Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
"Garden In The Rain"

T'was just a garden in the rain
Close to a little leafy lane
A touch of color 'neath skies of gray

The raindrops kissed the flowerbeds
The blossoms raised their leafy heads
A perfumed thank you
They seemed to say

Surely here was charm beyond
Compare to view
Maybe it was just that
I was there with you

T'was just a garden in the rain
But then the sun came out again
And sent us happily on our way

''
Korisnikov avatar
By Markiza
Nedavno sam se zagledala u devojku koja radi u hamburgernici(kasno uvece,mi gladni*daj šta daš)Imala je neke divne plave oči..i sve pljeske je napravila tako dok smo se gledale oči u oči :D Obe smo se smeškale kao udarene.A i pljeska je bila ukusna. :lol:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Ja sam se pre nekoliko nedelja zagledao u kolegu sa faxa i momka koji radi u kopirnici. Ne zna se koji je lepši... :love: :love: :love:
Kolega je, inače, stajao u redu za predaju dokumenata za upis, dok sam ja sređivao dokumenta za master. Za milo čudo, krenem da razgovaram sa koleginicom koja je pričala sa njim i nekako se baš ubacim u razgovor (a on nekako priča neodoljivo, zanosno, a opet dečački slatko). Pošto se čekanje u službi odužilo na oko 20 min, uspeo sam da saznam dosta o njemu. Sa koleginicom sam se baš super poklopio i razmenio brojeve (šta ću, sa ženama bolje komuniciram) i sprijateljio na fejsu. Kad vidim, ona je prijatelj i sa njim. Ja onda čekao 3 dana i presečem-pustio mu zahtev. Prihvatio ga je posle nedelju dana, 2 kg sam izgubio od nervoze.
Prekjuče sam ga sreo na stepeništu fakulteta, rekao mu zdravo uz blag osmeh, a onn uzvratio tako nekako slatko i snažno...uh, noge mi se odsekle, mislio sam da ću se razbiti na stepeništu.
Pošto inače mene koleginice obožavaju, preko jedne sam saznao da se njena cimerka sa njim super zna i da će ispitati situaciju, meni za ljubav. Krivo mi je što nemam muda da ga to pitam lično :zid: , ali sam pod takvim stresom kad pomislim na to, uprskao bih sigurno. Valjda će biti nekih ok vesti. :yes:
Mrzim kad se zagrejem za nekog. :flaming:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Zaboravih dečka u kopirnici. On je pa luđi-viši od mene, mlađi i svaka 3. reč mu je BRATE. Čuo sam od nekih koleginica da je baš bio protiv LGBTIQA ljudi kada je bila priča o paradi, što ga je baš sjebalo u mojim očima. Mada, možda je i prikriveni gay. Njega ne mogu naći na fejsu nikako. Kod mene nikad ne može biti nimalo jednostavnih situacija. :zastava: :zen:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
situacija: u 83 kod usca udje kontrola, ja naravno bez karte i prilazi kontrola i ja standard "maloletna sam, izaci cu na sledecoj stanici :sweet: "

devojka koja je stajala pored mene, preslatka, pocinje da se smeje toj mojoj situaciji. ja izadjem kod yu biznis centra i izadje ona sa mnom..
ja stavila slusalice u usi i cekam drugaricu tu na stanici, a ne skidamo pogled jedna sa druge..
ja skidam slusalice i u glavi ono ohrabrujuce "sad ili nikad"
napravim dva koraka ka njoj i sad stojimo jedna naspram druge i cujem neku muziku, ali gledam je pravo u oci i vidim kako joj se otvaraju usta i u sebi "jes, ona ce prva nesto reci :yay: "

ona: - mislim da ti zvoni telefon
ja: - :retard:

:lol: dok sam se ja javila i skontala da sa drugaricom treba da se nadjem na drugoj nekoj stanici ona mi je samo dobacila namig i usla u sledecu 83.

:doh: znaci, jel pratite? izasla je iz 83. i opet usla u istu! Izasla je na stanicu zbog mene, a ja kreten koji nema muda da pridje.. :sigh: najlepsi momenti uvek najkrace traju
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa.. pošto vidim da je tema sentiš, preskočiću one "tvrde dodire ispod struka" u svakodnevnim gužvama.. i evo šta ostaje:

