hmmm ocekivala sam drugaciji odgovor od nekoga ko vredja tudji identitet
u svakom slucaju previse je ovde gluposti i bolje je da ne lupas dalje
ni ti ni tvoja kompanija
iako mi je zao sto si eskivirala odgovor na sva ona pitanja i to na najotrcaniji moguci nacin (napad je najbolja odbrana a dobro znas cijoj i kakvoj gluposti ovde nema kraja, ja svoj identitet ne smatram za glupost, sa njime sam se rodila
i sa njime cu otici sa ovog sveta potpuno stabilna u pripadanju, dozivljaju i zivljenju istog)
uf moram da dotaknem pobednicku glupost
od Hys. » 28 Nov 2011 01:29 am
Ja sam krenula da pisem jedan poduzi post o identitetima, politici, seksualnosti, relevantnoj literaturi, a onda sam shvatila da je to potpuno uzaludno i da sam dovoljno iskucala na ovom mestu. Te:
pa onda ide facepalm tvoj teatralno i maestralno nakon pripadnika tvog klana a sve to u svrhu vredjanja identiteta lezbejki, bravo, pobedili ste zaista
homoseksualnost nije hipi pokret bar ne za one koji se rode homoseksualni
i naravno oduvek su svesni sebe i svog identiteta kojeg se ne stide niti beze od njega lazno se predstavljajuci bilo kakvim drugim imenom
oni koji beze od sebe na nacin na koji ste mnogi od vas pokazali na ovoj i sl temama nalik su ormanusama ili cak nekome kome je sve to tek pomodarstvo
svako moze da bude sta zeli i svi treba da postuju druge ali vama to jako lose ide a meni je kako rekoh zabavno da dodjem povremeno i promatram fenomen...
nego ajde sada svi navalite na pedere sto se pobogu ne zene i prave decu zenama, pa sta, sto moraju ceo zivot da budu pederi ipak je to samo identitet po kome moze da pljuje i da ga gazi svako ko nema muda da kaze ja sam to sto jesam
ili da ne ponavljam ajde mi reci da je MTF muskarac, jbt muskarac koji nas malo zeki da je zena ili ajde raspalite po svima redom zasto jednostavno nismo str8 pa da ne komplikujemo ovaj isuvise komplikovan zivot i svet
inace ovo bi trebala da znas a i da informises svoje kompanjone
lezbejka ne mrzi muskarce i sa njima se sasvim lepo druzi
ali samo druzi a ona koja predje tu granicu ili svesno laze sebe da je lez ili je jadna iz njoj poznatog razloga bila u nekakvoj zabludi ili sta vec
lezbejki, ajde da krenem od sexa jer do toga vise drzite, da se sto lepse izrazim, musko telo ne mirise ugodno to je ono znas sto nazivaju feromonima
lezbejki to jelte smrducka ali bas smrducka i gadljivo joj kao strejteru peder
ili strejterki lezba ili pederu zena
dalje lezbejka se uzasava i pomisli ma bre ne moze ni da zamisli sebe sa muskarcem a to nije nikakvo ogranicavanje nego cista urodjena hemija
onda lezbejka ne moze sebe zamisliti kao zivotnu saputnicu jednom muskarcu
jer jednostavno takav nacin zivota podrazumeva toliko mnogo razlicitih situacija na relaciji muskarac-zena a lezbejka je srecna i ispunjena jedino sa zenom i jedino sa zenom moze ostvariti takve relacije (jbt ovo bi i mentalno zaostao covek lako razumeo)
JER lezbejku emocionalno, fizicki, seksualno, partnerski i na jos mnogo nacina ispunjava jedino i iskljucivo zena a bisexualne zene i muskarac i zena (dalje u druge grupacije necu ulaziti jer bi trebalo da znate da je opet lezbejka jedina koja emocionalnu vezu ostvaruje iskljucivo sa zenom)
identitet nije ogranicavanje identitet je pripadanje, postojanje
joj ne mogu vise ovo bas smara