Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

west end napisao:''Srpska vlada bi želela da ima i status kandidata za članstvo u EU. Svaki dan, koji protekne kao sada, vodi ka daljem udaljavanju'', rekao je de Mezijer danas u Briselu, prenosi ovaj nemački magazin.
De Mezijer je, takođe, zahtevao od srpske vlade da iskoristi svoj uticaj na Srbe na severu Kosova, kako bi došao kraj ispadima i nasilju.

U incidentima na severu Kosova ranjeni su, kako je saopštio juče portparol nemačke vojske, jedan oficir i jedan vojnik Bundesvera.
О рањеним Србима и разлозима барикада нико не разговара али због њихових жртава дижу галаму! Биће као пре нешто више од пола века: педесет за једног.
Лицемери... -.-
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324192#p2324192]nemachki ministar odbrane napisao:[/url]Nemački ministar odbrane pripretio Srbiji "jednim stop" na putu ka EU

''Srpska vlada bi želela da ima i status kandidata za članstvo u EU. Svaki dan, koji protekne kao sada, vodi ka daljem udaljavanju'', rekao je de Mezijer danas u Briselu, prenosi ovaj nemački magazin.
De Mezijer je, takođe, zahtevao od srpske vlade da iskoristi svoj uticaj na Srbe na severu Kosova, kako bi došao kraj ispadima i nasilju.
obrati se koshtunici, naPRDnjacima..... ignorantni De Mesieres-u!

@balavurdija, mogao si dati i godinu kad je ono Drashkovic govorio. 1990-a ili tako neshto, pre 21 godinu, kad se tebi s onim stavovima svidjao.
p.s. pa chak i onda, verujem da nije mislio na antiboshnjachki genocidni nachin tvog idola rkaradzica,vec u smislu - ako neki boshnjachkomuslimanski ekstremisti misle da mogu da stvore etnichko verski chist boshnjachko muslimanski Sandzak- da im se treba suprotstaviti, a NE svakog Boshnjaka/Boshnjakinju muslimana/muslimanku ubiti ni proterati k'o shto je radio tvoj idol rkaradzic, glupa balavurdijo :jezik:
de maiziere je najstalozeniji ministar u njemackoj vladi. kad on prijeti, to je jako lose za one kojima prijeti. i nema se on sta obracati opoziciji neke drzave, obraca se vlasti.

inace, te balvan-barikade na sjeveru kosova kao da su osmisljene od strane najvecih srpskih neprijatelja. (sto poneki srbi u sustini i jesu :D)
situacija je sad takva da priština ispada totalni good guy, jer se ne petlja u pizdariju, kosovski srbi se sukobljavaju s međunarodnim trupama i gube bilo kakve saveznike, srbija ispada nemocna i impotentna sa svake moguce strane, a europa (i amerika) polako gube zivce s tim balvanima.

what a clusterfuck. :shrug:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324213#p2324213]Popeye napisao:[/url]de maiziere je najstalozeniji ministar u njemackoj vladi. kad on prijeti, to je jako lose za one kojima prijeti.
najstalozeniji? jesi li ga ti mjerio i ocjenjivao ili samo bubash bezveze?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324213#p2324213]Popeye napisao:[/url] i nema se on sta obracati opoziciji neke drzave, obraca se vlasti.
:roll: :zid: ali u sluchaju severa Kosova, tamo koshtunichinovci, naPRDnjaci, smradikali i seljailicevci kolo vode. vlast u Srbiji ima ochito slabo uticaja tamo. to su chinjenice. zar ti to treba objashnjavati?
stoga, treba da razumije, ako zeli, vlast u Beogradu a ne da joj otezava k'o idiot.
it's my job to know about german politics. a sta je ono tvoj posao? :D

kad ti prijeti westerwelle, to nije zabrinjavajuce. kad prijeti de maiziere, to jest.

