Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Na malo drugaciji nacin.

Koga sve nazivate tako?
Jel postoje neki kriterijumi?
Da li vam je bivsi neko sa kim ste imali jedan neobavezan sex?
Postoji li 'odgovornost' da u isti kos (bivsi) svrstate i vezu od 4 godine i 'vezu' od 15 dana?
Toliko.
Korisnikov avatar
By Sunce
Bitno je koliko su progutali mililitara. Prag je 250 ml (zna se cega). Medjutim, posto je doza po definiciji koncentracija x vreme, i frekvencija ispijanja igra vaznu ulogu. Ja ih sve volim i cuvam u nekim delovima mozga.
Korisnikov avatar
By Galateja
Postoje bivše bivše, bivše sadašnje i bivše buduće. Kojoj god vrsti pripadale bivše su kamen temeljac za večnu. :awesome:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
"Bivši" ne mogu da nazovem osobu sa kojom nisam prošetao vise od jednog puta Knez Mihajlovom... :radosnice: :wundy:

Malo šale nije na odmet, right?
:)

Jako malo njih mogu nazvati tako.
Osobu sa kojom sam imao neobavezan sex, nikako ne mogu nazvati "bivši".
Da li postoje neki kriterijumi?
Svakako da postoje, tačnije, moraju postojati!
Ne svrstavam "vezu" od 15 dana, i vezu od 4 godine u isti koš, iz prostog razloga što ne postoji "odgovornost" koju si spomenuo.
Korisnikov avatar
By Blady
Bivse su one koje smatram da jesu, a ostale su crne rupe.
Zavisi od toga kako sam ih dozivljavala, tada.
Svakako i duzina tj "trajanje" veze igra neku ulogu.
Korisnikov avatar
By gossip
ex je onaj sa kojim sam bio u vezi makar 10ak dana :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Blady napisao:Bivse su one koje smatram da jesu, a ostale su crne rupe.

crne rupe :love:

:lol:

ont.

Koga sve nazivate tako?
malo njih...

nije :D

Postoji li 'odgovornost' da u isti kos (bivsi) svrstate i vezu od 4 godine i 'vezu' od 15 dana?

njet. takodje nisam bila u vezi sa osobama s kojima sam se par puta poljubila u razdaljini od 15dana (a cuh da sam bila tak' s jednom u vezi :lol: ) :awesome:
Korisnikov avatar
By zajebana
bivse su one sa kojima sam bila u vezi,a u to ne ulaze isprobane kombinacije od 5-6 dana i slicno.
By alexandermagic
Kragi napisao:

Jel postoje neki kriterijumi?
Kriteriji moraju da postoje. U svemu i po svaku cijenu. :drama:
Jok, to je samo poslijepodnevna/večernja rekreacija. Ekvivalent po značaju tome je i odlazak u teretanu npr. :awesome:
Naravno da ne. Pod vezom podrazumijevam intenzivan odnos od godinu dana, pa naviše. I zajednički život. Bar je tako kod mene.

Ćao.
Korisnikov avatar
By m..
razvrstavam u veze, vezice, ljubavnice, one night standove. one s kojima nisam imala sex ne racunam ni u sta, makar bile na 20 dejtova.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
volim da razmišljam kako sam imala tri prave bivše devojke. četiri.
Korisnikov avatar
By barni011
Imam samo jednog bivseg.
Partnere za seks tako ne nazivam bez obzira koliko to vidjanje vremenski trajalo i kuda se setao sa njima. :D
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
bivše su one sa kojima smatram da sam bila u vezi.. baš mene briga šta one misle :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Veza je svaki odnos za koji ste oboje smatrali da je bila veza bez obzira na trajanje, a vezano za intenzitet osećanja i ono koliko ti je bilo stalo.

E sad teško da će bilo kome biti do bilo koga stalo posle kratkog vremena.

Nem pojma

U principu kad se završi uopšte nije bitno da se definiše šta je bilo.
By tasa
o pokojnicima sve najbolje a neke je jos bolje
trajno izbrisati nakon 40 dana tugovanja nad uzalud utrosenim vremenom

nego sto se ljudi trose na bivse a o buducnosti sa sadasnjom ili
nekom tamo buducom skoro ni u snu ne misle nego "puste da sve ide svojim tokom"
da su bivse/bivsi valjali i bili vredni icega, ne bi postali bivsi/bivse
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321483#p2321483]tasa napisao:[/url]o pokojnicima sve najbolje a neke je jos bolje
trajno izbrisati nakon 40 dana tugovanja nad uzalud utrosenim vremenom

nego sto se ljudi trose na bivse a o buducnosti sa sadasnjom ili
nekom tamo buducom skoro ni u snu ne misle nego "puste da sve ide svojim tokom"
+1 :cool:
Korisnikov avatar
By Greed
Osoba sa kojom sam proveo lep period. Pa bilo to 15 dana ili 4 godine. Onaj koji mi je pružio nešto što ću da pamtim, može da bude bivši. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325522#p2325522]constantine napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321483#p2321483]tasa napisao:[/url]
a sta ako ti ne valjas?
Pre svega, cim si bio sa nekim znaci da ste tada to zeleli. I vise imam bivsih devojka/momaka koji su najs pipl nego onih drugih.

Raskid nema veze sa tim kakvi su oni ljudi, vec sa tim kakvi smo mi bili u vezi i kako se veza odvijala. Nekada se odljubis, nekada jedno drugo povredjujete iako ste ok ljudi ali zajedno ne mozete, nekada se milion stvari ispreci.

Nikad ne bih pljuvala po necemu sto mi je nekad mnogo znacilo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Nekako kao da se poseres po sebi...
Korisnikov avatar
By Azdaja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2312244#p2312244]Azdaja napisao:[/url]
Blady napisao:Bivse su one koje smatram da jesu, a ostale su crne rupe.

crne rupe :love:

:lol:

ont.

Koga sve nazivate tako?
malo njih...

nije :D

njet. takodje nisam bila u vezi sa osobama s kojima sam se par puta poljubila u razdaljini od 15dana (a cuh da sam bila tak' s jednom u vezi :lol: ) :awesome:

sa 90% bivsih ne bi ni kafu popila, a evo jednoj sredjujem svirku u vegasu :lol:

i od onih bivsih, koje smatram bivsim devojkama ima onih koji ostanu/postanu prijatelj, posle svega toga sto je kod mene retkost...

(od nekih starih ex, nikad biliH, potencijalnih partnerki nisam kapirala prijateljstvo sa ex i ludela sam zbog toga, mozda bi i sad...:) )
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2328019#p2328019]Hys. napisao:[/url] Pre svega, cim si bio sa nekim znaci da ste tada to zeleli. I vise imam bivsih devojka/momaka koji su najs pipl nego onih drugih.
Raskid nema veze sa tim kakvi su oni ljudi, vec sa tim kakvi smo mi bili u vezi i kako se veza odvijala. Nekada se odljubis, nekada jedno drugo povredjujete iako ste ok ljudi ali zajedno ne mozete, nekada se milion stvari ispreci.
Nikad ne bih pljuvala po necemu sto mi je nekad mnogo znacilo.
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!