Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Gorski vilenjak
Dunja.

E, to je ime jedne moje velike ljubavi.... :sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jerina.
Ovo ime je vekovima bilo na zlom glasu zbog srednjevekovne despotice Jerine Branković, u narodu poznate i kao Prokleta Jerina.
Zbog nje se retko koja žena u nas stolećima tako zvala.
E pa pošto je nedavno dokazano da je Jerina bila oklevetana i da uopšte nije bila prokleta, ne postoje smetnje da ovo lepo žensko ime ponovo zaživi kroz nove naraštaje.
:zen:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jest' Frančeska.. :roll:
Pa da je zjakave strine i tetke dozivaju onim njihovim kreštavim glasovima :
'' Fraaaančeeeeeskaaaaaaaaa !!!! '' :bljak:
Komično.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2328233#p2328233]*deni* napisao:[/url]Jest' Frančeska.. :roll:
Pa da je zjakave strine i tetke dozivaju onim njihovim kreštavim glasovima :
'' Fraaaančeeeeeskaaaaaaaaa !!!! '' :bljak:
Komično.
Ako ti je ovo komično, to samo znači da nisi prisustvovao tome kako vlaška porodica doziva dete koje se zove ŽAN PJER, na parkingu, da ne istrči na auto-put (tačnije Autobahn)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol:

bas ste pederi :lol: bas je lepo ime, i posto su moji roditelji rekli da ce me cela porodica odbaciti nakon out-ovanja, kontam da bi je svakako svi zvali "dete Sotone!" ma kakvo ime imala :krezavi:
Korisnikov avatar
By mOwbid
nema. dete će se zvati Damir, ako dođe do toga.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Vesna, Tatjana, Jana, Jelisaveta... Prva što mi padoše na pamet. Uvek u obzir uzimam i prezime, doduše, 'ne ide' mi svako ime uz svako prezime.
Korisnikov avatar
By Hys.
Strahinja je lepo ime za devojcicu.

edit to add

srecom sam odrasla pa nisam u fazonu tolkinovskih imena, da ne unesrecim dete. Ali su mi i dalje najlepsa ta tolkinovska :sigh:
Korisnikov avatar
By Blady
U poslednje vreme sam skontala da mi je ime Ana nekako jednostavno tj kratko i prelepo.
Inace Ijon (Aeon) mi je najneobicnij ime i volela bih da nekom nadenem isto :love:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Kad god upoznajem ljude, posle predstavljanja ide recenica: Imas lepo ime... sad ja ne znam Boga mi... xD
inace, Andrijana :)
By Aven
Imaš predivno ime. Slika

Možda više vuče na žensku stranu zato što završava na -a, kao i većina ženskih imena.
Matija i Vanja, isto. To su mi isto krasna imena za djevojčice. Tako bi se zvale druge dvije. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!