Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Darling
Nda....sada bi trebalo da jedem i da se spremim....uf.
Korisnikov avatar
By horus.
何か何も。。。。 誰か誰も。。。
Korisnikov avatar
By Azdaja
ฉันกังวลอะไรมากไม่ได้ที่จะร้องไห้ ...
Korisnikov avatar
By Darling
Crna Dragana, otrovala si to meso!

E, jesam koza, stvarno! :povez:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kraljevstvo za teglu slatkog od treshanja. :piggy:
Korisnikov avatar
By el jaguar
tuđe si bitke vazda bila i dobijala..ovo svoju,na moju veliku žalost nisi uspjela da dobiješ!4 mjeseca...Ma,imam osjecaj kao da mi te je neko ukrao!!
Korisnikov avatar
By acid drop
Pa, dobro, zašto uvek zaboravljam rođendane? :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Misfit
malo kasnim, ali umro Ken Rasel. :rida: :usamljen:
,,Ovo je pitanje samo za one koji su upućeni u ginekologiju jer mi treba važan odgovor.Šta se dogodilo? Bila je takva sitvacija da sam spavala s jednim slatkim Crncem kojega sam upoznala na moru u jednom našem Dalmatinskom gradu eto sad prije par tjedana.Nismo u vezi priznajem to je ljetna avantura, nije one nite stand ali nešta slično, many nite stand ali nije ono ljubavna veza, ali nema veze sad za pitanje.Pitanje je sljedeće: Hoće li to što sam bila u seksualnom kontaktu sa drugom rasom (Crnačka rasa) i sa (crnom)spermom imati utjecaja na moju trudnoću recimo za par godina, postoji li mogućnost da se rodi crno dijete?Jer bilo je takvih slučajeva da je žena bijela, muž bjel a dijete crno a neznaju otkuda.Postoji li mogućnost da crni spermij utječe na buduću trudnoću (za par godina ili tako?)??Eto ako neko ima sličnih iskustava neka odgovori, zanima me da se ne bi iznenadila jer sad me to ipak malo muči.Jedno je seks a drugo obitelj i djeca.''

:lol:
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!