Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
@Hys - :hail: lavica.

@soul :lol: - sada mi smesno kada napisem soul :blush:

ma jok, ne moras :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321841#p2321841]sour_cherry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321836#p2321836]Blady napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321835#p2321835]sour_cherry napisao:[/url]Znači Hys me zajebala, ništa od pobjede... :sigh:
Je l smeta soul?
Ne znam, bas sam se navikla :trep:
Ma ne smeta. Još ću da tražim da mi promene nick u soul_cherry. :krezavi:

@Hys Joj mislim da na moju interpretaciju nisi računala. :lol:
Bas na tvoju jesam, ali izgleda ce da me razocara...not dispikabl in maj sens :sigh:

Blejdi :kiss:
By tasa
ajde Hys objasni zasto mislis da ne vredjate lezbejku kada joj kazete da nije ono sto jeste i kada govorite da je ono sto nije
takve gluposti jednako vredjaju kao da si rekla da je MTF muskarac a dobro znas da nije nego je zena :)
ovde je rec o bisex i lezbejkama i ne razumem sta vam tu nije jasno
osim da stvari nazivate pogresnim imenom, vredjate i lazete sebe :no:
da li je potrebno da lezbejke napisu pravilnik ili kako to vec nazvati, po kome im se treba obracati i kako ih definisati da bi se odbranile od nicega drugog do vredjanja (kao sto je to ucinjeno od strane transeksulanih clanova foruma) samo zato sto bisex zene nece sebe da nazovu svojim imenom???
objasni usput znacenje svakog slova ponaosob lgbt skracenice sa svim mogucim podskupinama pa mi reci da je lezbejka isto sto i bisex ili mi jos reci da smo ustvari str8 :)
ljudskoj gluposti nigde kraja
a mene iskreno zabavlja proucavanje mase narocito kroz fenomen jednoumlja
koji je nista drugo nego pisanje uz vetar a ko to radi zna se kako mu bude
no to je vec vas problem :)
srecno vam laganje vas samih iliti pobeda, uzasna mi je i pomisao da neko zivi takav zivot
:bye:
Korisnikov avatar
By Hys.
Posto kao sto kazes, ljudskoj gluposti nigde kraja, ja se necu truditi da je zaustavim ovog puta. Dovoljno sam trosila prste u ovom potforumu u tom smislu. Na mladjima svet ostaje.

:bye:
By tasa
hmmm ocekivala sam drugaciji odgovor od nekoga ko vredja tudji identitet
u svakom slucaju previse je ovde gluposti i bolje je da ne lupas dalje
ni ti ni tvoja kompanija
iako mi je zao sto si eskivirala odgovor na sva ona pitanja i to na najotrcaniji moguci nacin (napad je najbolja odbrana a dobro znas cijoj i kakvoj gluposti ovde nema kraja, ja svoj identitet ne smatram za glupost, sa njime sam se rodila
i sa njime cu otici sa ovog sveta potpuno stabilna u pripadanju, dozivljaju i zivljenju istog)

uf moram da dotaknem pobednicku glupost

od Hys. » 28 Nov 2011 01:29 am
Ja sam krenula da pisem jedan poduzi post o identitetima, politici, seksualnosti, relevantnoj literaturi, a onda sam shvatila da je to potpuno uzaludno i da sam dovoljno iskucala na ovom mestu. Te:

pa onda ide facepalm tvoj teatralno i maestralno nakon pripadnika tvog klana a sve to u svrhu vredjanja identiteta lezbejki, bravo, pobedili ste zaista :)

homoseksualnost nije hipi pokret bar ne za one koji se rode homoseksualni
i naravno oduvek su svesni sebe i svog identiteta kojeg se ne stide niti beze od njega lazno se predstavljajuci bilo kakvim drugim imenom
oni koji beze od sebe na nacin na koji ste mnogi od vas pokazali na ovoj i sl temama nalik su ormanusama ili cak nekome kome je sve to tek pomodarstvo
svako moze da bude sta zeli i svi treba da postuju druge ali vama to jako lose ide a meni je kako rekoh zabavno da dodjem povremeno i promatram fenomen...
nego ajde sada svi navalite na pedere sto se pobogu ne zene i prave decu zenama, pa sta, sto moraju ceo zivot da budu pederi ipak je to samo identitet po kome moze da pljuje i da ga gazi svako ko nema muda da kaze ja sam to sto jesam
ili da ne ponavljam ajde mi reci da je MTF muskarac, jbt muskarac koji nas malo zeki da je zena ili ajde raspalite po svima redom zasto jednostavno nismo str8 pa da ne komplikujemo ovaj isuvise komplikovan zivot i svet

