Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Meni je fizicki izgled presudan ali nije nabitniji. Odnosno ovo sto rece on ^
By str00ja
Pa nije da ne igra ulogu, relativno mi je bitan, ali daleko od presudnog i najbitnijeg. I kao što neki pisaše, to su neki moji nedefinisani kriterijumi, a ne kolektivna percepcija lepog i privlačnog. Dešavalo se da me na prvu loptu fizički privuče neko ko drugima ne bi bio fizički zanimljiv, a i da oko mene svi skapavaju od loženja na nekog ko meni kao "i nije nešto".

I nemam ja sad neke konkretne fizičke atribute koje sam fiksirao i tražim, znači fizički me neko privuče u paketu, ili mi se sviđa ili ne. Pritom meni nekako fizički izgled igra estetsku, a ne seksualnu ulogu.

Za bilo kakav dalji odnos, meni je od izgleda daleko bitnija nečija unutrašnja energija koju osetim, i naša međusobna interakcija, razmišljanja, pa i ličnost, iako zvuči kliše. I to baš nije sad privuče me izgled, a zadrže me ove stvari u prethodnoj rečenici. Već mi se naprotiv najčešće dešava da upoznam nekog prema kome u startu fizički ne osetim ništa, a posle nekih viđanja i priče, ili prosto zajednički provedenog vremena, taj neko me privuče.

I nemam svoj tip. Već me prosto neko, u svoj kombinaciji svojih psihofizičkih osobina generalno, i okolnosti i faktora, privuče i zadrži, ili ne. Sve je to kod mene relativno :wundy:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Fizički izgled je neophodan, ali potpuno nedovoljan uslov za bilo šta ;)
Korisnikov avatar
By 2kune
za cybersex fizički izgled nije neophodan... :merlinka:
Korisnikov avatar
By Azdaja
neophodno lepo na prvi pogled (royalu, meni, mozda tebi... ;) ), ali potpuno nedovoljno za nesH...
Korisnikov avatar
By Misfit
za libido, pretpostavljam. :lol:

pre bih rekao da mi je na tom fizičkom nivou bitnija hemija. spoj izgleda, mirisa, pokreta, itsl. sve ono što čini njegovu nemuštu suštastvenost. :) što se samog izgleda tiče, nije važno da li ima trbušnjake, diznijevski nos i izgleda kao đejk gilenhol, ali jeste bitno da me pogodi na toj hemijskoj razini, bio on po izgledu prosečan, lepuškast, ružnjikav ili džejk gilenhol.
Korisnikov avatar
By Misfit
inače, ova tema me podsetila na jedan citat iz Pravila privlačnosti:

"Ostaješ zato što je Stiv tako seksi. I to te deprimira i navodi te da se upitaš da li ćeš uvek da ostaneš suštinska pederčina. Da li ćeš večno da uzdišeš za svetlokosim, preplanulim, dobro građenim šupljoglavcima? I da li ćeš uvek da ignorišeš pametne, brižne, osećajne tipove koji su možda visoki samo metar i žilet i imaju bubuljice na leđima, ali su u suštini bistri kao pčele? Da li ćeš večno da uzdišeš za plavookim razbacankom koji studira teoriju trombona, a ignorišeš onog zaljubljenog pedera koji studira dramu i piše diplomski rad o Džou Ortonu? Hoćeš to da prekineš, ali... onda te onaj visoki, plavooki brucoš koji te ne šljivi ni za suvu šljivu zamoli za cigaretu i ti si gotov."

"Niko nikada ne voli pravu osobu."
By Guion Nerville
Originally posted by The Misfit
đejk gilenhol
:radosnice:

kad se u nekoga zaljubim, ne rastavljam osecanje na fizicke delove. uvek ce ostati nedeljivi ostatak, veci od zbira delova. a ako me terate da razmislim, bio sam zaljubljen i u, kako neki drugi vide, ruzne osobe. i ne kazem to zato sto i sam izgledam cudovisno :ruzan:
Korisnikov avatar
By BBM91
Pa fizicki izgled je najbitniji. Mislim, nema sanse da ti se svidi neko ko ti se ne svidja fizicki, bar u mom slucaju. Ako pored fizickog izgleda nema i to nesto sto te tera da se zaljubis, onda pojebes se i bacis
Korisnikov avatar
By Sunce
vazan mi je.

