Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
...za sve uplasene srpske pedere sa bezglavim fotkama:

Slika

EGIPATSKA blogerica, Aliaa Magda Elmahdy ovih je dana izazvala val kritika na Bliskom istoku zbog objavljivanja svoje gole fotografije na Twitteru i svom blogu. 20-godišnja bivša studentica prvo je postavila fotografiju na blogu, zajedno s još nekoliko umjetničkih fotografija i aktova. Ispod toga je napisala: "Sakrijte sve knjige o umjetnosti i uništite nage arheološke kipove. Zatim skinite svu odjeću i stanite pred ogledalo. Zatim zapalite svoje tijelo koje toliko prezirete, kako biste se oslobodili seksualnih kompleksa, prije nego što počnete vrijeđati i poricati moju slobodu izražavanja".

:love:

- index.hr
Korisnikov avatar
By barni011
Nema sumnje ova tema je i meni namenjena :)
Ti si pretpostavljam hrabar hrvatski peder sa glavatom fotkom na srpskom forumu

jel se nagradjuje gde to postignuce u zivotu?
barni011 napisao:Nema sumnje ova tema je i meni namenjena :)

bitch, please!

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Skidam kapu (i gaće) za odvažnost.
Uvek podržavam erotsko umetničko izražavanje.
Korisnikov avatar
By Blady
Mnogo mi je simpaticna ova devojka
Korisnikov avatar
By Laerem
barni011 napisao:e laerem sad sam ti video fotku, i da dodam samo da bi te odvalio od .... :srbin:
Ne jebem se s bezglavim ljudima. To mi je naprosto morbidno. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By now_pictured
Laerem napisao:
barni011 napisao:e laerem sad sam ti video fotku, i da dodam samo da bi te odvalio od .... :srbin:
Ne jebem se s bezglavim ljudima. To mi je naprosto morbidno. :ozbiljan:
hahah
Korisnikov avatar
By Anhedonie
divno :klap:

da, nagradjujes sebe slobodom.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Absolutely Epic

Ko bi rekao da ce u 21 veku fotografija jednog obicnog nagog zenskog tela izazvati toliko kontraverzi :)

Mnoge umetnice, kao po defoltu, u nekim momentima zivota to i dan danas rade, slikaju se i snimaju gole radi licnog oslobadjanja, autoaktiviraju procese sazrevanja, spoznaju sebe itd. Taj proces obicno ostane pod obzervacijom posmatraca kao kakav autoportret u sferi njenog licnog ticanja, dok je Aliia izazvala ono sto je kod njih samo san nekog drugog vremena i prostora, usamljeno herojsko delo jedne zene. Zbog toga toliko solidarnosti drugih, ona je postala njihova soul sister bez da je znaju licno.
Takodje, u politickom kontekstu, jedna ohrabrujuca tendencija u sadasnjem Egiptu u neizvesnoj istorijskoj okretnici, i ne samo u Egiptu.
Korisnikov avatar
By Srklet
e hajde ti to sad jos objasni islamskim fanaticima. :D

u svakom slucaju, izrazavam divljenje. siguran sam da je djevojka unaprijed znala kakve reakcije slijede, i opet je objavila svoju fotku. zapravo, bas zbog toga ju i jest objavila. :hail2:
Korisnikov avatar
By barni011
Anhedonie napisao:divno :klap:

da, nagradjujes sebe slobodom.
Sloboda je nesto drugo, ako se ona moze izmeriti to je samo u okviru tvoje savesti i tvog unutrasnjeg mira.Ko to ima, on ne robuje nicemu ni svom telu ni nicemu materijalnom.
Ovo je egzibicionizam koji proizilazi iz unutasnjeg nemira.Takvi ljudi nisu slobodni vec su robovi, u ovom slucaju svog tela.Covek treba da nadje harmoniju izmedju sebe i svog tela i pogresno je svoju slobodu prezentovati telesno.
Nije ovo nikakva hrabrost vec bezanje od svoga bica.Isto kao sto je to i u slucaju fancy oblacenja.Samo drugacije upakovano u predstavljanje svog telesnog.
Korisnikov avatar
By Srklet
barni011 napisao: Ovo je egzibicionizam koji proizilazi iz unutasnjeg nemira.
cak i da jest, u cemu je problem. poruka ovog konkretnog egzibicionizma je politicka. njeno jeftino psihologiziranje je izlisno.
Nije ovo nikakva hrabrost vec bezanje od svoga bica.Isto kao sto je to i u slucaju fancy oblacenja.Samo drugacije upakovano u predstavljanje svog telesnog.
ako si gol - bjezis od svog bica. ako si fancy odjeven - isto bjezis od svog bica. :drama:

valjda jedino ne bjezis od svog bica kad nosis majice bez rukava, bijele patike i poderane farmerke? :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
^ :lol:

Vec sam napisala da mi se devojka svidja.
:up:
Korisnikov avatar
By Vel boy
barni011 napisao: Ovo je egzibicionizam koji proizilazi iz unutasnjeg nemira.Takvi ljudi nisu slobodni vec su robovi, u ovom slucaju svog tela.Covek treba da nadje harmoniju izmedju sebe i svog tela i pogresno je svoju slobodu prezentovati telesno.

