Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Protest protiv ubijanja životinja
Izvor: Tanjug
Madrid -- Više od 100 boraca za prava životinja su goli i premazani crvenom bojom protestovali u centru Madrida zbog ubijanja životinja zarad uzimanja njihovog krzna.
Muškarci i zene premazani crvenom bojom, koja asocira na krv, legli su i sklupčali se jedni uz druge na sred Španskog trga, gde se nalazi više kafea i restorana.

Oni su ostali u tom položaju oko pola sata uprkos hladnom vremenu i temperaturi od oko 7 stepeni Celzijusa. Nakon protesta, demonstrantima je poslužena topla supa da se ugreju.

"Želimo da potrošači budu svesni užasnih patnji životinja u ovoj surovoj industriji," rekao je Serhio Garsia Tores, portparol španskog ogranka organizacije "Animal naturalis", koja je organizovala protest.

"S obzirom na toliko drugih mogućnosti za oblačenje, od pamuka i lana do flisa i materijala od mikrofibera, nema smisla drati kožu životinjama," dodao je on, prenosi AFP.

"Animal naturalis" tvrdi da se svake godine u svetu gaji ili hvata i na brutalan način ubija više od 60 miliona životinja uključujući lisice, nercove i dabrove, kako bi se od njih napravile bunde.

Španija je uz Grčku, Nemačku i Italiju jedan od glavnih proizvođača odeće od krzna, navodi ta grupa. Ovo je sedma godina za redom da "Animal nautralis" organizuje ovakve demonstracije protiv industrije bundi
Korisnikov avatar
By Azdaja
nosim koŽu i krzno, lovac sam, jedem meso, posedujem "cudnu" rasu pasa - al volim zivotinje...:))) tanananaa :D (kulen on maj majnd)
Korisnikov avatar
By Pauceti
Doći će vreme kada će ljudi na ubistvo životinja gledati kao što danas gledaju na ubistvo ljudi. LDV
Korisnikov avatar
By Hellas
Meni nije jasno kako neko ko obozava zivotinje i bori se za njihova prava, moze da ubije coveka, i pri tom se ne kaje zbog toga.
Korisnikov avatar
By nsc
volim životinje, protiv sam lova gde životinje budu ranjene i muče se, ali ne verujem da se svi borci za njihova prava odriču mesa u ishrani ili dobre kožne obuće, pa ne shvatam celu frku
volim svoju jagnjeću bundu zimi, da imam para, rado bih si priuštio i skuplja krzna (nerc, vizon, činčila - životinje gajene zbog krzna, kao i pilići i svinje i goveda za ishranu - pa zasto ne iskoristiti i kožu za odevanje?)
godinama sam sanjario o jednoj prelepoj bundi od vuka - krojena kao kaput sa dvorednim zakopčavanjem (video na nekoj reviji u Parizu pre 30 i kusur godina)
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326975#p2326975]nsc napisao:[/url]volim životinje, protiv sam lova gde životinje budu ranjene i muče se, ali ne verujem da se svi borci za njihova prava odriču mesa u ishrani ili dobre kožne obuće, pa ne shvatam celu frku
volim svoju jagnjeću bundu zimi, da imam para, rado bih si priuštio i skuplja krzna (nerc, vizon, činčila - životinje gajene zbog krzna, kao i pilići i svinje i goveda za ishranu - pa zasto ne iskoristiti i kožu za odevanje?)
godinama sam sanjario o jednoj prelepoj bundi od vuka - krojena kao kaput sa dvorednim zakopčavanjem (video na nekoj reviji u Parizu pre 30 i kusur godina)
Tačno.
Uvažavam jedino agitatore za prava živuljki, koji su do kraja dosledni u svojoj misiji.
A ne da mi se go i ofarban u crveno produciraš na mitingu protiv ubijanja životinja, a posle da trčiš kući da jedeš krmetinu. E takve bih kažnjavao mandatnom kaznom na licu mesta.
Korisnikov avatar
By west end
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326987#p2326987]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326975#p2326975]nsc napisao:[/url])
Tačno.
Uvažavam jedino agitatore za prava živuljki, koji su do kraja dosledni u svojoj misiji.
A ne da mi se go i ofarban u crveno produciraš na mitingu protiv ubijanja životinja, a posle da trčiš kući da jedeš krmetinu. E takve bih kažnjavao mandatnom kaznom na licu mesta.
ja sam 100% vegetarijanac :) a pomazem lokalni spa/drustvo za zastitu zivotinja
svake nedelje sto hranom za pse i macke sto novcano da to godisnje izadje ukupno na 1000$ :love:
Korisnikov avatar
By spliff
naravno da je krzno najbolji materijal za zimsku odecu...
shta treba da nose stanovnici arktika? sintetiku?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!