Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
sad je neki gadan deo, ne vidim nista :povez:
Korisnikov avatar
By Hys.
ti si gledala bar tri epizode bez mene :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa da, kako sam gloopa, naravno da nije :D

OT:

Posto sam pogledala fantasticnu nikad bolju epizodu Dextera :P, idem da prekopam orman za veceras :sherlok:
Korisnikov avatar
By Darling
Gledala sam emisiju o Mlečnom putu, a onda su počele kilometarske reklame, aaaaa! :cupakosu:
By Ulix
Slušam jučerašnji Peščanik, pijem crni čaj i gubim vreme na forumu. Konačno imam vremena da gubim vreme. :)
Korisnikov avatar
By De Vil
now_pictured napisao:slusam novi album od rihanne :D
I ja isto. :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
spremam stvari za sutra i baČam se u krevet :/
Korisnikov avatar
By Hys.
Gledam IMDB i razmisljam sta da skinem za gledati kad budem opet cuvala jaje za par dana.
Korisnikov avatar
By Blady
Pijem caj i spremam se za teretanu
Korisnikov avatar
By Delete
Alfhild i ja ocajavamo u Rumi. Da njoj nije ocajna frizura, mozda bismo objavile i fotku, jer sam ja unapred bila spremna za fotkanje i ponela kapu. :lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nev napisao:cekam da se instalira service pack za visual studio 2008... i cekam, cekam, cekam, cekam... :sleep:

ja instalirala pre koju nedelju. ajme konfuzije li, sada listam tutorijale :skola:
a inače sam imala problema sa tom instalacijom, tako čekala čekala pa nešto na kraju nije uspelo, pa iznova...
Korisnikov avatar
By nev
emo_haos_ napisao:
nev napisao:cekam da se instalira service pack za visual studio 2008... i cekam, cekam, cekam, cekam... :sleep:

ja instalirala pre koju nedelju. ajme konfuzije li, sada listam tutorijale :skola:
a inače sam imala problema sa tom instalacijom, tako čekala čekala pa nešto na kraju nije uspelo, pa iznova...
Znam da je ranije visual studio imao problema oko instalacije koji bi trebalo da su sad sredjeni. Ja sam ga instalirala bez problema i pocela da radim, ali kad sam pokrenula debager skontala da sam zaboravila da istaliram service pack, a sve mi je bilo spremno i sredjeno i cekalo klik. :D
Srecno sa ucenjem. :skola:

OT: Zavrsilo se instaliranje, sad na posao. :komp:
Korisnikov avatar
By Blady
Pijem caj i razmisljam kako zapravo imam stalkera i to jebenu psihopatu.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!