Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By barni011
bas bleu napisao:da ne ulazim u ostale pseudo-hriscanske besmislice ali ovo je zaista prajsles.
barni011 napisao:Ide zena ulicom dobije menstruaciju, izvadi maramicu i odradi sto je nuzno kao kada curi krv iz nosa.
malo sam to banalizovao, ali svakako vecina zena oseca sramotu i stid ako se vidi da ima menstruaciju, pogotovo u muskom drustvu.Licno sam par puta bio prisutan kada je devojkama ostala fleka na farmerkama, i nije to ista ona fleka kao kada ti curi krv iz nosa, to se vidi na njima.
Reklamu sam neveo kao primer koja radi upravo na tome, stavlja zenu u polozaj da je to neprimereno ,sramotno itd.
Korisnikov avatar
By Tungi
Šta kaže vladika na to, sme li se biti u prisustvu nečiste devojke/žene?
Korisnikov avatar
By bas bleu
aha. to neprimereno, sramotno iskljucivo ima veze sa reklamama.
Leviticus 15:19-30
And if a woman have an issue, and her issue in her flesh be blood, she shall be put apart seven days: and whosoever toucheth her shall be unclean until the even. And every thing that she lieth upon in her separation shall be unclean: every thing also that she sitteth upon shall be unclean. And whosoever toucheth her bed shall wash his clothes, and bathe himself in water, and be unclean until the even. And whosoever toucheth any thing that she sat upon shall wash his clothes, and bathe himself in water, and be unclean until the even. And if it be on her bed, or on any thing whereon she sitteth, when he toucheth it, he shall be unclean until the even. And if any man lie with her at all, and her flowers be upon him, he shall be unclean seven days; and all the bed whereon he lieth shall be unclean. And if a woman have an issue of her blood many days out of the time of her separation, or if it run beyond the time of her separation; all the days of the issue of her uncleanness shall be as the days of her separation: she shall be unclean. Every bed whereon she lieth all the days of her issue shall be unto her as the bed of her separation: and whatsoever she sitteth upon shall be unclean, as the uncleanness of her separation. And whosoever toucheth those things shall be unclean, and shall wash his clothes, and bathe himself in water, and be unclean until the even. But if she be cleansed of her issue, then she shall number to herself seven days, and after that she shall be clean. And on the eighth day she shall take unto her two turtles, or two young pigeons, and bring them unto the priest, to the door of the tabernacle of the congregation. And the priest shall offer the one for a sin offering, and the other for a burnt offering; and the priest shall make an atonement for her before the LORD for the issue of her uncleanness.

Leviticus 20:18
And if a man shall lie with a woman having her sickness, and shall uncover her nakedness; he hath discovered her fountain, and she hath uncovered the fountain of her blood: and both of them shall be cut off from among their people.

Ezekiel 18:5-6
But if a man be just, and do that which is lawful and right, and hath not ... come near to a menstruous woman.....
a sto se tice kulta tela -
barni011 napisao: De Vil jesam zgodan, i resio sam da se hvalim malo...
da li je on samo poguban po zene?

flavour of the day: licemerje.
Korisnikov avatar
By barni011
opet prozivke....
Najveci greh jednog geja je da prizna da ide u crkvu, to je neoprostivo
Tito bi bio ponosan na vas gej pionire :)
Mozda je tito bio gej, treba to ispitati

@bas bleu

i ja sam samo covek, obican covek i nemoj da me dozivljavas drugacije od ostalih
reci sta treba da kazem i recu, nije mi problem, rekao sam da nisam savrsen ali posto ti jesi onda mi ti sudi
Korisnikov avatar
By bas bleu
awww, svi mi koji se pravimo da smo zrtve kada ispadnemo glupi u drustvu :sweet:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
barni011 napisao:
Anhedonie napisao:divno :klap:
barni011 napisao:Nema sumnje ova tema je i meni namenjena :)
Ti si pretpostavljam hrabar hrvatski peder sa glavatom fotkom na srpskom forumu