naravno, pogreska koju ti pravis (osim sto dovodis u pitanje moje znanje) jest ta da sagledavas situaciju iz perspektive u kojoj bi njemacka trebala imati vise empatije za borisa tadica nego za vlastite vojnike na kosovu. sto bas i nema veze s politickom realnoscu, jel.
nadalje, bez obzira sta de maiziere zna ili ne, jednostavno ne postoji ta praksa u medjunarodnim odnosima u kojoj se ministar obrane jedne drzave obraca opozicijskim strankama druge. pa naravno da ce se de maiziere obratiti tadicu, on je (navodno) na vlasti.

politika nije grupna terapija.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324222#p2324222]Popeye napisao:[/url]it's my job to know about german politics. a sta je ono tvoj posao? :D
ja, sicher ti sve znash o njemachkoj politici. :lol: daj, ne scheiss-aj.
niko od nas ovde ne moze znati sve o bilo kojoj politici, mozemo samo iznositi svoje dojmove i mishljenja.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324222#p2324222]Popeye napisao:[/url]
kad ti prijeti westerwelle, to nije zabrinjavajuce. kad prijeti de maiziere, to jest.
pa, jeste zabrinjavajuce. zabrinjavajuce je shto pojedini u njemachkoj politici kontinuirano shalju generalno antisrpske signale a shto nije fer.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324222#p2324222]Popeye napisao:[/url]
naravno, pogreska koju ti pravis (osim sto dovodis u pitanje moje znanje) jest ta da sagledavas situaciju iz perspektive u kojoj bi njemacka trebala imati vise empatije za borisa tadica nego za vlastite vojnike na kosovu. sto bas i nema veze s politickom realnoscu, jel.
Ne, vec da sagledaju i znaju situaciju realno. Da ne kaznjavaju one Srbe koji s ugrozama nanijetim njemachkim vojnicima nemaju nikakve veze! Nije Tadic ugrozio njemachke vojnike vec samozvani predsjednici sjevernokosovskih opshtina koji slushaju koshtunicu, naPRDnjake, seljuilica i smradikale.
nadalje, bez obzira sta de maiziere zna ili ne, jednostavno ne postoji ta praksa u medjunarodnim odnosima u kojoj se ministar obrane jedne drzave obraca opozicijskim strankama druge. pa naravno da ce se de maiziere obratiti tadicu, on je (navodno) na vlasti.

politika nije grupna terapija.
sve zavisi od specifichnosti stvarne situacije na terenu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324227#p2324227]Vel boy napisao:[/url]

niko od nas ovde ne moze znati sve o bilo kojoj politici, mozemo samo iznositi svoje dojmove i mishljenja.
ali ja nisam rekao da znam sve o njemackoj politici.
znam mnogo mnogo mnogo mnogo vise od tebe, to je sigurno. :D
i znam kakav je inace ministar de maiziere, kolika je njegova politicka moc i sl. ti pojma nemas te stvari.
zabrinjavajuce je shto pojedini u njemachkoj politici kontinuirano shalju generalno antisrpske signale a shto nije fer.
s obzirom da si spomenuo kontinuirano slanje, mozes li svoju tvrdnju potkrijepiti s tri konkretna primjera?
Ne, vec da sagledaju i znaju situaciju realno. Da ne kaznjavaju one Srbe koji s ugrozama nanijetim njemachkim vojnicima nemaju nikakve veze! Nije Tadic ugrozio njemachke vojnike vec samozvani predsjednici sjevernokosovskih opshtina koji slushaju koshtunicu, naPRDnjake, seljuilica i smradikale.
tadiceva politika je dovela do barikada. bez obzira sto on barikade ne kontrolira.
sam pao, sam se ubio.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324228#p2324228]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324227#p2324227]Vel boy napisao:[/url]