inace ovo bi trebala da znas a i da informises svoje kompanjone
lezbejka ne mrzi muskarce i sa njima se sasvim lepo druzi
ali samo druzi a ona koja predje tu granicu ili svesno laze sebe da je lez ili je jadna iz njoj poznatog razloga bila u nekakvoj zabludi ili sta vec
lezbejki, ajde da krenem od sexa jer do toga vise drzite, da se sto lepse izrazim, musko telo ne mirise ugodno to je ono znas sto nazivaju feromonima
lezbejki to jelte smrducka ali bas smrducka i gadljivo joj kao strejteru peder
ili strejterki lezba ili pederu zena
dalje lezbejka se uzasava i pomisli ma bre ne moze ni da zamisli sebe sa muskarcem a to nije nikakvo ogranicavanje nego cista urodjena hemija
onda lezbejka ne moze sebe zamisliti kao zivotnu saputnicu jednom muskarcu
jer jednostavno takav nacin zivota podrazumeva toliko mnogo razlicitih situacija na relaciji muskarac-zena a lezbejka je srecna i ispunjena jedino sa zenom i jedino sa zenom moze ostvariti takve relacije (jbt ovo bi i mentalno zaostao covek lako razumeo)
JER lezbejku emocionalno, fizicki, seksualno, partnerski i na jos mnogo nacina ispunjava jedino i iskljucivo zena a bisexualne zene i muskarac i zena (dalje u druge grupacije necu ulaziti jer bi trebalo da znate da je opet lezbejka jedina koja emocionalnu vezu ostvaruje iskljucivo sa zenom)

identitet nije ogranicavanje identitet je pripadanje, postojanje

joj ne mogu vise ovo bas smara
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ovo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321909#p2321909]tasa napisao:[/url]hmmm ocekivala sam drugaciji odgovor od nekoga ko vredja tudji identitet
u svakom slucaju previse je ovde gluposti i bolje je da ne lupas dalje
ni ti ni tvoja kompanija
iako mi je zao sto si eskivirala odgovor na sva ona pitanja i to na najotrcaniji moguci nacin (napad je najbolja odbrana a dobro znas cijoj i kakvoj gluposti ovde nema kraja, ja svoj identitet ne smatram za glupost, sa njime sam se rodila
i sa njime cu otici sa ovog sveta potpuno stabilna u pripadanju, dozivljaju i zivljenju istog)
I ovo.
Cu odstampati i citati na putu do posla, jer je jednostavno previse zabavno. :bicikl:
inace ovo bi trebala da znas a i da informises svoje kompanjone
ali samo druzi a ona koja predje tu granicu ili svesno laze sebe da je lez ili je jadna iz njoj poznatog razloga bila u nekakvoj zabludi ili sta vec

lezbejki, ajde da krenem od sexa jer do toga vise drzite, da se sto lepse izrazim, musko telo ne mirise ugodno to je ono znas sto nazivaju feromonima

Smrducka, smrducka :sweet:

Slika
Korisnikov avatar
By Tungi
^Dajem ocenu 6.
Zanimljivo da nema muškaraca u toj dobi od 20-35 koji su dali bar ocenu 5.
Korisnikov avatar
By IriS
ah, pa postojiš ti. :D

možemo te zvati: poslednja lezbejska martirka :drama:
Korisnikov avatar
By nev
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321964#p2321964]IriS napisao:[/url]http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9A%D0%B8 ... 0%BB%D0%B0
:up:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321909#p2321909]tasa napisao:[/url]
dalje lezbejka se uzasava i pomisli ma bre ne moze ni da zamisli sebe sa muskarcem a to nije nikakvo ogranicavanje nego cista urodjena hemija
onda lezbejka ne moze sebe zamisliti kao zivotnu saputnicu jednom muskarcu
jer jednostavno takav nacin zivota podrazumeva toliko mnogo razlicitih situacija na relaciji muskarac-zena a lezbejka je srecna i ispunjena jedino sa zenom i jedino sa zenom moze ostvariti takve relacije (jbt ovo bi i mentalno zaostao covek lako razumeo)
JER lezbejku emocionalno, fizicki, seksualno, partnerski i na jos mnogo nacina ispunjava jedino i iskljucivo zena a bisexualne zene i muskarac i zena (dalje u druge grupacije necu ulaziti jer bi trebalo da znate da je opet lezbejka jedina koja emocionalnu vezu ostvaruje iskljucivo sa zenom)