:roll: my, shto si ti jednolinijski (nemoj samo reci da te opet etiketiram :molise: )

choveche, ovo je egzibicionizam kao izraz pobune protiv nepravde, licemerja, prkos i otpor nepravdi i licemerju mushko-shovinistichkih, seksistichkih, mizoginih, robovlasnichkih (moze se komotno reci) konzervativnih drushtava, npr. islamskih u ovom sluchaju. :eureka:
ni ja ne podrzavam bezobzirni egzibicionizam, no, to NIJE sluchaj ovde.
Korisnikov avatar
By barni011
@popaj
Sad si karikirao ono sto sam rekao.
Evo ponovicu...biti obucen ili go potpuno je nebitno, u predstavljanju sebe nije dobro.Jer ako je ovo horojski cin, onda je i Jelena Karleusa heroj kad stavi kostursku glavu na svoju glavu.
Meni je sve to egzibicionizam i pokazivanje svoje slabosti.
Za mene je to losa poruka, kontraproduktivna
Kao i reklama za uloske...zene znaju zasto :)

Muskarcima mogu da objasnim...

@Vel Boy

ja ne pokusavam da opravdam islamsku zatucanost kod muskaraca
kazem samo da je ovo losa poruka zenama, nista vise, ne samo zenama nego svima
Korisnikov avatar
By *deni*
antibiotic napisao:Absolutely Epic

Ko bi rekao da ce u 21 veku fotografija jednog obicnog nagog zenskog tela izazvati toliko kontraverzi :)

Mnoge umetnice, kao po defoltu, u nekim momentima zivota to i dan danas rade, slikaju se i snimaju gole radi licnog oslobadjanja, autoaktiviraju procese sazrevanja, spoznaju sebe itd....
Tačno.
Čuvena Hedi Lamar je to učinila još pre 100 godine, slikala se gola u reci, bez lažnog stida i srama i postala najpoznatija zvezda Holivuda, najbogatija glumica u svetu filmske umetnosti. Imala je dve kuće sa bazenima, pet automobila ručne izrade,a sa dolarima i sa zlatom nije znala šta će.. :yes:
Ali nije se lažno stidela. :nono:
Korisnikov avatar
By Misfit
barni011 napisao:Covek treba da nadje harmoniju izmedju sebe i svog tela i pogresno je svoju slobodu prezentovati telesno.
ali zar upravo religija i iz nje proizašlo konzervativno društvo - a posebno njeno konzervativno društvo - ne prikazuje duh i telo kao nešto što je maltene nožem odsečeno? dakle, veoma disharmonično. zar nije poenta njene provokacije upravo u tome?
Korisnikov avatar
By Srklet
barni011 napisao:Jer ako je ovo horojski cin, onda je i Jelena Karleusa heroj kad stavi kostursku glavu na svoju glavu.
a netko prijeti smrcu karleusi zbog njenog stajlinga? :retard: odnosno, zbog istoga je prijavljena policiji? :retard:

u slucaju ove mlade egipcanke ocito je rijec o borbi za slobodu izrazavanja, sto je jedna od osnovnih tekovina demokracije. previse sam glup i ogranicen da bih mogao drugacije cijelu stvar interpretirati. :cut:
Korisnikov avatar
By barni011
The Misfit napisao:
barni011 napisao:Covek treba da nadje harmoniju izmedju sebe i svog tela i pogresno je svoju slobodu prezentovati telesno.
ali zar upravo religija i iz nje proizašlo konzervativno društvo - a posebno njeno konzervativno društvo - ne prikazuje duh i telo kao nešto što je maltene nožem odsečeno? dakle, veoma disharmonično. zar nije poenta njene provokacije upravo u tome?
duh i telo su kao nebo i zemlja.Ko to spoji nasao je svoj mir.
Nisam ja rekao da je nuzno biti obucen ili go, ali svakako svoj mir ne trazis u tome vec u sebi.
Konzervativno drustvo nije nastalo iz "organske" religije vec kasnije nastalih "religijskih" dogmi...Adam i Eva su bili goli u Edenskom vrtu tako da svakako biti go nije sramota.
Ja ne kazem da je lose sto je ona gola ali poruka koju predstavlja ona je losa, jer telo ne sme biti predmet obozavanja ni pojam slobode.
Poruka je losa, to sam hteo reci.Procitaj njenu poruku.
Korisnikov avatar
By barni011
Ovo je poruka:

"Sakrijte sve knjige o umjetnosti i uništite nage arheološke kipove. Zatim skinite svu odjeću i stanite pred ogledalo. Zatim zapalite svoje tijelo koje toliko prezirete, kako biste se oslobodili seksualnih kompleksa, prije nego što počnete vrijeđati i poricati moju slobodu izražavanja"

Govori o tome kako ona obozava svoje telo.
To je losa poruka, nikako dobra.Ova poruka daje znacaj telu iznad svega.
Losa je po zene.
Sta cemo sa onim zenama koje imaju 120 kila?
Telo ne sme biti predmet obozavanja, poruka je mogla biti u tom smeru i imala bi smila i dobru poruku.

