kada je tako onda se edukuj na temu fenomena naseg naroda - ne cita napisano
kao npr na salteru na kojem pise NE RADI oni luduju lupaju zovu cekaju u redu :d
tako i ti procitaj prethodne postove pa vidi o cemu se pisalo pa nas sve posalji na edukaciju
mene licno ne zanima ko kakavim zivotom zivi a ne smatram za shodno da tumacim svoju "pamet" jer bi u tom slucaju trebala da iznesem slucajeve nekih poznanika (a to ne dolazi u obzir) koji su pogresno procenili osobu kada im je rekla da je blazena devica a ono kolera medju nogama
zatim nekih kojima je bila dosadna mamina opaska ne sedaj na wc solju nigde van svoje kuce i taj klise ma koliko zvucao prozaicno odveo ih ginekologu a epilog ista dijagnoza kao kod nekoga prilicno promiskuitetnog
pa da ne pricam o bolnickim pricama i cega sam se sve svojevremeno nagledala
dodjes da se lecis kazu to se resava rutinski a ne kazu ti da ces gratis dobiti kojekakve bolestine
da je tema krenula u tom pravcu ja bih o tome ali posle onih folija i sl nadovezah se svojim stavom na koji valjda imam pravo ili nemam?
reci mi da je odgovorno da devojka krije da ima hpv i po chatovima trazi one night stand sheme, eto i tome sam bila svedok jer je naletela na moju prijateljicu pa kada smo se malo raspitale o njoj dosle smo do tog saznanja koje je kasnije priznala i ubedjivala je moju drugaricu kako je to sasvim neprenosivo i bezazleno
svasta ima u bozijoj basti
eto, ako smatras da trebam jos o necemu da se edukujem samo reci

ali argumentovano mi to saopsti molim te inace cu opasku smatrati nevazecom