Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By LeDeNa_
Zoey napisao:Hvala vam puno na recima razumevanja i podrske :radosnice: Divno je znati kako jos ima tananih dusa koje znaju da vole i koje umeju da nadju mesta u svom srcu i za nepoznatog :radosnice:

Impact i Ledena- obratila sam joj se, naravno...poslala "pismo" u kojem sam joj objasnila svoje postupke onako kako sam ih ja videla i molila da oprosti i samo da nadje mesta u svom zivotu za mene kao prijatelja, jer ja cu joj uvek biti prijatelj. A ona, ako me je ikada volela kao sto mislim, i poznavala-znace da oseti istinu i moci ce da oprosti.
Nekome je potrebno vise vremena, a ja ga imam za nju...
Molim i sorry IMPACT sto upadamo...

Jasno mi sve...Bitno je kako si napisala...

Zoey po meni...Rekla sam jednom...

Izvinjenje i oprost.... Za mene licno jedna od najbitnijih stavki.naravno najvise veze kad je u pitanju.... Izvinjenje i oprost su strahovito vazni. Zrelim i bliskim osobama ne predstavlja problem da se izvinu za gresku, iskazujuci pri tome istinsko kajanje, kao sto ni drugoj strani ne predstavlja problem da to izvinjenje iskreno prihvati i da oprosti, bez zelje za osvetom.

Izvinjenje i oprost direktno su vezani sa savescu, sto je jedan od najbitnijih atributa ljudskosti. Izviniti se, iskreno i iz srca, je duboko ljudski i krajnje intiman cin( a ti si to vec uradila...svaka cast). Jer to znaci "pogresila sam, svesna sam greske, svesna sam da sam te povredila, zao mi je i molim te da mi oprostis".
....i Jos nesto....Sto se tice nje sad....

Mislim da je..Iskren oprost jednako bitan i vredan kao i izvinjenje, jer znaci "svesna sam sta si pocinio/la, znam da ti je iskreno zao, oprastam ti i necu koristiti tvoju gresku da bi te kasnije njome ucenjivao/la. Oprost i "oprost" su dve razlicite stvari; oprost znaci zaista oprostiti (ne i zaboraviti, to je jako bitno naglasiti) pocinjeno, dok "oprost" znaci samo formalnu izjavu, bez iskrenog i sustinskog oprostaja, da bi greska bila vec sutra zloupotrebljena kao kazna ili ucena. Bolje je ne oprostiti, reci da to u tom trenutku niste to u stanju uciniti, nego to uraditi samo forme radi.

Mislim iskreno tako...Eto toliko...
By black cat
Sve je u oku posmatraca pa i pogled u ogledalo.
Korisnikov avatar
By IMPACT
Почетком јесени, како то већ обично и бива, прешло се на више других, мање пријатних, скученијих, слабо осветљених, лоше озвучених и превише бучних и задимљених места.
Тог лета на Калемегдану, кога никад нисам волео и у који сам ретко залазио сам, због неких Албанаца што су редовно стартовали клинце, под изговором да не разумеју Српски и то у сред дана, непријатност таква и мене задеси једном па сам због тога, тек на инсистирање друштва под условом да се не раздвајамо, пристао да кренем и ја, упознавши тако два мени важна дечка, Малог Ненада и Срђана кројача.

Ненад се бавио плесом, био је витак, врло младолик каквим је и данас изгледом остао, тада беше још итекако млад мада старији од мене, деловао ми је као неки ренесансни лик, андроген, дуге коврђаве косе, такав да ми се уопште није допадао. А ни ја њему. Упознала нас је Маја сликарка.

Slika

Био је врло глупо обучен за мој укус, као да је свуда на аеробику а пошто се много бавио спортом, осећао се у његовој близини некакав киселкаст мирис, што се у паузама ђускања на бини око њега несносно ширио, тај ми га је воњ и додатно одбијајућим чинио, поврх свега форсирао је своју сексуалну неопредењеност и она се испољавала и у његовим речима које као да су увек биле припремљене, прилично сладуњаве а опет смислом све саме жаокe. Искрено речено, био ми је љигав.

''Ок је бити ''БИ'', ту сам реченицу први пут од њега тада чуо, као да је тиме све о себи изрекао а после сам се уверио и да јесте, у свему врло рационалан, прорачунат и одмерен, да изусти неку баналност њему није могло да се деси, увек један те исти фотографски осмех, вечно окачен на иначе врло сетном и од испољене досаде собом и другима, избуљеном погледу. Њега је интересовао мој брат а не ја.
Korisnikov avatar
By IMPACT
И онда је почео да ме прогања, да жели да се дружи са мном, да заједно одлазимо на вечере и партије, све време се распитивао па какав је мој брат, шта он воли, какву музику слуша, где излази, да ли има девојку итд, итд...

Одлучих да проредим прилике у којима смо могли да се сретнемо. Од Маје сликарке је чуо да јако добро шијем па ме је данима молио да нешто што је личило на пиџаму претворим у јакну и панталоне...
Једно је вече дошао у моју гарсоњеру на Аутокоманди да преузме своје крпице што му телефоном јавих да сам му коначно преправио.

''Седи пар минута само још два шава да одштепам па да ствари пробаш... Е сад може...''

Нагнут над писаћим столом на коме је ''Сингерица'' још увек стајала укључена, он поче иза мојих леђа да се свлачи, све је било ок, човек ће ствари да проба, ако има да се још нешто евентуално доради...

Међутим после неког времена, не чувши више икакав звук иза себе, осврнух се да видим шта ли он то ради, кад ето ти где на сред собе, тамо где је одмерио да ће одмах уочен бити, очекујући спремно поглед тај, мени лицем спреда и шакама прекрштеним на мушкости својој, стајаше он, потпуно го.