ali ja nisam rekao da znam sve o njemackoj politici.
znam mnogo mnogo mnogo mnogo vise od tebe, to je sigurno. :D
i znam kakav je inace ministar de maiziere, kolika je njegova politicka moc i sl. ti pojma nemas te stvari.
zabrinjavajuce je shto pojedini u njemachkoj politici kontinuirano shalju generalno antisrpske signale a shto nije fer.
s obzirom da si spomenuo kontinuirano slanje, mozes li svoju tvrdnju potkrijepiti s tri konkretna primjera?
tadiceva politika je dovela do barikada. bez obzira sto on barikade ne kontrolira.
sam pao, sam se ubio.
popaje, fino si rekao da ti je fakat vrijeme ici spavati.
ja josh samo imam reci da -ako odredjeni zapadni politikosi hoce naPRDnjake, koshtunicu, smradikale, selju ilica.... na vlast u Srbiji, ako je cilj u Srbiji podstaknuti antievropske snage da izvrshe puch i uzjashu na vlast i tako Srbiju otudjiti od EU pa OPET kriviti Srbiju kako "se sama samoizolovala i opet postala faktor nestabilnosti u regiji", onda ce onako otezavati sadashnjoj srpskoj vlasti. a to je apsurdno ponashanje takvih zapadnih politikosa.
Korisnikov avatar
By Stripi
ono što je fakat jesto da se današnja srpska vlast sama stavlja u samoizolaciju.
Da ne pričam o perfidnom načinu gušenja slobodnomislećih medija putem čudnih presuda i ostalog.
Popeye je ovdje potpuno u pravu.
Sami pali, sami se ubili.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324231#p2324231]Vel boy napisao:[/url]
ja josh samo imam reci da -ako odredjeni zapadni politikosi hoce naPRDnjake, koshtunicu, smradikale, selju ilica.... na vlast u Srbiji, ako je cilj u Srbiji podstaknuti antievropske snage da izvrshe puch i uzjashu na vlast i tako Srbiju otudjiti od EU pa OPET kriviti Srbiju kako "se sama samoizolovala i opet postala faktor nestabilnosti u regiji", onda ce onako otezavati sadashnjoj srpskoj vlasti. a to je apsurdno ponashanje takvih zapadnih politikosa.
prvo, nece SNS izvrsiti puc nego ce, kako stvari stoje, pobijediti na slobodnim i demokratskim izborima.
drugo, tadiceva politika je promasena, krahirala je na svaki moguci nacin (kosovo, EU, ekonomija, defasizacija drustva itd.), zar se njega treba podrzavati iskljucivo zato jer je kao toma grobar navodno gori? :odbij: moglo bi se reci da to sto na tadica jos nitko nije pokusao atentat najbolje govori o njegovoj politici. :D
trece, nitko iz EU nista ne otezava sadasnjoj srpskoj vlasti, cini ona to sama. sve im je jasno receno, a oni se prave blesavi. narocito je groteskno bilo iskrivljavanje onoga sto je merkel rekla u beogradu. jebote, pa ti tadicu i ekipi vise ne mozes reci ni 2+2=4, a da oni ne idu s nekim spinom na to: 'a da nije ipak 3,999999999999999999999999999999999?' :roll:
cetvrto, srbija jest faktor nestabilnosti u regiji, samo sto vise sa sobom ne moze povuci toliko drugih. pa cak ni kosovo (jer sve ovo s jarinja uopce ne destabilizira kosovo nego samo srbiju :lol: ), mozda jedino BiH zahvaljujuci kriminalcu dodiku i nesposobnosti bosnjacke politike od daytona do danas.
Korisnikov avatar
By Mars
Jedna barikada ojačana nalivanjem betona, a dignute nove tri.

