Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

http://ako-ga-vidite.webs.com/index.htm

Slika

Jedni su se bojali objaviti ovu knjigu, drugi su bili neodlučni a treći

HRABRO OBJAVLJUJU

Kontroverznu i istinitu autobiografsku knjigu Roberta Kalapse Špoljara

''Ako ga vidite,recite mu da ga volim''

prva je gay autobiografska knjiga objavljena pod punim imenom i prezimenom

autora. Knjiga koja bez granica i cenzure opisuje turoban i surov život na

marginama društva.

Kniga detaljno otvara vrata istini u kojoj su sažeti opisi psihičkog i fizičkog

zlostavljanja u istospolnoj zajednici od strane čovjeka koji ne preza ni pred čime

i koji svoje naume ostvaruje doslovce gazeći preko leševa kako bi postigao svoje

ciljeve ,a koji ujedno ''licem anđela'' osvaja simpatije i povjerenje svojih bližnjih.

Ujedno i knjiga koja opisuje ljubav na sasvim drugačiji i do sada neviđeni način.

:lol: :lol: :lol: tipfeleri, opca nepismenost, idiotski tekst, naslovnica koja je onkraj smeća... :cheer:

a nadao sam se da izmislja:
http://www.vecernji.hr/vijesti/robert-i ... nak-177628

i sad cu ja to morati citati :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ha ha :nelson:

Mi u srbiji nemamo takvih problema a necemo ih ni imati jer smo mi srpski pederi pre svega estete.
Korisnikov avatar
By Misfit
:lol: :lol: :lol:

a ovo je hrabro objavio... on sam? :nerd:
OMG, ima i riječ autora :lol:

Dragi moji prijatelji i oni koji će te to tek postati

Znam, svatko od Vas ima svoju priču, neki sretniju neki tužniju. Neki imaju i težak život i kroz njega prolaze na različite načine i poštujem svačiji stav i svačije mišljenje, poštujem čovjeka kao živo biče i poštujem ljude kao bogatstvo različitosti ovog svijeta.

Znam i to da su mi mnogi zamjerili ili bili protivnici objavljivanja ove knjige,nažalost to su bili oni koji su u životu slično ili ipak malo bolje prošli. Imao sam hrabrost i imao sam nešto što se u vrijeme pisanja ove knjige zvalo ljubav. Ljubav prema osobi koja je ne samo izigrala moje povjerenje, koja me je ranila i gurnula u ponor nego je još uz sve to imala toliko hrabrosti činiti istu stvar sada nekome drugome. Isti taj čovjek, taj Marin koji je promijenio moj svijet da bi ga na kraju uništio sada negdje uživa u sličnom scenariju sa nekime tko se zaljubio u njega do te mjere da ne vjeruje niti riječi i da za njega moja istina ispada samo trag ljubomore ili zavisti, ali taj trag ne postoji. Postoje činjenice,postoji priča i postoje slike. Postoji grob moje majke koja je sve gledala i bila svjesna da me taj čovjek uništava i razara, da mi otima dom, da mi otima vlastitu sigurnost i postojanje. A ja sam samo volio, volio na početku i vjerovao kako i on mene voli. Do kraja sam vjerovao očima koje su mi milion puta rekle ''volim te'' da bi mi danas govorio ''volio sam te''

Znam i to da je ljubav samo jedan kratak dio našeg života i da mnogi misle kako ona dođe i prođe, ali vjerovao sam u tu riječ jer sam oduvijek bio optimista koji vjerujući u život i stvaranje kroz umjetnost i to isto stvaranje stvara velika djela. I stvorio sam ih, stvorio sam svoj svijet koji se na žalost srušio preko noći.

Moje najveće djelo upravo je ova knjiga koja iskreno i otvoreno opisuje svaki detalj našeg zajedničkog živote. Nema tu laži, preuveličavanja ili straha od izgovorene riječi , ona je čista istina jer jedino istinom oslobađam svoj duh koji protekli godinu dana luta bez cilja. Pokušavam se i dan danas izvući iz ponora u koji me je Marin gurnuo, u koji me i dalje gura. Jedini spas i jedina nada u koju vjerujem su upravo oni moji prijatelji koje sam stekao i koji su stali uz mene, koji su i danas uz mene.