Врло озбиљно ми рече: ''Да ли могу, ... у натури, ... да ти платим ?''

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
Изашао сам из страсне везе које се мучно као наркоманске зависти ослобађам, није једноставно, изгубио се у њој компас за сналажење у свакодневици, сем посла као хвала Богу, редовне обавезе која ме тера да свако јутро устанем, да се оперем и избријем, колега што су врло предусретљиви и не прекидају ме кад почнем да кењкам, фотографија које редовно правим и пар форума на којима комуницирам, немам још увек довољно јаких разлога да што би Французи рекли '' правим планове на комети''...

Slika

Учаурио сам се у мрежу самоће у којој се уплетох, ретко се одвајајући од радног стола , само да бих јео, пио, обавио искључиво неопходне и минималне потребе и легао са надом да заспим. Више се не спотичу једна другом, противречне, нити ми се пометено у глави не преплићу тако често једне те исте мисли пуне горчине или кајања.

О њему, све мање и мање размишљам, али ме та љубав и даље мучи, у мени још жива, сад одвојено од моје воље, некуд се разлетела лујка, кињи ме својим болом, још изгубљенија без њега од мене, она се и даље нечему нада и од њега очекује нешто ... Стално гледам на FB шта ради, где је био, с ким, ко су му нови пријатељи.

Slika

Нема га више, бубам по цео дан да бих утувио истину о илузији о будућности с њим тој проклетој нади што перфидно, на тренутке, изгледа као да у дубини бића мог коначно издише неразумна, да сагорева полако, а онда ето ти је где још увек присутна, тиња, проклето јој било, сад и од њега самог ме она више дави неголи што ме је некад смарао он.

Понављам јој ал не вреди, неће она да ме слуша: ''Он је Душо за нас мртав, готово је''
IMPACT napisao: А као у приповедци ''Славуј и ружа'' Оскара Ваљда, цвет обојен крвљу птичице те што у мом срцу певаше дивно он је само погледао и бацио. Сем себе самог нисам имао шта друго да му поклоним.

Вечерас желим да вам уручим свима један мали поклончић! :love:
Ево у оригиналу приче ''Славуј и ружа''

Slika

На овом форуму открих толико дивних, писмених, осећајних, паметних, мудрих, лепих и занимљивих људи, у шта да ћу вас наћи, нисам заправо ни сумњао...
Кроз само просторну дистанцу која заправо ништа не значи као ни временска коју истраживах помно, сличних душа себи свуда има и свуда у прошлости беше...

Оскар Вајлд је обележио моју младост и тада га заволех страсно због његових бајки за децу а када сам одрастао и прочитао и све оно остало од њега схватио сам и зашто га толико волим, мог пријатеља из прошлих времена што ми је помогао да одрастем.

Будите увек доследни себи и никад не обећавајте оно што знате да не можете испунити! :kiss:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
U nekom drugom svetu, u neko drugo vreme, pod nekim drugacijim okolnostima da smo se mi sreli i upoznali, ja znam da bi ti bio “the one”.

Ne poznajem te, ne znam nista o tebi, a kao da si mi uvek bio blizu.
Kao da sam osecala tvoje prisustvo sve vreme. Kao da si sa druge strane ulice posmatrao svaki moj korak i znao kada mi treba osmeh podrske kada sam uplasena, kada mi treba talas pozitivne energije da pojaca intenzitet mojih najsrecnijih dana i najvecih uspeha. .
Zar to nisi bio bas ti, koji bi mi pruzio zagrljaj utehe, u onim trenutcima kada sam sedela sama na podu, u mraku, obgrljujuci noge? Zar to nisi bio ti, koji je sedeo iza mene i saputao mi “bice sve ok..”

Gde si bio fizicki sve ove godine? Zasto te nisam videla? Trazila sam te u drugima, gresna sam. Trazila sam ti zamenu, iako sam znala da niko nije kao ti. Izvini.
Zasto sada nisi tu? Sada bi tako prijao jedan od onih tvojih zagrljaja..
Sta ako ti sad trebas mene? Jesi dobro? Gde si? Daj mi neki znak! Nesto! Ako ne fizicki, bar mi se javi u snu..

Trazim te nocu u mracnim ulicama, u nadi da cu videti konture tvog lica. Danju se okrecem za strancima, na sekund mi i prodje kroz glavu da uzviknem i zaustavim ih.. Ali, znam da to nisi ti..
Znam da si negde daleko, i da tvoj glas do mene ne moze da dopre.. To boli i kida me..
Saznanje da te mozda nikad ni pronaci necu, da necemo imati nasu pesmu, nase mesto, da iza tebe nece ostati nijedna majca u kojoj bih spavala i osecala te na sebi..

Kazu ljudi da nada poslednja umire.. Umrece sa mnom. Ako te ne pronadjem u ovom, trazicu te u sledecim zivotima.. I uvek cu ti se vracati..

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
Sanja Steppenwolfin napisao:
Trazila sam ti zamenu, iako sam znala da niko nije kao ti.
Ako te ne pronadjem u ovom, trazicu te u sledecim zivotima..

Чиста душа си ти, живот је тек пред тобом, лептирице. Биће пун, не бој се, јер си тако скована да ма какав заиста био увек ћеш га пуним срцем доживљавати, веруј ми, видећеш, биће све у реду... :blush:
By LeDeNa_
Life repeats itself mindlessly - unless you become mindful, it will go on repeating like a wheel....If you can watch just for a few days, you will see a pattern emerging, a wheel pattern....Once you see the pattern, you can get out of it.

Osho

Slika
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!