Meni sva dešavanja na KiM (a i ostatku Srbije) sve više počinju liče na SIMS ili SimCity koji igra neki totalni pacer ili osoba sa zaista čudnom logikom i strategijom...
Jao, Tadic je stvarno "providan", poziva Srbe da odustanu od barikada,
sasvim je jasno da to radi ne bili Srbija 9.decembra ipak dobila datum
pocetka pregovora sa EU a on i njegovo DS preduzece glavni adut da nekako
pobede (citaj: prevare narod) na sledecim izborima!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324430#p2324430]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324231#p2324231]Vel boy napisao:[/url]
prvo, nece SNS izvrsiti puc nego ce, kako stvari stoje, pobijediti na slobodnim i demokratskim izborima.
drugo, tadiceva politika je promasena, krahirala je na svaki moguci nacin (kosovo, EU, ekonomija, defasizacija drustva itd.), zar se njega treba podrzavati iskljucivo zato jer je kao toma grobar navodno gori? :odbij: moglo bi se reci da to sto na tadica jos nitko nije pokusao atentat najbolje govori o njegovoj politici. :D
trece, nitko iz EU nista ne otezava sadasnjoj srpskoj vlasti, cini ona to sama. sve im je jasno receno, a oni se prave blesavi. narocito je groteskno bilo iskrivljavanje onoga sto je merkel rekla u beogradu. jebote, pa ti tadicu i ekipi vise ne mozes reci ni 2+2=4, a da oni ne idu s nekim spinom na to: 'a da nije ipak 3,999999999999999999999999999999999?' :roll:
cetvrto, srbija jest faktor nestabilnosti u regiji, samo sto vise sa sobom ne moze povuci toliko drugih. pa cak ni kosovo (jer sve ovo s jarinja uopce ne destabilizira kosovo nego samo srbiju :lol: ), mozda jedino BiH zahvaljujuci kriminalcu dodiku i nesposobnosti bosnjacke politike od daytona do danas.
samo na ovo cu se osvrnuti "zar se njega treba podrzavati iskljucivo zato jer je kao toma grobar navodno gori? "
- u politichko drushtvenom stanju u Srbiji kakvo jeste- DA, TREBA, upravo zato shto puno gori vrebaju na vlast u Srbiji, a oni koji su bolji od Tadica tj. Preokret nazalost nemaju prodju. kada kazem podrzavati tu se podrazumeva i uticati i pritiskati da se Tadic i DS priblize Preokretu i da se povezivanjem obe strane ozivi duh, misao i praksa pok. Djindjica!
To s hvataju Ashton-ova, Kacin, NATO, KFOR, vecina EU-a,..... sem odredjenih nemachko-austrijskih politikosa.

u vezi faktora nestabilnosti, Srbija ce tek biti faktor nestabilnosti ako se paradoksalno omoguci desnicharskoj opoziciji na vlast. I opet kazem, to s hvataju Ashton-ova, Kacin, NATO, KFOR, vecina EU-a,..... sem odredjenih nemachko-austrijskih politikosa.

toliko. prekinimo ovu polemiku popaje.
Korisnikov avatar
By Stripi
odlično razmišljanje.
Pogotovo što Boki to zna a na kraju će se početi ponašati gore od Tome.
@VelBoy - "kada kazem podrzavati tu se podrazumeva i uticati i pritiskati da se Tadic i DS priblize Preokretu i da se povezivanjem obe strane ozivi duh, misao i praksa pok. Djindjica!"

