Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Partybreaker
ono,.. znao sam odavno, ali eto uvek su mi nalazili neke ribe kao, spajali sa kojekakvim devojcicama, imao 10-ak godina... a onda negde kad sam napunio 14, smuvao se s jednom ribom... nije to to bilo.. posle par dana bilo gotovo, ja skontao sta sam... i eto vec skoro 3 godine niko ko me poznaje ne zna, zna 1 drugarica sto se cujem preko FB sa njom.
By dukkehjem
pocelo izmedju 12. i 13. godine, zavrsilo se u sesnaestoj, kada sam se i autovao majci, i najuzoj porodici (preko nje, tada nisam imao snage da pricam sa bratom i ocem oci u oci o tome). Zatim sam se outovao najboljoj prijateljici, a zatim i njenom bratu (najboljem prijatelju). Posle toga pricao sa bratom, pa zatim sa ocem. E, od onda sa kim god sam stigao... Trenutno (sa 18 godina), svi do kojih mi je stalo znaju (preko dvadesetak prijatelja i prijatelja porodicnih itd.)...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Shvatio sa 14... Prihvatio much later.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Oziris
Tek sa nekih 20, ako mislis na onu pricu sa samom sobom i zvanicno verbalizovanje osecaja koji su se godinama javljali u meni...

Ono sto je meni bilo najblesavije u svemu tome je da sam jedno par godina nakon self outovanja bila SAMO I ISKLJUCIVO sa zenama, nekako kompulzivno, kao da samoj sebi moram da opravdam tu "titulu" lezbejke, i tek kad sam bila postala sasvim "komforna" i opustena po tom pitanju, i kad su prestala moja samoopterecivanja etiketama, pocela sam ponovo da uzivam (i) u seksu sa muskarcima. :)
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Sa 13 sam, u toku jedne solo seksualne aktivnosti :drkanje: , otvorio slucajno gay sajt i odmah ga zatvorio. Poslije par sekundi sam otisao u history i otvorio ga ponovo i malo gledao hehe XD :alikako:
Poslije par mjeseci sam skontao da mi se to stvarno svidja i razmisljao da li sam gay. Nije mi to bio problem. Kroz jos par mjeseci sam shvatio da sam definitivno bi... I danas, nakon 6 godina mislim isto, pa ako neko misli da se jos zavaravam neka izvoli, dokazao sam si to mnogo puta haha

Danas kad pricam sa ljudima o tome, nekako mi je drago da sam kroz to prosao poprilicno bezbolno :cvetduga: , sto nisam razmisljao o sjecenju vena pa cak i mislio prvo da sam gej, i nije me to brinulo haha...
Zao mi stvarno i brine me to sto i u Americi 21. vijeka u 2010. klinci vrse samoubistva :cut: ... Sta onda ocekivati od manjih i konzervativnijih sredina :cowboy:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by poslednjalatica

Još od zabavišta sam se zaljubljivao u pripadnike oba pola :2c: Od svoje pete do sedme godine bio sam smrtno zaljubljen u druga iz zabavišta :shok: Bio ljubomoran, tukao, čupao i grizao svakog ko bi se sa njim igrao.

U osnovnoj sam bio poprilično popularan kod devojčica. Pola škole je bilo zaljubljeno u mene.
Do 6-7 razreda sviđale su mi se samo ženske :srbin: Imao "devojke", sanjao seks sa njima, itd...
Sa nekih 13 godina ponovo sam se zainteresovao za muškarce :2c: Za to je zasluzan jedan Todor sa treninga, inace trenirao sam fudbal.
Jednom sam tako hipnotisano buljio u njega u svlačionici, da je ovaj pred svima u svlačionici rekao: "ha ha Igi je peder"... Srećom pa su ostali to shvatili kao šalu. A ja i dalje buljio u njegove noge i tiho promrmljao: "nisam peder".
Još 2 godine sam bio u fazi negiranja, iako sam onanisao zamišljajući tipove.

Sa 14-15 sam imao devojku, ali sam i pored toga svakodnevno onanisao zamišljajući zgodne poznate fudbalere (Krespa, Rekobu, Raula, Bekama, Bastu, Ovena, itd...) mmmmm Krespooooo

Sa 15-16 godina sam definitivno priznao sebi šta sam.

fino :)

a koliko sad imas?
Korisnikov avatar
By bu
oduvek sam znala za sebe..privlacile me dev..al to sam krila..al sam sa 18 uletela u ovaj svet..lol..a pre neki dan sam naletela na dete 96god..ima decka,devojku..oboje znaju jedno za drugo..
Korisnikov avatar
By bu
ahaha i meni je bilo hmmm..al ovaj slucaj u poslednje vreme cesto vidjam :S..pri tom to dete meni neku pricu prosipa..a nakon dva meseca veze sa dev.je istetovirala njeno ime..lol
Korisnikov avatar
By Torry
meni je vise sokantno sto se sa 14 god neko tetovira

delujem li pomalo staromodno?
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
najranija naznaka negde sa 12, cini mi se. secam se da sam sva uzasnuta pomislila: jao, pa ja sam lezbejka!!! onda srednja skola i moja opcinjenost profesoricom matematike, ali mi i dalje nije bilo potpuno jasno. definitivno sa 21. godinom.
Korisnikov avatar
By brendi :)
i ja sam se tako osecala sa 12. svidjala mi se jedna devojka iz kraja, i ocajnicki sam zelela da to prestane. posle 2-3 meseca je proslo i ja sam bila ubedjena da mi se nikad vise nece desiti! :saint:
a u srednjoj..... tu sam se vec zaljubila u drugaricu, i nije mi smetalo, sve dok nisam morala to da podelim sa najboljim prijateljima :) mada su oni to jako lepo prihvatili :)
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by bu
a pre neki dan sam naletela na dete 96god..ima decka,devojku..oboje znaju jedno za drugo..
:hmm:
taj rad. :lol:

ont: it's complicated.