identitet nije ogranicavanje identitet je pripadanje, postojanje
ova definicija upravo ogranicava seksualni identitet i ako bih se drzala nje znacilo bi da ga nemam.
By tasa
Zovite kako zelite ja se sebe ne stidim niti definisem laznim imenom
a sve to pod izgovorom neogranicavanja identiteta :)

moj se identitet u kome sam stabilna i iskrena, oseca ugrozen i ogranicen jedino vasim vredjanjem i trpanjem nasilno u nesto sto nisam

no, sve ovo je ipak vas problem, ja hvala Bogu ne mogu ni pretpostaviti kakav je zivot kada je lazan :shocked:
Korisnikov avatar
By IriS
ako ti je identitet, kao što kažeš, takav da si u njemu stabilna i iskrena, kako onda bilo ko može da te vređa?
i kako neko može, tako stabilnu da te "trpa" bilo gde?

i zaboga, o čemu ti devojko uopšte pričaš?
By tasa
Ja o lezbejkama a o cemu vi?
Napisah gore ali se pravite blesavi
ako MTF osobu nazoves muskarcem zar se nece osecati poput mene kada citam sta pisete o lezbejkama
o toj ugrozenosti pricam
naravno da sam stabilna i da me ne moze niko i nista promeniti
jer je moj identitet rodjen samnom ali da vredjaju vase gluposti brate vredjaju
ali dobro izgleda vam se moze tako
Korisnikov avatar
By Blady
Zasto te je briga onda ko kako koga naziva?
Ti sebe nazivas lezbejkom, i to je zavrsena prica.
Ti si ta koja namece kako ste sta pravilno kaze. :whatever:
Korisnikov avatar
By IriS
^
^
a da se ti, seko, maneš definicija...i tad ništa neće moći da vređa tvoj stabilan identitet (sa kojim si se rodila :facepalm: ).
Korisnikov avatar
By nev
U kreiranju (i prihvatanju) seksualnog identiteta osoba ima pravo na samodefinisanje. I ni jedna definicija ne moze/ne sme odredjivati neciji identit.

U vezi sam koja me, da citiram definiciju, "emocionalno, fizicki, seksualno, partnerski i na jos mnogo nacina ispunjava", ali to sto me je jednom, mozda dvaput u zivotu, nebitno, privukao muskarac, ne znaci da nisam lezbejka. I ni jedna definicija (pri tome se mogu naci sustinske razlike u tim definicijama, u zavisnosti ko ih sastavlja), ili bilo ko drgi nema pravo da tvrdi bilo ciji identitet.

Ko onda tu koga vredja?
By tasa
hmmmm onda lgbt ima slovo viska
slovo B koje kaze da je L tj trpa se u tudje slovo a pravo L vise ne postoji
sta je sledece, mozda da G kada za koji dan neko kaze da njih ne privlace muskarci nego i zene a opet ni oni nece da budu B u koje slovo ono da ode, mozda u S(tr8) pa bi trebalo da pise LST ili duza verzija pokojneLkojesupalezasloboduBkojiuimeqrcakazedajeLpadodajSijedinostrogodefinisanoT bravo za zadnje slovo :)
cemu uopste ta slova zar i to nisu termini...
a cemu ovo sluzi ako to sve nije tako
odnosno jeste kada nekome odgovara da nekoga ganja tekstovima o identitetu
dok istovremeno kucka post u kome vredja tudji identitet
http://www.gay-serbia.com/forum/vodi%C4 ... 31131.html
da li je potrebno da i lezbejke sastave ovakav vodic
ajoj zaboravih lezbe vise ne postoje, one se sada kresu sa muskarcima od q... ne vide bela dana
samodefinisanje, navodno ogranicavanje i sl termini koji se vrte po forumu
ustvari su nedefinisanje i laganje sebe samog pa dalje koga stignete
odoh a dusa me boli sto mi niko nije odgovorio zasto se stidite sebe i svog slova B :no:
Korisnikov avatar
By nev
IriS je ostavila link u kome se lepo objasnjava da nije bas sve tako crno/belo i u tome i jeste cela sustina. Ako bi na pojmove homoseksualnost, heteroseksualnost i biseksualnost gledali tako strogo onda ja zahtevam termin za mene, skoro pa lezbejka, jer sam jednom u zivotu odreagovala na muskarca (samo neki lepsi, ovo ipak zvuci kao da nemam seksualni identitet :D ).