to sam ja mislio i nadao se jedno vreme da je to moguće. Ali vise ne verujem
da su takve promene u DSu moguće, tamo se definitivno prevladale konzervativno-
nacionalisticko-saborno-homofobicne snage , te u sadasnjem stanju stvari oni
su i gori od SNSa.
@Denni85 i Stripi, nikako ne mogu biti gori od tzv. SNS-a. taj naglasheni konzervativizam ovih dana je ochito samo zbog izbora. na veliku zalost, u zemljama ex-Yu se izbori dobijaju tako shto se udovoljava zaostalim masama.
istina, DS-u bi valjalo da otkachi Djilasa i Jeremica (ukoliko su njih dvojica to zadrto desno krilo, nek' idu gde hoce).
Korisnikov avatar
By Stripi
oh, kako da ne.
Pogledaj samo šta je gospođa Malović i njeno sudstvo dodijelilo u presudi u okršaju Miodrag Popov - Petar Luković.
Čija je ono gospođa Malović?
DS-ova?
Čini se.
I još k tome dobra frendica Miodraga Popova.
Šta je ono bio Miodrag Popov?
Jedan od dragulja u medijskoj kruni Slobodana Miloševića.
Meni je krasna ta tvoja dječačka teorija o tome kako treba podržavati jednu stranku jer je ona, eto bolja, samo što malo zastrani pred izbore. Al inače su za pet plus.
Sve je to krasno samo što je u srpskoj realnosti to samo puka bajka.
nisam ja rekao da je DS za pet plus niti hvalim DS vec da je specifichno stanje stvari u srpskoj politichkoj sceni ovakvoj kakva je takvo da jeste jako bitno razlikovati manje zlo od vec zla. DS je dakle samo manje zlo koje ima potencijala nakon izbora postati bolja stranka i vishe saradjivati sa Koalicijom Preokret. pre toga treba sprechiti nazadnjake devedestih da uzjashu na vlast!
Korisnikov avatar
By Stripi
Nisu nikad ni sjahali.
A onda su još zajahali skupa sa SPSom.
Ali tebi to objašnjavati je ravno neprestanom udaranju glavom u zid.
Sasvim bespotrebno.
gle, sad cesh ti ono nastavljati unedogled samo da tvoja bude zadnja kao shto obichno radish samnom ili....? predmnijevam da je ovo jedan od onih perioda.... :lol:

ja znam gospodine moderatore da je SPS i dalje veoma mutan. ja nikada nisam bio odushevljen primitkom SPS-a od strane DS-a. o SPS-u caskaj mozda vishe s onim chiji je chlan a kojeg skachesh da branish kad mu se to spochita, da sad ne navodim ime.
ja sam bio mislio da se je SPS stvarno reformisao kako treba. ne kazem da nisu nimalo, no ove godine se pokazalo da jesu nedovoljno i to jeste razocharavajuce. nadam se da nakon izbora ukoliko bude ponovo izabran za faktora da ce taj SPS nastaviti pozitivnu transformaciju u bolju partiju ili pak izgubiti na izborima u suprotnom...
Korisnikov avatar
By Stripi
ma jok, nisi razumio prethodni post.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324717#p2324717]Stripi napisao:[/url]
Ali tebi to objašnjavati je ravno neprestanom udaranju glavom u zid.
Sasvim bespotrebno.
Dakle, ne mislim više raspravljati o tome sa tobom.
Jedino ako baš želiš o Boris.
Ali, po tvojoj logici to je sasvim dobro što je on u SPSu, jerbo se on u stranci koja koalira sa DS-om može bolje boriti za gay prava, zar ne? Jer DS je manje zlo. I još koalira sa SPSom.
Dobra stvar, zapravo.
Nisam ja nikad rekao da "je sasvim dobro što je on u SPSu, jerbo se on u stranci koja koalira sa DS-om može bolje boriti za gay prava, zar ne? Jer DS je manje zlo. I još koalira sa SPSom. Dobra stvar, zapravo."
Lazesh, Stripi!
ja sam kad je bila diskusija o tome samo bio izrazio NADU, ZELJU da se je SPS bio reformisao te da Boris zna shta radi. Ova godina je dobrano demantirala i opovrgla te moje nade i ja sad ne znam shta zapravo Boris radi i ne radi. A, ti si Stripi bash ove godine kada smo svi bili razocharani ponashanjem SPS-a i Borisa u njemu potrchao zajedno s 2kune da branish Borisa a kroz to na kraju krajeva i SPS. :jezik:
Korisnikov avatar
By Stripi
A ja sam rekao da si ti to napisao?
Koliko sam ja vidio, pored posta je pisalo Stripi.
Bit će da sam onda to ja pisao.
Ali i sam govoriš da se nadaš da se SPS "transformira".
DS je "manje zlo".
I još ja branim Borisa.
Dakle, sve je u redu.
DS i Boris Tadić su budućnost Srbije.
Na žalost.
imputirao si "po" mojoj "logici" da ja onako mislim, Stripi.
da, ja se ipak nadam da ce nakon izbora DS pa i SPS nastaviti da se poboljshavaju. nadam se, zelim, ne tvrdim.
ti si branio Borisa Stripi zajedno s 2kune bash onda kada smo svi bili razocharani i neugodno iznenadjeni njime.

