Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Da li neko zna gde mogu da ih kupim? Imala sam ranije /ko zna otkud/ al se to negde pogubilo.

Ne znam da pletem, nekad davno sam znala jedan il dva boda, ali zelim da naucim.

Takodje, negde sam videla ali sad ne mogu da se setim, dal valjda u onoj robnoj kuci kod beogradjanke jos uvek drze vunicu?

''

Mislim da znam ova prva dva koraka :nerd:
Korisnikov avatar
By Markiza
Ako ne nadješ sve ću ti poslati:i vunicu i igle.Nasleđe od babe.K'o pištolj u rukama da držim.Pokušala sam da naučim ali ne ide i ne ide-smotana sam!
Korisnikov avatar
By nsc
na skoro svakoj pijaci - Bajlonova, Kaleniceva - imas neku tezgu sa pozamanterijom gde mozes naci i igle za pletenje, a pretpostavljam da i svaka prodavnica vunice ima i igle
Korisnikov avatar
By Waldorf
Trebalo bi da pozamanterija u suterenu Beograđanke još postoji - ako da, imaju i igle. Postoji jedna i kod Londona, tamo levo od nekadašnjeg JATa (sada Banca Intesa), u istom onom pasažu gde su i kravate i koješta slično. Morala bih još malko da razmislim gde ih još ima. Na vrhuncu svoje pletačke karije, znala sam gomilu tih budžaka gde sam mogla da nađem konce za narkvice (tamo je bilo uvek i pribora i materijala za pletenje i štrikanje), ali dosta toga se pozatvaralo. Javim još.
Korisnikov avatar
By Hys.
Joj fala svima :klap:!

Slobodno javljajte jos :) A mogli bi da vidimo i neke radove!
Korisnikov avatar
By Mars
Jel to pleteni kondom?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!