jel se nagradjuje gde to postignuce u zivotu?
da, nagradjujes sebe slobodom.
Sloboda je nesto drugo, ako se ona moze izmeriti to je samo u okviru tvoje savesti i tvog unutrasnjeg mira.Ko to ima, on ne robuje nicemu ni svom telu ni nicemu materijalnom.
Ovo je egzibicionizam koji proizilazi iz unutasnjeg nemira.Takvi ljudi nisu slobodni vec su robovi, u ovom slucaju svog tela.Covek treba da nadje harmoniju izmedju sebe i svog tela i pogresno je svoju slobodu prezentovati telesno.
Nije ovo nikakva hrabrost vec bezanje od svoga bica.Isto kao sto je to i u slucaju fancy oblacenja.Samo drugacije upakovano u predstavljanje svog telesnog.
hoces da kazes da je postavljanje fotki bez glave odlika slobode?
Korisnikov avatar
By barni011
bas bleu napisao:awww, svi mi koji se pravimo da smo zrtve kada ispadnemo glupi u drustvu :sweet:
Zavisi u kom drustvu, moj avatar i tvoj avatar, moje drustvo i tvoje drustvo, nisu isto.
Rekao sam vec da biram i ko mi tapse i kome tapsem.
Glup nisam i to me najmanje vredja kad cujem ovde, zapravo to sam samo ovde i cuo da mi neko kaze.Imam i ja slabu tacku no necu ti reci :P

@Ahedonie

Ako to aludiras na moju fotku gde sam zamracio lice, nazovi me kako zelis, ja necu dozvoliti da mi neko uzme moj mir.Sumnjam u dobre namere pojedinih ljudi odavde i zloupotrebu mog autovanje ovde.Zato slike lica i nece biti.
Da su drugaciji ljudi ovde ne bi imao problem sa tim, jer sma vec pisao o svome autovanju.Da ne ponavljam.
Korisnikov avatar
By spliff
pa pobogu i zaboga
zar uvek morash da izvrcesh?
niko nije rekao da si glup
recheno ti je da si ispao glup
ako zaista nisi glup (kao shto tvrdish) sigurno vidish razliku
Korisnikov avatar
By Blady
bas bleu napisao:da ne ulazim u ostale pseudo-hriscanske besmislice ali ovo je zaista prajsles.
barni011 napisao:Ide zena ulicom dobije menstruaciju, izvadi maramicu i odradi sto je nuzno kao kada curi krv iz nosa.
:barf:
Koliko ti ne znas nista o zenama.
A o osecaju, necu ni da pisem.
Korisnikov avatar
By barni011
Bladu o tom osecaju sam i pisao, nemoj da vadis reci iz konteksta kad sam lepo napisao.
Naravno da ne mogu da osetim fizicku bol zene kada ima menstruaciju ali onu drugu sam video na licima nekih devojaka jer sam i otvoreno pricam o tome sa drugaricama.O to sramoti kad im se to u nekom momentu vidi i na garderobi itd.da ne ponavljam, zamisli da je to napiso neko drugi a ne barni011 pa ces razumeti....
Ja sam musko a bas bleu je zensko pogledaj njen avatar...e to je licemerje
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nije. ona stvarno drka na national geographic.
Korisnikov avatar
By Blady
^
^ Ne vidim nikakvo licemerje u njenom avataru "devojka koja masturbira na NG atlas"
Ne znam o cemu pricas.