Vzno mi je kako osoba prica.

A u poslednjih pet godina sam se promenio. Vise volim da me neko voli zato sto sam mu fizicki privlacan nego zato sto sam dobar. Jbg, ucim iz svojih gresaka.
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2185713#p2185713]Misfit napisao:[/url]inače, ova tema me podsetila na jedan citat iz Pravila privlačnosti:

"Ostaješ zato što je Stiv tako seksi. I to te deprimira i navodi te da se upitaš da li ćeš uvek da ostaneš suštinska pederčina. Da li ćeš večno da uzdišeš za svetlokosim, preplanulim, dobro građenim šupljoglavcima? I da li ćeš uvek da ignorišeš pametne, brižne, osećajne tipove koji su možda visoki samo metar i žilet i imaju bubuljice na leđima, ali su u suštini bistri kao pčele? Da li ćeš večno da uzdišeš za plavookim razbacankom koji studira teoriju trombona, a ignorišeš onog zaljubljenog pedera koji studira dramu i piše diplomski rad o Džou Ortonu? Hoćeš to da prekineš, ali... onda te onaj visoki, plavooki brucoš koji te ne šljivi ni za suvu šljivu zamoli za cigaretu i ti si gotov."

"Niko nikada ne voli pravu osobu."

jedna od omiljenih knjiga :love:
Korisnikov avatar
By Greed
Meni je mentalni sklop presudan, ali ne mogu biti s nekim ko me fizički ne privlači. Mrzim kada neko sere, kenja kako fizički izgled nije bitan. Koga lažete?
Korisnikov avatar
By barni011
Bitan mi je, ali sam upoznao momka koji mi se nije dopao fizicki.Medjutim toliko ima nesto u sebi sto meni neverovatno prija pa cu se videti sa njim opet.

Eto, to je i novost kod mene, upoznao sam nedavno momka sa ovog ceta :D

......

Kada sam upoznao svog prvog momka nije mi se uopste dopao, davio me je na nekoj kafi satima o svom bivsem decku, fizicki izgledao mi je neprivlacno, aseksualno, potpuno drugacije od onoga kako sam ja zamisljao momka sa kojim cu imati prvi seks...madjutim nase trece vidjanje na kafi je bilo presudno i secam se da mi je tada proslo kroz glavu "ja cu njega voleti" i voleo sam ga jako :)
By loreenche
Dosta dugo sam živeo u uverenju da mind comes first, ali sam tek nedavno uvideo da sam 70% shallow. Dakle, u 70% slučajeva, ne bi mi se svideo neko ko mi nije fizički atraktivan.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
bitan je, ali nije presudan..

nisam se nikad zaljubljivala kao pojedinci u fotografiju ili da patim za nekim izdaleka.. uvek je do tog zaljubljivanja dolazilo kad provedem dosta vremena sa tom osobom i skontam kakva je osoba..

a i percepcija lepote se menja kada sa nekom osobom provedes neko vreme
Korisnikov avatar
By vila
Mislim da se čulom vida pravi gruba estetska selekcija a da u finijim izborima više učestvuju čulo mirisa i čulo mozga.
Korisnikov avatar
By barni011
Bravo vilo, ja sam u miris koze svog bivseg decka jos zaljubljen :)
Tu smo recimo jedan drugoga obozavali
ma te neke stvari zapravo koje u prvom susretu ne mozes da osetis su najbitnije
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323320#p2323320]tasa napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323316#p2323316]Synesthesia napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323314#p2323314]Kragi napisao:[/url]Od probiraca nema ..... ;)
..... primača? :lol:

A i ne biram ja mnogo po "tom dole" pitanju, samo volim da znam da li je.. kako se to kaže, "ispravan" :D
a sta kad mu 'istekne rok' :smilegrin:
Hmmm.. dunno. :barf: Onda raskidam :D
By Kragi
I trazis nekog sa 20 cm, ali ovoga puta u obimu. Cisto da ne bude lufta :pokazuje:
By tasa
hahhahhahaha kragi jbt to kao cev za vodovod :D
od str8 zena sam se naslusala zalopojki za alatkom kad se 'pokvari' (trajno)
a cula sam od nekih devojaka da i zene znaju imati ruznjikavu 'alatku'
srecom nisam to dozivela van tih zenskih tuzbalica
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!