Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Jedna 14-godišnja učenica osmog razreda osnovne škole u Zagrebu spavala je iz opklade sa 100 muškaraca za mesec dana, izjvaila je Gordana Buljan Flander, psiholog i direktorka Klinike za zaštitu dece grada Zagreba.

To se dogodilo u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi čiji su učenici osmog razreda organizovali takvo takmičenje, rekla je Buljan Flander za sajt Zagrebancija.
- Sećam se slučaja kada se celi jedan razred kladio oko broja seksualnih odnosa. Pobedila je devojčica koja je u mesec dana imala sto seksualnih partnera. Poslali smo je na tretman kako bismo je uverili u prave vrednosti ponašanja - rekla je Buljan Flander.

Ona je dodala kako je u više susreta s devojkom radila na tome kako bi joj ukazala da nije potrebno dokazivati se na taj način i da se samopoštovanje ne meri brojem seksualnih partnera.

- Svaki današnji časopis prepun je nasilnih i seksualnih sadržaja, pa se takve poruke nameću deci. Deci treba usaditi druge vrednosti, neke druge heroje. Ona ne smeju težiti popularnosti kroz seksualnost i nasilje - rekla je Buljan Flander
.

Link

:wow:
Korisnikov avatar
By scout_finch
3.3 partnera dnevno. zvuci mi neverovatno, a kapiram da niko ne bi mogao ni da izmisli takvu informaciju.
Korisnikov avatar
By acid drop
Kod Božice na limunsku terapiju i žarenje koprivom.
A kako je ta vest uopšte stigla do Buljanove ?
Neka ljubomorna drugarica je otkucala ovu malu pohotnicu, ili se pohotnica sama prijavila, naglo postavši svesna mogućih posledica svoje povećane seksualne aktivnosti u poslednjih 30 dana ?
Ili je Buljanova sama otkrila slučaj ?
Korisnikov avatar
By scout_finch
a tek sto bi tepanje bilo zabavno :lol: ma potencijal za zajebanciju je neogranicen.
Korisnikov avatar
By Dirrty
No comment :facepalm:

A šta je dobila kao nagradu za pobedu u opkladi, sem razvaljene mace i možda neke bolesti?
Korisnikov avatar
By blenta
pre par meseci
moj brat u gsp-u
ispred njega dve devojcice
jedna kaze:
ma sta te briga,
popusis mu par puta
i imas nov telefon
By Kragi
Sexualni odnos ne podrazumeva samo jebanje. Prakticno je mogla i da popusi 100 kurceva. :hvala:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ajd sto ide kod Buljketa na terapiju, nego grotlo odma na generalku da odnese. Lepo u upustvu pise: zensko grotlo na generalku posle svakih 100 pimpatja, musko posle 500. :smeh:
By Kragi
Naravucenije, i muskarci i zene na mesec dana ;)
Korisnikov avatar
By unic0rn
To pricaj u svoje ime.

Ja mogu 500 za 20 dana, toliko sam se uvezbala! :wundy:
Хахаха... Катастрофа!

Читах о овоме, малопре, у новинама.
Као што рече једнорог, треба јој, сада, генералка. Док јој се неко не завуче у канал, неће знати шта се све раштимовало доле. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!