Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
Lov na jelene u Vislavicama u Poljskoj pretvorio se u tragediju kada je jelen na koga su lokalni lovci organizovali hajku ubio jednog od hajkača.

„Na muškarca koji je sa ostalima terao divljač ka lovcima natrčao je jelen i povredio ga. Muškarac je u bolnici podlegao povredama”, kazala je medijima portparolka lokalne policije danas.

Posle nesreće lovci su nastavili poteru, ali nisu uspeli da uhvate jelena koji je napao i usmrtio 49-godišnjeg čoveka.
:saint2: :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
west end napisao:Lov na jelene u Vislavicama u Poljskoj pretvorio se u tragediju kada je jelen na koga su lokalni lovci organizovali hajku ubio jednog od hajkača.
odnosno, lov se pretvorio u komediju. :lol:

tragedija bi bila da su ubili jelena!

''

ps
@west end: hello, druže forumaški. :) što misliš o sljedećoj ideji - da otvoriš topic koji bi se, recimo, zvao 'west end's animal kingdom' ili nešto u tom stilu, te da u njega linkaš sve ovakve vijesti? :sweet: mogu i detaljnije obrazloziti prednosti takvog pristupa, ako hoces. :D
Popeye napisao:bilo bi super kad bi se ispostavilo da west endov otac nije njegov bioloski otac, nego da se mama seksala s nekim crnogorcem. to bi bila crna kronika! :party:
Tačno mogu da zamislim forumske dušebrižnike i samozvane dobronamernike kako krše ruke i upućuju razumne i staložene reakcije.
Korisnikov avatar
By Srklet
ja bih mu savjetovao da amputira onaj dio tijela za koji sada - nakon saznanja o tom genetskom genocidu vlastitoga bića - osjeca da je najvise crnogorski. postoji mogucnost da bi west end, nakon pazljiva promisljanja, odsjekao svoju glavu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Što ste tako zločesti, meni je on simpatičan.
Korisnikov avatar
By Srklet
pa i meni je na neki nacin (i really am getting mellow :cut: ), ali zar ne moze jednostavno otvorit jedan topic za sve te zivotinjske vijesti? :cupakosu:

e da, nervira me i sto ne linka odakle je kopipejstao vijest.

fakat sam picajzla.:D
Korisnikov avatar
By starky
Mrzim lovce i lov na zivotinje,drago mi je sto mu se to desilo,prvi je napao. :)
Korisnikov avatar
By bern
starky napisao:Mrzim lovce i lov na zivotinje,drago mi je sto mu se to desilo,prvi je napao. :)
ne znam kako ti može biti drago, čak ni u šali...

svi vi koji ne možete naći granicu izeđu ljubavi prema životinjama, problemima iz djetinjstva i ljubavi (ili mržnji) prema ljudima, preporučujem da stavite prst na čelo prije ovakvih "drago mi je da ne neko mrtav" izjava.

a ako ćemo pravo, sva živa bića treba poštovati, i svi vi koji ste nekad ugazili cvijet - za neke druge ljude gorićete u paklu, ili makar, nekom nižem obliku bivstvovanja, dok se ne opametite.
Korisnikov avatar
By Srklet
ah bern, takav napad moraliziranja. :drama:

sorry, ali fakat ne mogu oplakivati svaku bizarnu i idiotsku smrt na ovom svijetu. a uostalom, humora moze biti i u tome, narocito kad netko drugi umire. :D
Korisnikov avatar
By bern
Popeye napisao:ah bern, takav napad moraliziranja. :drama:

sorry, ali fakat ne mogu oplakivati svaku bizarnu i idiotsku smrt na ovom svijetu. a uostalom, humora moze biti i u tome, narocito kad netko drugi umire. :D
uopšte je ne oplakujem... potomci dotičnoga bolje rukuju varjačom nego puškom, so what?

mene samo nervira što se ljubav prema životinjama (naročito onim ukusnim) uzima kao standard humanosti, pa eto ispade da je vrijedniji papkar od (ma kako tupavog) lovca.
Хуанита napisao:
Popeye napisao:bilo bi super kad bi se ispostavilo da west endov otac nije njegov bioloski otac, nego da se mama seksala s nekim crnogorcem. to bi bila crna kronika! :party:
Tačno mogu da zamislim forumske dušebrižnike i samozvane dobronamernike kako krše ruke i upućuju razumne i staložene reakcije.
@ Huanita & Popeye ako vam se moji postovi ne svidjaju ne mojte ih citati i komentarisati krajnje je nekulturno negativno govoriti o njima.meni koji se post ne svidja ja ga ne procitam a jos manje da kritikujem autora tog posta

ko vam daje za pravo da pominjete moju familiju :puzzle:,primitivci jedni,inace obojica video sam vase fotke ste toliko ruzni da bih o vama sa vasim fotkama mogao da otvorim post o zivotinjama :blush:
Korisnikov avatar
By west end
starky napisao:Mrzim lovce i lov na zivotinje,drago mi je sto mu se to desilo,prvi je napao. :)
:zen:
Korisnikov avatar
By starky
bern napisao:
ne znam kako ti može biti drago, čak ni u šali...

svi vi koji ne možete naći granicu izeđu ljubavi prema životinjama, problemima iz djetinjstva i ljubavi (ili mržnji) prema ljudima, preporučujem da stavite prst na čelo prije ovakvih "drago mi je da ne neko mrtav" izjava.

a ako ćemo pravo, sva živa bića treba poštovati, i svi vi koji ste nekad ugazili cvijet - za neke druge ljude gorićete u paklu, ili makar, nekom nižem obliku bivstvovanja, dok se ne opametite.
jel si ti cuo za onu 'ne diraj lava dok spava' :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
west end napisao:
:zen:

:love:
Tragedija je sto su lovci organizovali masakr i ostavili male bambije da se brinu sami o sebi.

Bas me zanima po cemu se jelen koji je povredio kolegu razlikovao od ostalih jelena u sumi i kako su ga lovci mogli prepoznati?

Najgore je to sto vecina lovaca ubija iz sporta i/li zabave, pa ih zato i ne zalim mnogo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!