al' ono.. oduvek sam znala i sve mi je to bilo normalno, prirodno, nikad nisam imala problema sa tim što sam. ali sam, naravno, znala i da je to :nono: i da ne smem da kažem mojima da mi se sviđa devojčica iz vrtića kad me priupitaju da li imam simpatiju. dakle, nikad nije bio problem u meni, već u okolini.
zvanično se autovala mami sa 18.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Slobodno mogu da kažem da sam oduvek znao šta sam, ali sam to vešto potiskivao, ubeđivao sebe da je to prolazna faza i da će proći. Međutim, sve je isplivalo na površinu u osmom razredu osnovne škole. Tad sam već počeo da zamišljam i da razmišljam o tome kakav je osećaj ljubiti se sa muškarcem, biti intiman, a prvi korak sam učinio u prvoj godini srednje škole, sećam se, bilo je drugo polugište. Tad sam se i zvanićno outovao sebi samom. A prvi put sam spavao sa likom sa 18 godina...

:wundy: :wundy:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Oko 10. Bio sam feminiziran kao dete, pa su decaci iz odeljenja dosta rano krenuli da me nazivaju "pederom". Ja sam mislio da to nisam, jer peder je muskarac koga privlace muskarci, a ja sam tada zeleo da postanem devojcica. Onda sam krenuo da citam razne knjige koje su tada bile previse teske za mene, ali jedna teza se kroz sve njih provlacila. "Ako potiskujes nesto, neces ga se otarasiti, vec ce to isplivati na povrsinu kad tad, najverovatnije kada ti to najmanje bude odgovaralo. A ako se svesno suocis sa necim, priznas to sebi, koliko god sokantno bilo, onda ces moci da ga kontrolises." Posle druge, trece takve knjige, lezao sam u krevetu jedno vece i priznao to sebi, jer sam se izmedju ostalog pomirio i sa cinjenicom da nisam devojka i da to nikada necu postati. Dakle, decak sam koga privlace decaci -> znaci gej. Tada sam odlucio i da to nikada niko nece saznati, i zamisljao te pateticne scene kako me sahranjuju za 70 godina, i ljudi mi dolaze na sahranu, a niko nista ne sumnja. Srecom, odustao sam od te odluke pre 2 godine. :D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sa 5, sam 6, sa 18... Ne kapiram to uopste? Ja sam se rodila i cim sam imala neku svetu oko sebe i drugim ljudima shvatila sam da volim devojcice i da moram da sutim o tome jer ostali nisu takvi. :lol:
Kako to da odmah niste shvatili? To mi stvarno nije jasno...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
nemam pojma...shvatio sam koje sam seksualne orijentacije kad sam prvi put bio sa nekim, a to je bilo sa 19-20 godina...do tad sam bio skoro aseksualan, nije me zanimalo nista sem toga da idem na svirke i napijam se
Korisnikov avatar
By sort_of_me
ne znam kad je to bilo kad sam se počeo suočavati sa sobom, ali dugo sam stvari vešto "gurao pod tepih"... pa se polako počeo pitati... i evo, ni danas još nisam čist sa sobom... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By mOwbid
mozda sa 16-17god, ali i pre toga sam imala devojku.
Poceo sam da shvatam jos u osnovnoj...

Kad sam krenuo u gimnaziju, mislio sam da sam bi, tj. tesio sam se da sam bi i konacno sam se suocio sa cinjenicom da sam gej proslog leta, znaci sa 16, skoro 17...

Inace, pre par meseci sam pronasao casopis Veliki Brat Specijal, u kome su slike golog Save Radovica iz nemackog VB-a i setio se kako sam se lozio na njega i _ _ _ _ _ na te slike i pogledam godinu izdanja casopisa: 2006 ... sto bi znacilo da sam znao mnooogo ranije nego sto sam mislio... tj. nisam znao, kao da mi to nije bilo nista cudno, nije mi padalo na pamet da sam gej, otkud znam ...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ i ja tako nekad kao ti a pre par dana se setih da sam mastao da je tokom bobmardovanja pao avion nato-a i ja sam drkao na pomisao vojnika koji je onesvescen i zamisljao ga kako ga diram i ne znam ni ja sta. 99e, tad sam imao 7 godina :kesa:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Anhedonie napisao:^ i ja tako nekad kao ti a pre par dana se setih da sam mastao da je tokom bobmardovanja pao avion nato-a i ja sam drkao na pomisao vojnika koji je onesvescen i zamisljao ga kako ga diram i ne znam ni ja sta. 99e, tad sam imao 7 godina :kesa:

Ja sam '94 (4 godine) trljao lego čikicu uz svoju pišicu i bio sam vrlo svestan da sam uzeo lego čikicu, a ne teticu. Top that! :P

edit: I mnooogo mi se sviđao jedan vaspitač u zabavištu. :drama:

Što otprilike dokazuje da nam je kurac na umu od kolevke pa do groba. :sigh:
Korisnikov avatar
By blenta
koliko napredne dece
meni do 17-18 na pamet nije palo

i mislim da mi ne bi ni palo da se nije
sa drugom nesto desilo sasvim slucajno
i na njegovu inicijativu

a isto smatram da se ne bi ni desilo tako
da je to bilo s nekim drugim
jer mu beskonacno verujem
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!