Nisam zao čovjek i nisam zlom namjerom otvorio dušu, nisam nikoga uvrijedio i nikoga kompromitirao. Oni koji se spominju u ovoj knjizi stvarni su likovi iz mog burnog i malog života, a Martin i Bernard možda jednog dana postanu akteri neke bajke koja će ipak imati nesretan kraj, jer takav čovjek i takvi ljudi kad tad moraju dobiti ono što zasluže. Zlo koje nekome činiš, vrati ti se, ako sam učinio zlo, vratilo mi se i svoj dug sam platio, ali ostao sam upravo onaj isti i mali ,ponizni čovjek koji svoj život stavlja vama na sud. Sudite mi ako je to jedino što znate, ali ako i kada pročitate knjigu i ako ju shvatite, volio bih da osjetite onaj poriv, onaj ljudski osjećaj da potražite tog čovjeka koji mi je srušio svijet i da mu kažete zadnju rečenicu koja će Vam vjerojatno dugo zvoniti u mislima.

Moj svijet je danas ruševina, ali kamen po kamen slažem ga ponovo sa Vama ili bez Vas.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Dok sam citao ovaj najveci paragraf samo sam cekao kad ce da napise "picka mu materina hohstaplerska, djubre jedno usrano, da bog da se udavio u svojim gonima" :lol:
komentar na vecernji.hr, ispod teksta o "gay autobiografiji": obozavam te lude ustase s njihovim teorijama zavjere i neznanstvenim carobnjackim praznovjerjem, te na kraju uvijek jednim jasnim izrazom gadjenja. :love:

Što bi sad trebali ? Urlikati zbog prve knjige u Hrvatskoj o pederluku ? O bolesnicima i jihovoj nastranosti ? Znači li to da taj bolesnik zna kako u ovoj zemlji ima onih koji će to smeće kupovati i čitati ? Znači li to i da je ova zemlja također bolesna, puna "stoke sitnog zuba" kojoj se i takvo što može servirati i prodavati ? Izgleda da danas postaje IN biti nastran, biti peder. To znači da smo "civilizirano", "produhovljeno", "slobodni nazora" i "prozapadnjački" nastrojeno društvo. "Sramota" bi bilo, prema zapadu kojem toliko stremimo, da nas proglase nazadnima kako branimo pederske parade i "slobodu" nečije nastrane sklonosti. Danas se sve pretvorilo, ili se pretvara, u svoju suprotnost. Ono što je do jučer bilo moralno danas više nije, što je do jučer bilo normalno danas više nije, što je do jučer bilo čestito i pošteno, danas više nije, i tako bi mogao navesti još bezbroj primjera među kojima je pederluk jedan od najgorih. Živi užas ! Fuj !
Korisnikov avatar
By Misfit
sweet jaysus, koji retardirani, prozaični, gnjecavi full-blown psihopata. jadan taj Marin, jebote. :wow:
koliko kontam, ovo je neka frustrirana tetka koja svoju bol iliti prljav vesh te gej veze u kojoj je bio daruje hetero drushtvu na uvid da chita, valjda malo li je predrasuda i stereotipa o "onim pederima" u hetero svijetu, nek' dodatno seire i uzivaju u potvrdama istih...... :radosnice:

