Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

100 kitova zarobljeno u ledu Beringovog mora

Više od sto belih beluga kitova zarobljeni su u ledu u Beringovom moru na dalekom severoistoku Rusije, a upućen je poziv ruskoj vladi da pošalje ledolomca i oslobodi ove životinje koji spadaju u zaštićenu vrstu.

Grupa od preko 100 beluga kitova odsečena je od otvorenog mora i zatočena u ledu u Beringovom moru, na oko 15 kilometara od sela Janrakjinot.

Guverner Čukotke poslao je pismo ruskom ministru saobraćaja Igoru Levitinu i ministru za vanredne situacije Sergeju Šojguu da razmotre mogućnost slanja ledolomca da spase kitove.

Guverner je naveo je da životinje mogu da ostanu bez hrane a da se led širi i smanjuje površinu vode gde mogu da dišu.

"S obzirom na verovatan nedostatak hrane i na brzinu zamrzavanja vode svim životinjama preti iscrpljenost i smrt", napisao je guverner.

Beluga kitovi spadaju u zaštićenu vrstu kitova koji žive na Arktiku. Oni su jedna od tri zivotinjske vrste, uz polarnog medveda i amurskog tigra koji su deo specijalnog programa zaštite ruskog premijera Vladimira Putina.

Često se dešava da kitovi budu zarobljeni u ledu, ali je neuobičajeno da bude tako veliki broj njih istovremeno.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ok, ok, saosecam se
ali sve se nesto osvrcem oko sebe i mislim na svoje i probleme bliznjih... znas li ti bre gde je Beringovo more na mojoj lestvici care about-a?
By Kragi
Pa kad si lezbejka.
Mi pederi se cesce bavimo kitom, a ovde je u pitanju cak 100 komada :wundy:
Korisnikov avatar
By Azdaja
koliko bi se tu moglo napraviti paprikasa
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2331630#p2331630]nsc napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2331610#p2331610]Kragi napisao:[/url]Pa kad si lezbejka.
Mi pederi se cesce bavimo kitom, a ovde je u pitanju cak 100 komada :wundy:
zao mi je kitova ali Kragi (slazem se sa tobom) ovaj post ti je biser nad biserima :leviathan:
P.S. posle otkrivanja nika alexandermagica na Romeu, moracu pazljivije da koristim ovaj smajli :D :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Popeye, ne moraš biti baš toliko zločest, kitovi nisu protiv LGBT aktivizma :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!