak. Malik i ja nikako da se potrefimo. Izgleda da nam nije bilo suđeno. Bolje da nisam poverovao hajpu, sada bih imao 2 sata života više. O istom trošku ću da zaobiđem i Life in a Day, ili barem dok se ne oporavim od ovolike količine pekmezavosti.
Ili što bi John Waters rekao: "You’d think I’d hate this film, and I almost did—until I realized it’s the best New Age, heterosexual, Christian movie of the year". :lol:
Korisnikov avatar
By Myself
Upravo se na HBO zavrsio The Private Lives of Pippa Lee i bas mi se dopao.
Preporucujem. :)
  • 1
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!