Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
^ HAHAHAHAHAHAHAHAHA

nemam zajednicku sliku sa bivsim
Korisnikov avatar
By Sunce
Niti imam fejsbuk, niti imam zajednicke slike sa bivsim, tako da nemam te probleme.

Lazem, imam jednu slku sa jednim pre sto godina slikanu, a sada je u prasnjavoj "arhivi", mojoj magicnoj kutiji. :lol:

Neka budu srecni oni koji mogu da brisu. Bas je to super, imam mnogo bivsih, i mnogo slicica sa bivsim. Hoces da se menjamo? :lol:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Sanja Steppenwolfin napisao:^
mislis na Zena? :wow:

:lol:
:lol:

Slucajno je u istom albumu gde je fotka sa Zenom. :lol:
Korisnikov avatar
By tebra
Imao fotku sa bivsom na starom profilu. Ostali smo OK nakon raskida tako da nisam se cimao nesto oko toga da li da je sklonim ili ne.
Korisnikov avatar
By evilpanda
Pa ukoliko je raskid normalan (koliko god to jedan raskid moze biti), i ostanem sa tom osobom u korektnim odnosima, onda nema razloga da brisem slike. Mada obrisem neke koje bi mogle zasmetati nekom nobom.
(btw, hello everyone :P)
Korisnikov avatar
By m..
ne brisem. ne vidim razlog. na slikama se lepo vidi datum kacenja.
Korisnikov avatar
By el jaguar
ne brišem..sve su tamo..i banja mi ih je nekad i pogledat!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ne kacim fotke za koje postoji mogucnost da nekad pozelim da ih obrisem.

Sto se ticu ljudi koji brisu fotke sa bivsima, mislim da je to ok. Neko novi sigurno da bas ne cezne da vidi svog sadasnjeg sa njegovim ex kako se grli i ljubi. Naravno da je jasno da su (i) to radili u vezi, ali drugacije je kad imas i vizuelizaciju.
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da je Sanja u ovoj temi neprevazidjena po pitanju statusa i fotki :pucaodsmeha:
Zwezdica napisao:Obrisala sam, da. Zasto? Pa objasnili su mi da nije ok da stoje slike sa ex, ako imas novu girl ili ako niste vise zajedno. Sta ja znam? Glupa sam, slusam druge i nemam stav. :puzzle:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
eto, do ovog trenutka nisam se setila da su jos tamo, na fejsu. Nema razloga da imam fotografije sa tom devojkom, ali isto tako me uber-mrzi da ih skidam.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
u baš me zabole
kad okačim pogledam ih još samo kad mi stigne neka notifikacija ili kad treba da nađem nešto

svakako nisam u fazonu da kačim NEKA VIDI SVET DA IMAM PARAAAAA slike
verovatno imam neke sa zajedničkih druženja ništa posebno

no bilo mi je hehe retardirano kad mi jedna potencijalna istalkovala slike pa me pitala sa kojima od tih devojaka na slikama sam bila u nekoj šemi. aj makni se
By Sixto
Mene to mrzi brisati iskren da budem. Sta je bilo bilo je. Bitno da sam ja na njima sebi lep. :D

Kad smo vec kod liste prijatelja, tu je drugacija situacija. S obzirom da mi uskoro ide prolecno spremanje kad se reaktiviram tamo, bice neki svinjokolj svakako. Bar 20-25%
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako sam zadovoljan kako sam ispao na slici, ona ostaje, pa i da je sam Sotona zajedno sa mnom na toj slici. Nema diskusije.
zaboga, pa ja nemam ni jednu fotografiju ni sa jednom osobom sa kojom sam bila... (veza, kombinacija... ništa!)... nije da sam brisala, nego te fotografije nikad nisu ni postojale (ni pre raskida, ni pre veze)... :alikako:
da nema ove teme ne bih ni izvalila...
ali i da imam fotografije ne bih ih uništila, kao što nisam bacila ili vratila poklone :meda:
nemam problem sa osobama iz tih ex kategorija i sve me one podsećaju na neki period u mom životu, koji je u glavnom bio lep
Korisnikov avatar
By Anhedonie
tebi devojko treba FOTOSXOP pa da imas sta mackama da pokazujes kad ostaris

ZAR NIKO OSIM MENE NE RAZMISLJA O TOME??!?!?!

PA GDE IDE OVAJ SVET

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!