Sem empatije.
Ali pored toga sto ne osecas, i ne razumes.
Da razumes ne bi to poredio sa brisanjem krvi iz nosa.
No, dobro, zaista se ne bih upustala u raspravu sa tobom, jer vrlo dobro znam gde to vodi= nigde.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
na tebe, barni, ne vredi ni trositi struju i protok.
Korisnikov avatar
By bas bleu
barni011 napisao:Bladu o tom osecaju sam i pisao, nemoj da vadis reci iz konteksta kad sam lepo napisao.
Naravno da ne mogu da osetim fizicku bol zene kada ima menstruaciju ali onu drugu sam video na licima nekih devojaka jer sam i otvoreno pricam o tome sa drugaricama.O to sramoti kad im se to u nekom momentu vidi i na garderobi itd.da ne ponavljam, zamisli da je to napiso neko drugi a ne barni011 pa ces razumeti....
ja sam ti lepo navela jedan od osnovnih razloga zasto je tako. a ti odmah poceo da se samo-sazaljevas.
barni011 napisao: Ja sam musko a bas bleu je zensko pogledaj njen avatar...e to je licemerje
si siguran da je to rec koju si trazio? :hmm:
Korisnikov avatar
By Vel boy
barni011 napisao: @Vel Boy

ja ne pokusavam da opravdam islamsku zatucanost kod muskaraca
ja sam govorio o ultrakonzervativnoj mushko-shovinistichkoj zatucanosti bilo kojoj, ne samo islamskoj. tek u ovom sluchaju se radi o kontekstu takvih islamskih drushtava.
Korisnikov avatar
By Vel boy
barni011 napisao:opet prozivke....
Najveci greh jednog geja je da prizna da ide u crkvu, to je neoprostivo
Tito bi bio ponosan na vas gej pionire :)
Mozda je tito bio gej, treba to ispitati

@bas bleu

i ja sam samo covek, obican covek i nemoj da me dozivljavas drugacije od ostalih
reci sta treba da kazem i recu, nije mi problem, rekao sam da nisam savrsen ali posto ti jesi onda mi ti sudi
1. ne, vec kada upija i shiri crkvenjarsko licemerje

2. pa nije ni ova Egipcanka savrshena, niko nije, samo kao ljudsko bice se bori na svoj nachin protiv nepravde i licemerja. a, bb je tebe ovde samo uhvatila u nedoslednosti, da ne kazem, licemerju i duplim standardima, barni011.
Korisnikov avatar
By barni011
Vel boy napisao: 1. ne, vec kada upija i shiri crkvenjarsko licemerje

2. pa nije ni ova Egipcanka savrshena, niko nije, samo kao ljudsko bice se bori na svoj nachin protiv nepravde i licemerja. a, bb je tebe ovde samo uhvatila u nedoslednosti, da ne kazem, licemerju i duplim standardima, barni011.
:)

1.Ja ne sirim nikakvo crkvenjasko licemerje jer nisam pristalica losih stvari u crkvi, i ne samo u crkvi vec i u drugim zajednicama kao sto je i LGBT zajednica ili bilo kakva druga.Pisao sam o tome, citao si i ne vidim zasto bi me sada tako nazivao.
Ja ne zivim u crno belom svetu, zivim u sarenom svetu koji je sacinjen od pojedinaca i njihovih dela i nedela.Ja kao pojedinac imam svoje vrednosti na osnovu kojih donosim svoje stavove i njih iznosim.Trudim se da moji stavovi budu dobri kako za mene tako i za ljude oko mene.

2.Sto se tice Egipcanke ja sam rekao da njena poruka nije dobra, mislio sam na tekst, ona jeste lepa ima lepo telo ali poruka je losa.Nisam rekao da je ona losa devojka.

@bas bleu

ne sazaljevam se, zelim da se ne svadjamo i ne vredjamo ako je to moguce
ovo za izbor reci, mozda si u pravu...nekada nemam pravu rec a imam brz odgovor, voleo bih iskreno i da se ne bavim time ovde na forumu i delim kvalifikacije, eto nekada pokleknem, tesko je ovde pisati a ne ostati 100% svoj
Korisnikov avatar
By Vel boy
barni011 napisao:
:)

1.Ja ne sirim nikakvo crkvenjasko licemerje jer nisam pristalica losih stvari u crkvi, i ne samo u crkvi vec i u drugim zajednicama kao sto je i LGBT zajednica ili bilo kakva druga.Pisao sam o tome, citao si i ne vidim zasto bi me sada tako nazivao.
Ja ne zivim u crno belom svetu, zivim u sarenom svetu koji je sacinjen od pojedinaca i njihovih dela i nedela.Ja kao pojedinac imam svoje vrednosti na osnovu kojih donosim svoje stavove i njih iznosim.Trudim se da moji stavovi budu dobri kako za mene tako i za ljude oko mene.