Slicno je kao i reklama za uloske, koja deluje na zenu tako da se oseca prljavo i neuredno ako slucajno u toku menstruacije se vidi trag krvi na njenoj odeci.
sve je to losa poruka, uzasno losa poruka
Korisnikov avatar
By Misfit
evo ti Google Translate njenih reči:

"Највише Египћани су тајновити о сексу, јер су довели до размишљања је секс нешто лоше и прљаво."

"Многе жене носе вео управо да побегне узнемиравања и бити у стању да хода улицама."

između ostalog. ne znam kako si uspeo pogrešno da razumeš to što si gore citirao kada je sve bolno jasno rekla. upravo govori o tome kako se ne treba stideti i mrzeti svoje telo. gde si ti tu učitao kult tela i 120 kilograma?
Korisnikov avatar
By spliff
barni011 napisao:
To je losa poruka, nikako dobra.Ova poruka daje znacaj telu iznad svega.
Losa je po zene.
Sta cemo sa onim zenama koje imaju 120 kila?
Telo ne sme biti predmet obozavanja, poruka je mogla biti u tom smeru i imala bi smila i dobru poruku.

Slicno je kao i reklama za uloske, koja deluje na zenu tako da se oseca prljavo i neuredno ako slucajno u toku menstruacije se vidi trag krvi na njenoj odeci.
sve je to losa poruka, uzasno losa poruka

:lood:
Korisnikov avatar
By Srklet
barni011 napisao:Ovo je poruka:

"Sakrijte sve knjige o umjetnosti i uništite nage arheološke kipove. Zatim skinite svu odjeću i stanite pred ogledalo. Zatim zapalite svoje tijelo koje toliko prezirete, kako biste se oslobodili seksualnih kompleksa, prije nego što počnete vrijeđati i poricati moju slobodu izražavanja"

gdje? :sveca: doslovno, gdje ona to u citiranom kaze da obozava svoje tijelo? :neznam:
Korisnikov avatar
By barni011
Popeye napisao: gdje? :sveca: doslovno, gdje ona to u citiranom kaze da obozava svoje tijelo? :neznam:
"Zatim zapalite svoje tijelo koje toliko prezirete, kako biste se oslobodili seksualnih kompleksa, prije nego što počnete vrijeđati i poricati moju slobodu izražavanja"

Ljudi preziru svoje telo upravo zato sto mu se daje na znacaju.Otuda i kompleksi onih koji se ne uklapaju u ono cemu je dat znacaj.
Ova poruka telu daje na znacaju, i obraca se onima koji preziru svoje telo...svojim primerom ona svoje telo ne prezire, pa ako ga ne prezire sta onda radi? jel je trebala da napise da obozava svoje telo da bi shvatili poentu?
Njena poruka je da volite svoje telo i da se oslobodite.
Sa telom se ne oslobadjas jer je sloboda unutar tebe.ovo zadnji put pisem.

Evo da vam pojasnim na reklami za uloske koja je potpuno ista kao ovo.
Njihova poruka je da je zena slobodna ako ima dobar ulozak koji ne propusta.Znaci taj koncept slobode je los.To nije sloboda vec ropstvo.

Poruka slobode u recimo reklami za uloske bi trebala da bude.Ide zena ulicom dobije menstruaciju, izvadi maramicu i odradi sto je nuzno kao kada curi krv iz nosa.Rutinski bez davanja znacaja tome.
Poruka ove devojke je trebala biti.
Skini se ili obuci isto je, jer ti nisi telo vec ono sto zivi u njemu.Obozavaj svoje bice i u njega gledaj ane u telo.Tvoja sloboda i mir su u njemu a ne u telesnom.
Korisnikov avatar
By Laerem
barni011 napisao:jer telo ne sme biti predmet obozavanja ni pojam slobode.
:retard:

Slika

Barnija ne samo da je preskocilo gay liberation, nego ocito i renesansa. Btw. ako ti netko uskracuje pravo na tvoje tijelo, onda je upravo tvoje tijelo pojam slobode. :retard:
Korisnikov avatar
By bas bleu
da ne ulazim u ostale pseudo-hriscanske besmislice ali ovo je zaista prajsles.
barni011 napisao:Ide zena ulicom dobije menstruaciju, izvadi maramicu i odradi sto je nuzno kao kada curi krv iz nosa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!