volio bih da grijeshim.
Da li je naziv knjige spoj naziva dva velika hita dve velike umetnice Ane Bekute - '' Ako ga vidite '' i Lepe Brene - '' Recite mu da ga volim '' ?
Autor treba još 2 knjige da objavi da bi se, po normativu, imao smatrati piscem.
Može on to.. :misici:
Korisnikov avatar
By spliff
josh status da objavi knjigu
i bog da nas vidi...
bilo bi zanimljivo kad bi statusova knjiga bila napisana iz perspektive denijeve izgubljene video kasete s narodnjackim spotovima... :party:
the sordid sex secrets of status. the sickening souless shit-for-brains soil of status.
Korisnikov avatar
By Misfit
Svaka čast Kolapsi na naslovu, ali Šešeljeve fantazmagorije, krvave ručerde, kore od banane i bajramski prasići ipak ostaju kao nedostižni ideal. Mislim, treba to izmisliti!
Korisnikov avatar
By IriS
crni popeye, nećeš valjda ovo da čitaš? :lol:
hm...dragi moji dušebrižnici i popey koji valjda svaki dan gleda retardirane u ogledalo kad se ujutro porbudi, evo da te informiram da je knjiga na policama u GB od 17.01 2012. što se nas hrvata naravno ne tiče,pa tako niti tebe. A što se Japana tiče, pretpostavljam da od siline pljuvanja nisi informiran da je tamo nedavno bila velika katastrofa u kojoj je mnogo ljudi izgubilo i život, pa ne znam koliko bi bilo umjesno pojavljivati se tamo, ali naravno ponuda i dalje stoji i naravno da ju nisam odbio, a kada bude, osobno ću te informirati kada će i tamo biti objavljena. za Italiju i Njemačku jedino još nemam datume, ali ti, vi će te vjerovatno saznati prije od mene. Svakako VAMA ne preporučam da ju čitate jer ne vjerujem da ste dorasli ovako anonimni bilo kakvom aktivizmu a kamo li da se još netko bori za VAŠA prava koja i nemamo upravo zbog VAS. Eto, ja ih imam i baš mi je dobro pa sad pucajte koliko hoćete,ali pucate u prazno jer me niti ne poznate niti sam vam prijatelj čak niti poznanik, na vašu žalost!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
popaj anoniman? sramota! :lol:

ovaj je jos i tetkurina teska.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2331397#p2331397]sretnik napisao:[/url] A što se Japana tiče, pretpostavljam da od siline pljuvanja nisi informiran da je tamo nedavno bila velika katastrofa u kojoj je mnogo ljudi izgubilo i život, pa ne znam koliko bi bilo umjesno pojavljivati se tamo, ali naravno ponuda i dalje stoji i naravno da ju nisam odbio, a kada bude, osobno ću te informirati kada će i tamo biti objavljena.
fukushima je kriva za sve! :lol:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2331397#p2331397]sretnik napisao:[/url]da te informiram da je knjiga na policama u GB od 17.01 2012... ...vi će te vjerovatno... ...jer me niti ne poznate
na stranu sto ti je apsolutno CEO prvi post kenjanje na veliko, ovo su gramaticke greske jednog pisca... (za ovo prvo nisam siguran al mislim da je nepravilno, makar kod nas)
Nemoj da se buniš, Popeye, ovaj gospodin se upecao na tvoje prozivke, za razliku od Azdojkinje, čiju si novu knjigu također ocenio lošom ocenom i autorku prozivao, ali se ona nije upecala.
:peca: :ribica:

Evo sada dve hit numere, čiji su naslovi spojeni u nazivu ove knjige :

''''
''''

:kolo: :cita:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2331397#p2331397]sretnik napisao:[/url]A što se Japana tiče, pretpostavljam da od siline pljuvanja nisi informiran da je tamo nedavno bila velika katastrofa u kojoj je mnogo ljudi izgubilo i život, pa ne znam koliko bi bilo umjesno pojavljivati se tamo
:lol: :lol: koji pokretni freakfest. :party:

da, zaista, posle nuklearne katastrofe celokupno književno izdavaštvo u Japanu je načisto obustavljeno, pošto nema mnogo smisla naturati se ljudima sa tamo nekim knjigama kada su već istraumirani. a posebno ne sa ovakvim kontroverznim ostvarenjem koje je toliko bitno da je čak i Japancima neumesno da se objavljuje u ovo doba velike krize. kao delo koje pomera granice, ipak ne treba zanemarivati njegov uticaj na fragilne japanske umove.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!