- 11 Dec 2006, 23:23
Svaki dan se nadam da mi je posljednji. Bog mi kaže da se strpim, još nije vrijeme. 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by 2kuneEvo iz prve ruke odgovora.
Kako se zamišljate sa recimo 80 godina, kako zamišljate svoj život u tim godinama?![]()
Unaprijed obavještavam svekoliko forumsko pučanstvo da opciju "neću toliko živjeti" smatram krajnje nezanimljivom i neduhovitom...![]()
Originally posted by 2kunesa 80 god, a i nesto ranije, se zamisljam kao dobrodrzecu bakicu, sa sve sluskama u usima i nekom glasnom mjuzom na mp239 playeru, kako sedim na tvojoj terasi, posto su miskovici zagradili pogled sa moje (evenentualno, sa sreckove terase - odmah iznad tvoje, ako mi dozvole ulazak zajedno sa mojom bakom-devojkom, al posto ce se tad pitati alen i andro, tj njihova deca... setacu od jedne do druge) kako uzivam u pogledu na celu luku i prirovo, posebno dok vapor nailazi i talase pravi, a unuci, od velikih koji mi lovu za disko traze, do malih koji samo bauljaju oko mene u pokusaju da sloze super lego kocke 2062
Kako se zamišljate sa recimo 80 godina, kako zamišljate svoj život u tim godinama?![]()
Dante napisao:Ja, zagledan kroz prozor u vrt, pun cveća i korova, svakoga dana rano ustajem, mislim o vremenu i time kako osećam još uvek toliko strasti, idem da obavim gomilu obaveza, dan prolazi, razmišljam o lepoti svega, sedim i pijem čaj u polumraku prazne dnevne sobe (dragi obavlja neka njegova posla), pitam se gde je i kada moja strast nestala, dan je prošao, pored ogledala je još uvek cveće koje sam nabrao tog jutra, treba da idem u šetnju, nikako da nađem vremena samo da se prošetam, zaspim sa mislima da treba da se prošetam sutra i kako je cveće pored ogledala lepo.Virdžinija from beyond the grave.
The Misfit napisao:I am awfully simple person.Dante napisao:Ja, zagledan kroz prozor u vrt, pun cveća i korova, svakoga dana rano ustajem, mislim o vremenu i time kako osećam još uvek toliko strasti, idem da obavim gomilu obaveza, dan prolazi, razmišljam o lepoti svega, sedim i pijem čaj u polumraku prazne dnevne sobe (dragi obavlja neka njegova posla), pitam se gde je i kada moja strast nestala, dan je prošao, pored ogledala je još uvek cveće koje sam nabrao tog jutra, treba da idem u šetnju, nikako da nađem vremena samo da se prošetam, zaspim sa mislima da treba da se prošetam sutra i kako je cveće pored ogledala lepo.Virdžinija from beyond the grave.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!