Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Pa mislio sam 'kad mu istekne rok' ti do tada budes ko resavska pecina. Ladno mozes na speleoloski institut da te istrazuju.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Znaaaaam, znaaam šta si mislio :) Uostalom, kao da je to nešto loše :blush:
By tasa
hahhahahha kragi blesane obozavam te
nego obzirom da su ljudi kvarljiva roba sta mislis u kolikoj meri je dusa podlozna kvarljivosti odnosno kada se nekome pokvari dusa da li je to na dalje trajno stanje ili je oduvek i bila takva samo joj u jednom trenutku ne/namerno spadne maska
misljenja sam da je ovo zadnje u pitanju
jer isuvise je primera gde se ljudi izbore sa svakakvim groznim mukama, nevoljama pa iz toga izadju jaci i bogatiji za nekakvo iskustvo i sto je najbitnije ne pokvari im se dusa
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323335#p2323335]tasa napisao:[/url]hahhahahha kragi blesane obozavam te
nego obzirom da su ljudi kvarljiva roba sta mislis u kolikoj meri je dusa podlozna kvarljivosti odnosno kada se nekome pokvari dusa da li je to na dalje trajno stanje ili je oduvek i bila takva samo joj u jednom trenutku ne/namerno spadne maska
misljenja sam da je ovo zadnje u pitanju
jer isuvise je primera gde se ljudi izbore sa svakakvim groznim mukama, nevoljama pa iz toga izadju jaci i bogatiji za nekakvo iskustvo i sto je najbitnije ne pokvari im se dusa
U bre što si ozbiljna.. ili an.. ne znam više ko je šta ovde... :lol:

A ovo samo za Kragija pitanje?

I ja mislim da se to ne može da promeni. Ono, vuk dlaku... stvarno je istina.
Korisnikov avatar
By acid drop
Kada je reč o zaljubljivanju, fizički izgled uopšte nije bitan. Sve ide iz glave. U stanju sam nenormalno da idealizujem ženu.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nije bitan uopšte, ali se zaljubljujem samo u prelepe devojke. :D
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2073850#p2073850]Sunce napisao:[/url]Vazan mi je, nije da nije. No, najvise volim kad mi se neko dopada umereno, pa krene da mi se svidja sve vise i vise. Pricam o proslosti, sada mi se samo dopadaju na slikama, valjda mi to niko nece uskratiti. Moja celija je cudo virtuelno.
+
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2171442#p2171442]Galateja napisao:[/url]Sve više sam sigurna u to da su nam fizički odbojne osobe takve zbog nečeg unutarnjeg ili zbog asocijacije koju izazovu u nama.
Suncogalatejična istina. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ima BBC (naravno) fantastičan dokumentarac na ovu temu, pa pogledajte.
Korisnikov avatar
By Srklet
ljepota bez karaktera je jedna od najdosadnijih stvari na svijetu. :shrug:

desilo mi se da sam sjebao jedan potencijalni seks sa zainteresiranim ljepotanom jer jednostavno nisam mogao pregristi jezik na njegove glupave izjave i opcenarodno glupetanje.

uostalom, ja sam taktilna osoba, vizualno mi nije toliko vazno, pa ni u seksu.
Korisnikov avatar
By woundedrhymes
ne kazem da nije vazan fizicki izgled, vazan je ali ne toliko koliko je vazno sta se iza krije. Pa, ono dzabe nekome fizicki izgled, kad kao osoba ne vredi ni za paru.
Korisnikov avatar
By Blady
^ I zaboravih da dodam ovo sto je napoladzek napisao.
Ne znam sta treba da se desi da bih se zaljubila.
Korisnikov avatar
By Mars
A bolje i to nego da se NIJE složila

:lol:

EDIT: aaa....razrešeno.

To je bleki pisala daleke 2007. godine.
Pa ovim potvrđuje da joj se u međuvremeno stav po tom pitanju nije promenio (ILI da je danas sigurna da je tada donela pravu odluku...)

:D

:kiss:
Korisnikov avatar
By acid drop
Bio bi to verbalni okršaj Bleki i Bleki. :lol:

Da, da... :)
Korisnikov avatar
By Blady
^
^ :yes:
:D

Da da, ovo je jedan od onih postova gde se slazem.
Jao Mars, neke svoje postove bih obrisala, veruj mi :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma daj...

Pa taman posla da se složimo sa svim što smo rekli pre toliko godina. TO ne bi valjalo.

Da ništa ne naučiš usput, da ne lupiš glavom nekad...Booooooooooorrrrrrriingg.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
^ I to sto kazes. :D
Bar me sada nasmeju ako nista drugo :lol:
Korisnikov avatar
By Waldorf
U 90% slučajeva ja nikakvu reakciju, pozitivnu ili negativnu, nemam pri prvom susretu sa nekim. Jedan sam od onih likova kome treba vreme da izgrade mišljenje i slože utiske. Generalno mi ljudi postanu lepši i fizički privlačniji (ili neprivlačniji) što ih bolje upoznajem.
E, sad, ono šta ja smatram lepim i privlčanim ne slaže se uvek sa opšteprihvaćenim mišljem.
Korisnikov avatar
By IMPACT
Не волим сувише лепе мушкарце, не привлаче ме... Оно што ме привлачи је сексапил...
Волим ''просечне'', нормалне људе, брига ме за за генијалце и манекене... :odbij:
Korisnikov avatar
By disaster blue
well..ja sam kao i uvek povrsan..bio i ostao :lol:
salu na stranu..vazan mi je fizicki izgled, jer na prvu loptu on i privuce.. e sad da li te kasnije neke psihicke osobine te osobe privuku ili odbiju to je nesto drugo.
u sustini najvaznije kod osobe mi je da ima lepe zube i osmeh..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Vazno mi je da me nesto fizicki privuce. Ne mora to biti osoba koja je po mojim kriterijumima lepote, ne mora mi biti cak ni lepa prosecano, samo da ima ono NESTO sto ce me odraditi bolje nego bilo koja samo lepotica. :)
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Ja padam na oci, ali uvek. Ja nikad nisam voleo zelene oci, iako ih svi u mojoj familiji imaju, ali na zelene oci padam. Svi moji momci, osim prvog, su bili zelenooki...ne znam sta je u pitanju, ali na oci padam...i, naravno, na adekvatan pogled meni upucen. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!