Opet kazem, ne postoji jedinstvena, precizna definicija. Koju "definiciju" uzeti za reper? Labrisovu? Ili bilo koju drugu? Koja je je od njih merodavna, i koja to precizno kaze da lezbejka mora da zadovoljava te i te uslove? Svakako da neki uslovi ipak postoje ali i gomila ih varira. Uostalom, kada budu postojale precizne definicije tipova seksualnosti rado cu ih prihvatiti i potraziti se u nekoj. :)

A ako me ikada pocnu masovnije privlaciti muskarci (malKo vise od 1 za ovih @#$#@# godina) ponosno cu zalepiti to B. :D
Korisnikov avatar
By boo_radley
Tasa, problem (uslovno rečeno) je što uzimaš nešto (u ovom slučaju definiciju) za nekakvu apsolutnu ''istinu''. Samu tu ''istinu'' ne dovodiš u pitanje, ona ti je eto već (Bogom :lukavi: ) dana i ti ne moraš ni o čemu da razmišljaš, već joj se podređuješ i ''radiš'' u cilju nekakvog njenog ostvarenja. Ta slova i te definicije postoje čisto radi nekekve lakše orijentacije, onako na jednom sasvim opštem plitkom nivou. To ti je slično kao što u istoriji umetnosti recimo postoje termini tipa renesansa, barok, moderna koji su čisto u svrsi preglednosti i jednostavnijeg grupisanja, a kad se stvarno udubiš u proučavanje nekog od ''stilova''/grupa/umetnika, vidiš koliko su ti pojmovi zapravo nestabilni, promenljivi i jako maglovitih granica; čiste konstrukcije, koje naravno imaju svoju svrhu i moraju da postoje ali nisu zaista tako isključive i ne treba im se slepo podređivati. (Ne znam sad koliko vam je blisko i razumljivo ovo poređenje al' jbg :lol: )

Ovo sve me inače podsetilo na jednu rečenicu Konstantinovića:
''Determinizam je ovde funkcija pojedinačnosti u strahu od samog sebe...oglašen za apsolutnu volju koja poništava svaku volju pojedinačnog subjekta...pretvarajući ga u maksimalno mogući objekt.''

edit: Čisto da dodam (pošto vidim da sve koji su ti se ''suprotstavili'' ''trpaš'' u postiđenu B kategoriju :lol: ) nije mi se desilo da me fiziči/emotivno/kako god privuče muškarac, ali imala sam jedno (u suštini neželjeno, može se čak reći autodestruktivno) iskustvo sa osobom suprotnog pola. Ipak ostavljam mogućnost da mi se nekad, iako je malo verovatno, dopadne muškarac. Iako nemam potrebu da se bilo gde ''trpam'' po tom tvom (ili labrisovom) kriterijumu je l' ni ja nisam lezbejka? :blentavi:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322051#p2322051]tasa napisao:[/url]hmmmm onda lgbt ima slovo viska
slovo B koje kaze da je L tj trpa se u tudje slovo a pravo L vise ne postoji
sta je sledece, mozda da G kada za koji dan neko kaze da njih ne privlace muskarci nego i zene a opet ni oni nece da budu B u koje slovo ono da ode, mozda u S(tr8) pa bi trebalo da pise LST ili duza verzija pokojneLkojesupalezasloboduBkojiuimeqrcakazedajeLpadodajSijedinostrogodefinisanoT bravo za zadnje slovo :)
cemu uopste ta slova zar i to nisu termini...
a cemu ovo sluzi ako to sve nije tako
odnosno jeste kada nekome odgovara da nekoga ganja tekstovima o identitetu
dok istovremeno kucka post u kome vredja tudji identitet
http://www.gay-serbia.com/forum/vodi%C4 ... 31131.html
da li je potrebno da i lezbejke sastave ovakav vodic
ajoj zaboravih lezbe vise ne postoje, one se sada kresu sa muskarcima od q... ne vide bela dana
samodefinisanje, navodno ogranicavanje i sl termini koji se vrte po forumu
ustvari su nedefinisanje i laganje sebe samog pa dalje koga stignete
odoh a dusa me boli sto mi niko nije odgovorio zasto se stidite sebe i svog slova B :no:

ako se ti deklarises kao L, zasto onda tvrdis da L ne postoji?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
obicno kad neko na forumu tako kochoperno pise kako je gay nad geyevima, ili veca lezbejka od svih lezbejki, obicno je ili trol ili tesko klozetirana osoba koja ovde istresa ono sto ne sme in real life
Korisnikov avatar
By hlaefdige
moje je slovo K...i ne..nije kurac....

ajmo malo mene da definisemo! ovo kao horoskop!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
c'moooooooooooooon Pandora....just a little peek ;) nuthin' to be scared of...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!