Ja kod drugih vrata u busu, stojim i blejim, a po dijagonali, do prozora, sedi dečko.. mlađani gospodin :) i ošmekam ga ja, i tako blejim kroz prozor, pošto on gleda ispred sebe i mislim u sebi "oo, podigni pogled.." I onda, mutavac kakav jesam kad su takve stvari u pitanju, uhvatim mu pogled, i uradim onu istu glupost koju uvek radim u tim situacijama - brzinom svetlosti spustim pogled u zemlju.. posle par trenutaka pogledam ga opet, on gleda kroz prozor.. pogledam kasnije opet, on me opet gleda, ja opet spustim pogled i pogledam u stranu... i tako nekoliko puta za tih nekoliko stanica, i ni on ni ja, dok tako lovimo jedan drugom poglede, niti se pomeramo, niti se smeškamo, ništa, cool totalno.. i onda dođe moja stanica, ja izađem, i krećem istim smerom kojim i bus nastavlja, i naravno podignem pogled u njegovom pravcu, da još jednom pogledam kako slatko izgleda, i vidim da on gleda mene, meni se razvuče osmeh na licu, a on mi kao krišom samo namigne i nasmeje se.. :blush: Onda mi je bilo žao što ni jedan ni drugi nismo to isto razmenili ranije... ovako je nestao na sledećem skretanju... :(

I jedan promoter jedne fine stranke, bio je međ onih četvoro ljudi koji prikupljaju potpise na malim štandićima... a ja prolazim pored, idem u Maxi.. i gledam u njega.. a on blene u mene... ja dok idem po izvrnutim pločama pločnika ispred Maxija, on dok priča sa nekim čovekom i objašnjava mu kako da popuni pristupnicu... nit ja gledam gde idem, nit on gleda šta radi.. I onda čovek podigne ton i kaže "Izvinite!!!" a on se zbuni i pogleda šta ovaj već par minuta pokušava da ga pita, i ja se nasmejem, a on mi dobaci osmeh i nastavi da objašnjava čoveku.. Dok sam izašao iz Maxija, nije više bio tu :(

I jednom, isto tako ja u radnji, red na kasi, a poslednji u redu lik sa kojim sam razmenio par pogleda još dok smo se mimoilazili između rafova... i ja prilazim, sa samo jednom flašom vina, a naravno, svi imaju krcate korpe.. i onako smoreno gledam u red. Tek će on meni "E bato, prođi, opušteno.." i uzmakne se jedan korak, napravi mi mesto u redu.. A ja odmah pogubljen :) "Jao hvala, hehe..." i stojim ispred njega... najgluplja situacija u kojoj sam bio. Možda je njemu pozadinski pogled bio ok, ali je mene tih čitavih 10 minuta nerviralo što sam mu okrenut leđima.. i naravno da nije bilo ništa. Ali svaki put kad bi se okrenuo kao da pogledam koliko ljudi ima, ili kao ko prolazi, i pogledao u njega, on bi mi ujurio pogled... onako, sa blagim smeškom... a ja opet pogled u zemlju... gluposti.. ali je bilo jako swatko :blush:
Korisnikov avatar
By BBM91
Danas sam u Maxiju u Čika Ljubinoj video nekog lika, presladak. Bio je previše prisan sa nekim simpatičnim kovrdžavim drugom. Nadam se da mu je dečko, pa da raskinu i dođe na forum i volimo se do kraja života. Imao je kožnu jaknu xD
By Glasnik
Dečko s ručka u Loli. :drama:

Samo što sam ja pizda pa ne zadržavam pogled...
Korisnikov avatar
By voodoo
pre petnaestak godina, zadesih se u gradu podno Brankovog mosta, neko sugavo vreme bilo kisa/sneg, sta li, ne znam kud sam se bio zaputio, cekao sam tramvaj, kad, dodje dvojka, a na zadnjim sedistima je sedela devojka crne kose u crnini sa tako istripovanim prodornim ocima gledala mene koji sam vani stajao na stanici zaledjen od toga sto me snaslo, par sekundi smo se gledali dovoljno da je upamtim za ceo zivot...takav pogled i oci sam upamtio sa citulje sa vrata komsinice koja se predozirala, i ona je bila u nekom dark fazonu, al slika sa umrlice mi stoji izrezbarena u memoriji...par puta kad sam se pjan vracao kuci, nisam smeo da udjem u ulaz , u kojem nije cesto bivalo svetla na prizemlju, a njeni su stanovali odmah vrata do lifta, dok je majka znala da cesto po tom nesretnom slucaju drzi upaljenu svecu u prozoru, koji je bio desno odmah do ulaza u zgradu...ne znam sto sam ovo ispricao ,al ima upecatljivih pogleda i faca, koji uvek ostanu u nama
Korisnikov avatar
By Berserker
Meni se ovo dogodilo više puta, ali me prođe ta faza za koji sat. Ne pridodajem toliki značaj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!