Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
jeste li primijetili sljedeci perderski stereotip: kad se neki novi mladi peder pojavi na sceni, postoji skupina, podgrupa pedera koji vrebaju biti fag fatale novim generacijama. dakle onaj fatalni peder, prva ljubav koja će iznevjeriti, no prethodno zaluditi yadda yadda.

fag fatale ce vam oduzeti nevinost.
fag fatale ce vam slomiti srce.
fag fatale ce vas prevariti.
fag fatale ce vas izjebati.

evo i muzicka numera posvecena temi :snob:

''''

tko je bio vas fag fatale? jeste li vi fag fatale? fag fatale, myth or reality? :novinar:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nisam primetio. moguce da postoji, fetis il slicno.

edit: al nisam ja to :lol: ne utice ta cinjenica na mene
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Први пут чујем за тог горе музичара... Баш је кјут... :)
А ни песма није лоша сем што је левопонирана.
By alexandermagic
Nisam zamijetio taj stereotip. Moguće je da ne obraćam dovoljno pažnje.

Nevini mi nisu poseban fetiš. Razrađen je razrađen.

A da li ću dotičnom "slomiti srce" uopće nije posebno bitno, jer ovisi o njegovoj emotivnoj stabilnosti i percepciji mene, tako da ako me nalazi fatalnim što ću mu ja. Nek' očvrsne. Što se to prije desi, bolje za njega. :kafa:
Korisnikov avatar
By Misfit
I da postoji, ja ga sigurno ne bih primetio. Doduše, možda me je neki izjebao dok sam bio u stuporu, ali ne bih mogao sa sigurnošću da tvrdim.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Zar to ne ide lancano?
fag fatalu je nekad neko bio fag fatale, pa ovaj nastavlja tradiciju. ( ili sto ne ume drugacije)

meni su ti mladji sexy pederi fatalniji od ovih matoraca, ali danasnje mlade kuje znaju za igru pa izludjuju koga god stignu :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
moje predrasude :roll: da te poznajem vremenom bih verovatno shvatio kako si ti zapravo jedna osetljiva i krhka dusica koja je nesretnim zivotnim okolnostima dresirana da ni u sali ne pokazuje ono sto smatra svojim slabostima i manama. :cut:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Zar se to ne zove "naplatne rampe"? :wundy: (tako zahvatamo i musku i zensku populaciju)
By Kragi
O da, u apsolutno svim okolnostima i na svim mestima. Cesto cujem ono pitanje 'jel ima neko nov?', cak imam dozvolu da 'preporucim' i dam br. telefona nekom tamo klincu koji ce se eventualno pojaviti negde. :smeh:
Ima toga i na forumu :D

Ne trudim se da bilo kome budem fag fatale, niti me generalno deca zanimaju a nisam ga ni imao premda me i danas vrebaju. (ovo se vise odnosi na naplatu rampe u nekim krugovima gde se krecem)
Valjda su mi kriterijumi dovoljno 'cudni' da to nekako ne moze da prodje ;)
Korisnikov avatar
By Madonna
Meni do sad niko nije bio. I enjoyed it all
Korisnikov avatar
By gossip
ima jedan decko za kog mogu da kazem da je fag fatale
bas mi je izjavio prosli wb kako bi voleo opet da se dovatimo

ali kad malo bolje pogledam...vise sam ja bio fag fatale nego sto su drugi bili prema meni o.O
Korisnikov avatar
By gossip
laksativ?

bolje da budem tvoj fag fatale :love: :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
a ti si mene inace upoznao uzivo? pio kafu svakog dana sa mnom? pa si imao prilike da me upoznas i skontas kakve osobine imam/nemam? ili si ipak video u mom natalu da nisam fag fatale? :setnja:
By alexandermagic
OsEtim ti ja to odmah bez greske. Nazovimo to pozitivnim posljedicama jake intuicije i tog nekog visegodisnjeg kvalitetnog vjesticarenja. :setnja:

Ne sumnjam da za nekog jesi fatalan, tipa osoba lonely boy-a. :lezkiss:
Korisnikov avatar
By gossip
ok,ako me poznajes bolje nego ja sam sebe :) :setnja:

ne diraj mi lonely-ja! :bitchslap: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!