2.Sto se tice Egipcanke ja sam rekao da njena poruka nije dobra, mislio sam na tekst, ona jeste lepa ima lepo telo ali poruka je losa.Nisam rekao da je ona losa devojka.

1. dobro :sesir: ali budi bolje sposoban da razluchish to shto opisujesh o boljem licu crkve od losheg i licemernog lica crkve
2. dobro to je tvoje mishljenje i tako naznachi- da je to tvoje mishljenje. izbegavaj da dajesh neke kvazimoralistichke definicije kada odbijash da shvatish specifichan metaforichan gest Egipcanke koja iskazuje svoj bunt protiv nepravde kako ga iskazuje.
Korisnikov avatar
By barni011
Sve sto barni011 napise ovde je moje misljenje i moj stav, kada iznosim necije misljenje ja to naglasim, mada retko pisem ono sto drugi misli.Svoj stav cu braniti, takav sam.Mozda nacin na koji pisem izgleda kao da nekoga zastupam.Ja zastupam ovde samo sebe, ako se neko pronalazi u tome drago mi je.
Dakle i ovo za Egipcanku je moj stav, stojim iza njega :)
Korisnikov avatar
By Mage
E ja vala neću biti kulturan...

barni, mrš u pičku materinu! Idi lepo negde i upucaj se. Time ćeš rešiti i nas i sebe svoje imbecilnosti.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Mage, ne jedi se.
Meni doslo milion puta to da napisem.
barni011 napisao:
Govori o tome kako ona obozava svoje telo.
To je losa poruka, nikako dobra.Ova poruka daje znacaj telu iznad svega.
Losa je po zene.
Sta cemo sa onim zenama koje imaju 120 kila?
Telo ne sme biti predmet obozavanja, poruka je mogla biti u tom smeru i imala bi smila i dobru poruku.

Slicno je kao i reklama za uloske, koja deluje na zenu tako da se oseca prljavo i neuredno ako slucajno u toku menstruacije se vidi trag krvi na njenoj odeci.
sve je to losa poruka, uzasno losa poruka

alarmantno.

mada mi je tastina, zajedljivost i iskljucivost, sa druge strane, dostojna prezrenja.
uz to, verujem da cu se samobanovati citira li ta devojka jos jednom Bibliju. i to na engleskom. :shootme:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sad baš nešto razmišljam, ova Egipčanka kad se slika golih sisa i pice za internet, to je onda lekcija iz hrabrosti, progresivno i IN, a kad Anhedoine slika tebru golih muda i to postavi na Forum, to je onda kršenje Pravilnika i razlog za opomenu..
Kakvo je to licemerje i dvojni moral, molim vas lepo ?
Хм... Свака част девојци!
Требало је имати дебелу петљу па овако нешто објавити, премда Египат и није толико екстремистички настројен као поједине исламске земље.

Свакако, салутирам! ;)
Korisnikov avatar
By Srklet
*deni* napisao:Sad baš nešto razmišljam, ova Egipčanka kad se slika golih sisa i pice za internet, to je onda lekcija iz hrabrosti, progresivno i IN, a kad Anhedoine slika tebru golih muda i to postavi na Forum, to je onda kršenje Pravilnika i razlog za opomenu..
Kakvo je to licemerje i dvojni moral, molim vas lepo ?
potpuno se slažem.

PRAVDA ZA MUDA! :protest:
Popeye napisao:tako treba. speedy polako dolazi na anarhokomunisticku liniju. :D
Комунистичку никако, анархистичку - ја сам одувек тамо само не морам и овде да будем! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!