DS sa Tadicem (ili dopishi bilo koje drugo ime predsednika stranke, sem Djilasa i Jeremica....) su buducnost Srbije ukoliko se vrate putu pok. Djindjica i saradjuju s Koalicijom Preokret! :yes:
Korisnikov avatar
By Stripi
koliko ja vidim, Predsednik je na tom putu samo jednom godišnje, kad se, kao, sjećaju Đinđića.
I to je to.
U prostorijama SPSa jo uvijek vise Slobine slike.
I to je to.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324567#p2324567]Vel boy napisao:[/url]

u vezi faktora nestabilnosti, Srbija ce tek biti faktor nestabilnosti ako se paradoksalno omoguci desnicharskoj opoziciji na vlast. I opet kazem, to s hvataju Ashton-ova, Kacin, NATO, KFOR, vecina EU-a,..... sem odredjenih nemachko-austrijskih politikosa.
ali sto znaci 'ako se omoguci desnicarskoj opoziciji na vlast'?
bit ce redovni demokratski izbori, ako SNS pobijedi, naravno da treba na vlast. ili bi ti to uveo diktaturu borisa tadića?
ponashanje tzv. christliche-demokratische union uvodi naPRDnjake a sa njima selju ilica, pelevica, koshtunicu, smradikale, dverizveri, bezobraz, njihove1389... na vlast i moc u Srbiji. ako je to cilj tzv. christliche-demokratische union-a frustrirani shto im miljenik hdz gubi u Hrvatskoj pa se iskaljuju nad demokratskim delom Srbije, bash "fino". fuj. :odbij:
nisam ja vesla sisao da ne vidim u chemu je zapravo stvar.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325337#p2325337]Vel boy napisao:[/url]ponashanje tzv. christliche-demokratische union uvodi naPRDnjake a sa njima selju ilica, pelevica, koshtunicu, smradikale, dverizveri, bezobraz, njihove1389... na vlast i moc u Srbiji.
ne, njih na vlast srbiji dovodi nesposobnost i korupcija cvetkoviceve vlade, te tadiceva losa politika.
pa nije valjda da CDU odredjuje pobjednika izbora u srbiji? :roll:

ti odrices da covjek koji vlada srbijom vec nekoliko godina (aka boris tadic) ima bilo kakvu odgovornost za stanje u srbiji. tragikomicno.
ako je to cilj tzv. christliche-demokratische union-a frustrirani shto im miljenik hdz gubi u Hrvatskoj pa se iskaljuju nad demokratskim delom Srbije, bash "fino". fuj. :odbij:
nisam ja vesla sisao da ne vidim u chemu je zapravo stvar.
yep, eurozona se raspada, a njemacka jedino razmisljao kako dovest nikolica na vlast. ono, nemaju pametnijeg posla. :lol:
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325331#p2325331]Stripi napisao:[/url]koliko ja vidim, Predsednik je na tom putu samo jednom godišnje, kad se, kao, sjećaju Đinđića.
I to je to.
baš tako...ili ako eventualno Ruzica Djindjić stoji pored njega, a sve
sa ciljem da na taj nacin dobije koji glas više :eureka:

licno sam dva puta glasao za DS a sve iz razloga "ako glasam za tzv. manje
stranke a one ne predju cenzus onda pola glasa ide radikalima"...e treći
put me neće navući na istu foru! :smokin:
Ono, nikad ne reci nikad, ali sam siguran da u skoroj budućnosti neću
zaokruziti ime Borisa Tadića i/ili DSa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!