Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Garant ima ovakva tema al ne mogu da čeprkam.

Prvenstveno se plašim HIVa. Sa muškarcima je zaštita elegantna.
Kako se žene štite?
Čitala sam da bi u L seksu trebalo koristiti lateks rukavice a kod oralnog seksa neke folije (ovo zamišljam kao kad pakujem užinu za posao u onu tanku foliju).

Ima neko iskustva, savet?
By RuznaGlupaZla
Ne seksam se s neodgovornim ljudima, sa ljudima koji nemaju tri čiste o STD i sa ljudima koji ne znaju da odu da se se testiraju. Eto tako.
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam nikada koristila te rukavice.
Isto tako pazim sa kim se sexam, je l, kada to vec radim.
Korisnikov avatar
By Hellas
Odvedes je kod berberina :lol:!
Ako navuces preko cele sebe veeeliki kondom, resice more tvojih problema.
Izvin'te na zajebanciji :).
Korisnikov avatar
By alfhild
Kupis jestive gacice...predlazem razlicite ukuse! :)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324058#p2324058]vila napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324049#p2324049]RuznaGlupaZla napisao:[/url]Ne seksam se s neodgovornim ljudima, sa ljudima koji nemaju tri čiste o STD i sa ljudima koji ne znaju da odu da se se testiraju. Eto tako.

To znači da nema seksa na prvi pogled :( .
Prvo nalaz na uvid.

Joj baš se sikiram oko ovih stvari. Zjbnancija.
Pa ni nalaz ti ne vredi za sex na prvi pogled :( Nalaz znači da ste mogle da imate sex na prvi pogled pre dva meseca :zen:
By tasa
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324049#p2324049]RuznaGlupaZla napisao:[/url]Ne seksam se s neodgovornim ljudima, sa ljudima koji nemaju tri čiste o STD i sa ljudima koji ne znaju da odu da se se testiraju. Eto tako.
tako nekako
s time sto niko nece sam reci da je "kurvin sin" pa je sva odgovornost na tebi odnosno spodobnost da prepoznas neodgovorne ljude
a neodgovornima toplo preporucujem da izguglaju slike zena zarazenih hpv-om...

http://howtogetridofgenitalwarts.org/ge ... hpv-warts/
http://www.hpv-curing.com/external-anog ... warts.html

''
Korisnikov avatar
By Tungi
tasa napisao:
tako nekako
s time sto niko nece sam reci da je "kurvin sin" pa je sva odgovornost na tebi odnosno spodobnost da prepoznas neodgovorne ljude
a neodgovornima toplo preporucujem da izguglaju slike zena zarazenih hpv-om...

Kurvin sin? A da ti malo se informišeš o STD-u i o tome kako i oni najodgovorniji mogu da zakače neku.
By RuznaGlupaZla
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324150#p2324150]Synesthesia napisao: Pa ni nalaz ti ne vredi za sex na prvi pogled :( Nalaz znači da ste mogle da imate sex na prvi pogled pre dva meseca :zen:
Tako je :kiss:

Ma meni to što piše 'nereaktivan' u nečijem rezultatu testiranja ne znači ništa, to znači samo osobi koja se testirala. Ali mi sam postupak znači jer govori da nije nesposobna otići u savjetovalište :alexis:
@tungi bre a ko je pomenuto najodgovornije
izvini ja sam malo zaostala i cenim da je neodgovorno orgijati
i menjati partnere cesce nego carape a onda posle reci da si bolestinu
sigurno pokupio u javnom wc-u
takve nazivam "kurvinim sinovima"
STD ti dodje kao sigurnost u prometu
mozes da budes najodgovorniji vozac na svetu ali ne mozes znati
kakva je budala za drugim volanom
jbt ovde svi nesto pate da nekoga edukuju :d
znam dovoljno o STD-u a znam i da mi je moja 'zaostalost' davala veliku mogucnost da necu zakaciti nista kao sto i nisam nikada imala nikakvu polnu bolest
a dalje kako bog da, znam i kako je kada dobijes infekciju rane u operacionoj sali gde treba da bude besprekorno sterilno, znam i kakav haos mogu napraviti antibiotici i obicno se kod zena genitalno izlucuju pojacanim sekretom i poremecajem flore.... pa klise o javnom wc, transfuzija, necisti medicinski instrumenti... tako da bez skolice molicu...
Korisnikov avatar
By Tungi
:zacepi:

Zašto dovoditi STD UVEK u vezu sa promiskuitetom?
Kad toliko 'dovoljno' znaš, šta meni preostaje onda da ti kažem. Obmotaj se celofanom i uživaj.
zato sto je tema krenula u tom pravcu - o sexu... a ja se samo nadovezala
no izgleda nije to uopste u pitanju nego forumski fenomen da svako nekoga ganja i edukuje :d
moja je folija monogamna veza tj brak
a za ostale situacije sta bog da a ja se trudim da ne izazivam djavola
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni je famozan forumski fenomen onih koji misle da su popli svu pamet sveta, pa im ne treba nikakva edukacija i to smatraju kao attack na njihovu sveznalost.
kada je tako onda se edukuj na temu fenomena naseg naroda - ne cita napisano
kao npr na salteru na kojem pise NE RADI oni luduju lupaju zovu cekaju u redu :d
tako i ti procitaj prethodne postove pa vidi o cemu se pisalo pa nas sve posalji na edukaciju
mene licno ne zanima ko kakavim zivotom zivi a ne smatram za shodno da tumacim svoju "pamet" jer bi u tom slucaju trebala da iznesem slucajeve nekih poznanika (a to ne dolazi u obzir) koji su pogresno procenili osobu kada im je rekla da je blazena devica a ono kolera medju nogama
zatim nekih kojima je bila dosadna mamina opaska ne sedaj na wc solju nigde van svoje kuce i taj klise ma koliko zvucao prozaicno odveo ih ginekologu a epilog ista dijagnoza kao kod nekoga prilicno promiskuitetnog
pa da ne pricam o bolnickim pricama i cega sam se sve svojevremeno nagledala
dodjes da se lecis kazu to se resava rutinski a ne kazu ti da ces gratis dobiti kojekakve bolestine
da je tema krenula u tom pravcu ja bih o tome ali posle onih folija i sl nadovezah se svojim stavom na koji valjda imam pravo ili nemam?
reci mi da je odgovorno da devojka krije da ima hpv i po chatovima trazi one night stand sheme, eto i tome sam bila svedok jer je naletela na moju prijateljicu pa kada smo se malo raspitale o njoj dosle smo do tog saznanja koje je kasnije priznala i ubedjivala je moju drugaricu kako je to sasvim neprenosivo i bezazleno
svasta ima u bozijoj basti
eto, ako smatras da trebam jos o necemu da se edukujem samo reci :) ali argumentovano mi to saopsti molim te inace cu opasku smatrati nevazecom
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!