- 29 Nov 2011, 03:11
@Ulix (ne mogu da quote-ujem preko moba)
Nadam se da me samo nisi razumeo.
Onaj deo o izigravanju zrtve cu nonsalantno preskociti, ali moram da istaknem sustinu. Sta cu ako imam 50kg i slabe sam misicne snage? Ili ako nisam, ali je njih petorica?
Sta ce onda da bude savet, predlog, tim ljudima?
Ovo mi sve vise lici na vreme expanzije kurseva samozastite za zene, posle ucestalih silovanja u Americi. Samo sto je to donekle i racionalno u pogledu na problem, ali ove dve opasnosti i situacije ne mogu ni da se uporede.. cini mi se da ni jedna zena nije bila toliko puta u opasnosti od silovanja koliko puta jedan gay moze da bude u opasnosti od prebijanja.
Da se razumemo, ne plasim se fizickog kontakta, naprotiv. Samo sto se takvi napadi ne resavaju odbranom u datom momentu i bezbednim bezanjem od napadaca koji ce prvom sledecom prilikom da te napadne jos gore, vec je jedino resenje trajno resenje.
Da sam dozvolio sebi, u mojoj situaciji koju sam doziveo, pustio bih manijaka da mi pridje, na neki nacin ga oborio na asfalt, znam 3 proverena nacina bar da mu glava dodje u domet mojih nogu, i onda cipelom, ako nema zgodnog teskog predmeta u blizini, gazio, udarao i sutirao u glavu dok ne vidim da vise ne pruza otpor, i onda bih obema rukama njegovu glavu zakucavao u zemlju iz sve snage, a toliko snage imam, dok ne vidim da mu mozak iz raskrvavljene glave ispada po asfaltu. I onda bih se secao bolje. Na 3 minuta. Druga opcija bi bila da mu blago kontuzovanom jakim skakanjem celom mojom tezinom prelomim skocne zglobove dok tako lezi, i smrskam obe sake na isti nacin dok se prakticno ne odvoje od ruku. Ostavio bih ga da tako zivi, ako prezivi.
Eto tako se ja osecam u tom trenutku, i ovo pisem ne zato sto sam ljubitelj trilera, vec poznajem sebe i znam za sta sam sposoban pod tolikim adrenalinom.
Dakle, necu da se osecam krivim "sto nisam preuzeo odgovornost za svoju bezbednost," i molim da se to ne natura ljudima koji su zrtve ove nesrecne sredine, kada o tome pricaju.